Πωλείται PS3 σε άριστη κατάσταση με το τελευταίο firmware εγκατεστημένο,με απόδειξη αγοράς απο Πλαίσιο(22-03-2012) με το χειριστήριό του και εγκατεστημένο στο δίσκο το NBA JAM:On Fire Edition και το mini game Canabalt.
Επίσης υπάρχει στο λογαριασμό που έχω δημιουργήσει στο PSN ένα υπόλοιπο 28ευρώ που μπορεί κάποιος να αγοράσει ότι θέλει...(Εννοείτε οτι στην αγορά πάνω θα δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου να μπορεσει να αγοράσει ότι θέλει αυτός που θα πάρει τη κονσόλα).
Δίνεται μαζί και HDMI καλώδιο.
Τιμή 180 ευρώ
Επίσης πωλούνται τα:
PES 2013 σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο(ο κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί) 35 ευρώ
NBA 2K13 σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο(ο κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί) 40 ευρώ
Σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου η τιμή είναι στα 240 ευρώ
ΟΧΙ παζάρια και ανταλλαγές
Συνάντηση στην Αργυρούπολη και στις γύρω περιοχές λόγω έλλειψης χρόνου.
Ευχαριστώ!
Επίσης υπάρχει στο λογαριασμό που έχω δημιουργήσει στο PSN ένα υπόλοιπο 28ευρώ που μπορεί κάποιος να αγοράσει ότι θέλει...(Εννοείτε οτι στην αγορά πάνω θα δώσω τα στοιχεία του λογαριασμού μου να μπορεσει να αγοράσει ότι θέλει αυτός που θα πάρει τη κονσόλα).
Δίνεται μαζί και HDMI καλώδιο.
Τιμή 180 ευρώ
Επίσης πωλούνται τα:
PES 2013 σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο(ο κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί) 35 ευρώ
NBA 2K13 σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο(ο κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί) 40 ευρώ
Σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου η τιμή είναι στα 240 ευρώ
ΟΧΙ παζάρια και ανταλλαγές
Συνάντηση στην Αργυρούπολη και στις γύρω περιοχές λόγω έλλειψης χρόνου.
Ευχαριστώ!