PS3 MOVE ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Reaction score
1
Σημερα μου ηρθε στο μαγαζι το πακετο του playstation move starter pack και δεν κρατηθηκα το ανοιξα να το δω.Το πακετο περιλαμβανει ενα motion controler (to χειριστηριο με την μπαλιτσα) ,μια καμερα και ενα dvd με καποια demo και καποιες οδηγιες.Η συνδεση του χειρηστιριου ηταν πολυ ευκολη (απλα το συνδεετε με ενα usb καλωδιο(που χρησημευει και για την φορτηση του) και το ps3 αυτοματα το καταλαβαινει. Η αισθηση του χειρηστιριου κατα την γνωμη μου ειναι καλητερη απο αυτου το wii (κουμπονει καλυτερα στο χερι) αλλα γουστα ειναι αυτα.Απο τα demo το καλυτερο ειναι το shoot ενα shooter αλα time cryssis ή operetion wolf (για τους πιο παλιους :102:).
Αυριο περιμενω και 2-3 games οποτε θα μπορεσω να δω καλυτερα.
Αν καποιος θελει να το δει θα το εχω στο μαγαζι και θα μπορουμε να παξουμε κι ολας(απλα ο χωρος μου ειναι μικρος αλλα οπως λενε ολοι οι καλοι χωρανε)

Reaction score
1
Tο starter pack εχει ενα μεσα. Αυτη την στιγμη δεν κυκλοφορει καποιο αλλο πακετο.Θα πρεπει να παρεις και ενα δευτερο controller (πουλιεται ξεχωριστα γυρω στα 40 ευρω). Αν καποιος εχει την καμερα μπορει να παρει μονο τα controller. Για την κινηση υπαρχει και ενα αλλο περιφεριακο (ps3 move navigation controller) που μοιαζει με το nunchuk του wii και θα πρεπει να υπολογιστει και αυτο στο κοστος, αν θελει να παιξει καποιος πιο συνθετα παιχνιδια (resident evil gold edition, killzone 3) αυτο θα το βρεις στην αγορα 28-33. ευρω

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 MOVE ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω όλο το πακέτο γιατί δεν έχω Ps3. Μια ερώτηση έχω μόνο να κάνω. Το πακέτο περιέχει και ένα κανονικό χειριστήριο ή μόνο το Motion controler? Μην πάρουμε το πακέτο για το motion και μετά πληρώνουμε για ένα κανονικο χειριστήριο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo