PS3 Red/Yellow Light Of Death

Reaction score
0
Γεια σας ειμαι καινουριος εδω. Προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο προβλημα στο PS3 μου. Δεν ξεκιναει με τιποτα η κονσολα. Το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι αφου πρωτα γινει απο πρασινο κιτρινο. Επισης εχει παγιδευτει μεσα ενα δισκακι. Απο μια ερευνα που εκανα στο Ιντερνετ δεν φαινεται να εχει και πολλες ελπιδες το PS3.

Ξερει κανεις τι φταιει?

Μπορω να κανω τιποτα?

Το δισκακι υπαρχει τροπος να το σωσω?

Reaction score
4
Απάντηση: PS3 Red/Yellow Light Of Death

Αρχικα καλως ηρθες φιλε μου.

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.
Υπαρχουν δυο εκδοχες για το προβλημα σου.
Να ειναι το τροφοδοτικο οπου ειναι και η πιο οικονομικη. (80 περιπου)
Να ειναι η μητρικη οπου εκει παει γυρω στα 200 ευρω η αντικατασταση του.

Σου προτεινω με την πρωτη ευκαιρια να απευθυνθεις εδω και αυτοι θα σου πουν.

COMETRON ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΠΕ.
Β.Γεωργίου 11 & Σουρή 152 32 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ.210 682 4564,210 685 0363. Fax :210 6821661

Ειναι επισημο service της Sony.

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ φιλε. Θα το ψαξω. Να σε ρωτησω κατι αλλο ομως. Παιζει να φταιει η κονσολα λογω ελλατοματικοτητας? Γιατι εγω δεν εκανα τιποτα για να το παθει αυτο. Ξαφνικα συνεβη και ενω το συντηρουσα πολυ καλα...

Reaction score
4

Ευχαριστω πολυ φιλε. Θα το ψαξω. Να σε ρωτησω κατι αλλο ομως. Παιζει να φταιει η κονσολα λογω ελλατοματικοτητας? Γιατι εγω δεν εκανα τιποτα για να το παθει αυτο. Ξαφνικα συνεβη και ενω το συντηρουσα πολυ καλα...
Κανεις δεν μπορει να απαντησει με σιγουρια.
Τα παντα μπορουν να συμβουν με τα ηλεκτρονικα απο την πρωτη μερα ή και ποτε.
Ειναι τουλαχιστον ακομη στην εγγυηση ?

Reaction score
0

Το χω 1χρονο και κατι μηνες οποτε εληξε... Παντως δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και παλι τα ιδια εκανε.. Απαραδεκτο παντως. Τοσα λεφτα για τετοιο μηχανημα και να παει απο το τιποτα. Εχω ξενετωσει πολυ με τη Sony...

Reaction score
0
Φιλε μου εχεις δυο χρονια επισημη εγγυηση, βαση νομου της Ευρωπαικης ενωσης. Αν δεν σου αλλαξει το μηχανημα η sony, επικοινωνησε μαζι μου για να σου δωσω τα στοιχεια να κανεις καταγγελια. Δεν χρειαζεσε ουτε χρηματα ουτε δικηγορο για κατι τετοιο, απλα υπομονη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 Red/Yellow Light Of Death

Φιλε μου εχεις δυο χρονια επισημη εγγυηση, βαση νομου της Ευρωπαικης ενωσης. Αν δεν σου αλλαξει το μηχανημα η sony, επικοινωνησε μαζι μου για να σου δωσω τα στοιχεια να κανεις καταγγελια. Δεν χρειαζεσε ουτε χρηματα ουτε δικηγορο για κατι τετοιο, απλα υπομονη.
Σ ευχαριστω παρα πολυ Getta_Robo. Δεν εχω ακομη σκεφτει τι θα κανω. Αλλα αν παω για την εγγυηση θα επικοινωνησω σιγουρα μαζι σου. Ευχαριστω και παλι!

Reaction score
0

Καλά ρε φίλε το σκέφτεσε; Να το πας αμεσως στο service της Sony, εκεί που σου είπε ο pseiras, να στο αλλάξουν. Πριν απο μερικά χρόνια είχα πρόβλημα με το ps2 (δεν μου διάβαζε τα περισσότερα δισκάκια) και μόλις τους το πήγα και τους είπα το πρόβλημα μέσα σε πέντε λεπτά έφυγα με καινούριο μηχάνημα. ΤΡΕΧΑ!!!

Reaction score
0
Το προβλημα εδω ειναι πως, η sony παρανομος αρνηται την αλλαγη μηχανηματων μετα τον τροπο χρονο. Παιδικος φιλος εκανε καταγγελια επειδη δεν του παρειχαν δωρεαν service, συμφωνα με τους ευρωπαικους νομους! Στο λεω απο τωρα, οτι και να τους πεις ειτε θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο, ειτε θα το παιζουν ανηξεροι!

Reaction score
0

Τους εχω παρει τηλεφωνο και τους ειπα για τα δυο χρονια εγγυησης αλλα ειπαν οτι η μονο 1 χρονο δεχονται.. Με 230 ανταλλαγη κανουν με ανακαινισμενη κονσολα...

Reaction score
0
Επικοινωνησε με την Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη ( 1520 - http://www.efpolis.gr/ ) και με το Ινστιτουτο Καταναλωτη [ΙΝΚΑ\ ( 210 36.32.443 - http://www.inka.gr/ )
Επικοινωνησε και με τους δυο, θα βγαλεις ακρη, απλα χρειαζεται λιγη υπομονη.. Παρτους τηλεφωνο για να σου πουν τα βηματα. Το μονο που χρειαζεται απο την μερια σου, ειναι ενα φαξ με εγγραφως το περιστατικο και την εγγυηση σου, μιλα μαζι τους για να σου δωσουν πολυ περισσοτερες πληροφοριες. Αν θες / μπορεις, μιλα με δικηγορο, οπου σε εξωδικο σου στη sony (με το καταληλο χρονικο διαστημα) μπορεις να παρεις και αποζημιωση .
Η καταγγελια παντος μην σε τρομαζει, ειναι παρα πολυ ευκολη και θα βγαλεις ακρη. Απο την μερια σου, σκεψου πολυ σοβαρα να ξαναγορασεις sony προιον οπως κανω και εγω :)

Reaction score
0

Σ ευχαριστω και παλι Getta_Robo. Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp