ps3 spookie stories

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Διαβαζα λοιπον καποιον τυπο που υποστηριζε ΥΠΕΡΘΕΡΜΑ την τρελλη παιχνιδομηχανη.
Χαζος ο δικος σου, ακομα ποιο χαζοι οι αλλοι που προσπαθουσαν να ψησουν το χαζο οτι ο κυκλος ειναι στρογγυλος .
Και δωστου φαγωμαρα , τελικα η φαγωμαρα και η βλακεια ειναι διαχρονικη.
Ακου το 3 να ειναι εξαιρετικη μηχανη αναπαραγωγης br ?
Τι αλλο θα ακουσουμε?
Αυτη η νοοτροπια και τυφλωση , αυτη η φαγωμαροσυνη θα μας κυβερναει για χρονια.
Και οι αλλοι εκει να το παλευουν να του ανοιξουν τα ματια.
Αφου εν θελει ρε παιδια με το ζορι?
Δεν βλεπει οτι η ιδια η σονι βγαζει ακριβοτερες μηχανες για br
Κολλησε εκει και εκει θα μεινει.
Και οι αλλοι κολλησαν στην προσπαθεια του ανοιξοματισμου,αλλα επεσαν σε παιδι ντουβαρι.
Τελικα η φαγωμαρα ειναι απαραιτητη για να μας παει καλα η μερα,και γενικα ο μηνας-χρονος-ζωη.
Ο στερνος να σφουγγαρισει τα αιματα παιδια.
Με τις υγειες σας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ps3 spookie stories

Το σημαντικο ειναι κατι το οποιο εχει διαφορετικη βαρυτητα για τον καθενα.Προσωπικα δεν ξερω κανενα που εχει ps3 αντι για ενα σοβαρο player .Βεβαια και το σοβαρο ειναι κατι το προσωπικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και μιλαμε ο 3σαλις του δινει και καταλαβαινει.Το παληκαρακι νομιζει οτι το χρεπι του ξεπερνα σε τελικη την νεα μουρκελαγκο.Μεγαλη συκευη (μαζαζ ) το 3 , τι να λεμε.Ηληθιος vs βλαμενων σημειωσατε Χ:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τελικα στο νερο επιπλεουν πολλα πραματα, μεταξυ αυτων και το 3
πριν λιγο εκανα μια δοκιμη να το βαφτισω αλλα πατο δεν παει με τιποτα.Μαλλον εχει φελο μεσα του .Γιαυτο εχει τετοια αντικραδασμικη συμπεριφορα.:142:
μαζι τους επιπλεουν και οι επιπλεοντες.
Ολα στον αφρο

Reaction score
29.654

Αργύρη δυο πράγματα δεν εχουν ορια , η ανθρώπινη βλακεία και ο θάνατος.
Αν λοιπόν βγάλουμε τον θάνατο απο το παιχνίδι , μας μένει η ανθρώπινη βλακεία.
Η ανθρώπινη βλακεία παίζει και να μπορεί να μικήσει τον θάνατο.....

Reaction score
0

Οπως τα λες αργυρη αν ο αλλος εχει παρωπιδες και δεν εχει αντιληψη και αντικειμενικο μυαλο ,τι ψαχνεις να βρεις...
Παρομοια κατασταση μου ετυχε στην δουλεια και επειδη ειμαστε ολοι τεχνικοι εκει να δεις πανηγυρι που εγινε.
Μετα απο ενα σημειο επαψα να συμμετεχω γιατι καταλαβα οτι δεν ειχε νοημα...

Reaction score
0

Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα όμως παρόλα αυτά όταν είσαι "fanboy" και κολλημένος με κάτι (συνήθως επειδή το έχεις εσυ) δεν βλέπεις παρακάτω και παθαίνεις τύφλωση και παράκρουση οκ φτηνό BR είναι και αν δεν έχεις κάτι άλλο είναι μια χαρά αλλά όμως καμμία σχέση με το εξαιρετική BR μηχανή :613:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ps3 spookie stories

Αrgi το δοκίμασες στο σύστημα σου;
ναι , βασικα με πηγαν πισω καποια πραματα, (us usual)
αλλα τωρα ειναι σαφως σωστοτερο.
Μιας και επειζα με 3 φιλτρα στη σειρα (φοβαμαι τον καρκινο ) και βαζω παντα κανα φιλτρο παραπανω:116:
Αλλα τωρα ειναι καλο, συμπληρωσα και καμποσα σκαγια στις βασεις των ηχειων.Και ξανακουρδισα τον ονκιο και ειμαι πριτι γκουντ.Το καλωδιο για το κεντρικο θα μου αργησει λιγακι, αλλα δεν βαριεσαι .Σε κανα 10μερο θα ειμαι σχεδον ετοιμος
(θελω ακομα κατι ψιλομαζεματακια)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το μονο που δεν μπορω να προβλεψω ειναι ποιος θα νικησει μεταξυ
κολλημενου vs χαζων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

επιστρατευει κρεμαλες-τσεκουρια
κανει οτι περνα απο το χερι του να αποδειξει οτι το τοστιερακι
ειναι αλλο πραμα.
In the other hand οι παντογνωστες προσπαθουν να ψησουν τον αλι (μπα... μπα...) οτι εχουν δικιο.
Καποια στιγμη λοιπον με ενα ισαξια κολλημενο αποφασισαμε να το κανουμε Α-Β με το 91.
Για κακη του τυχη οταν το αναψε (το εκαψε ) κιολας
ακομα περιμενει την εγγυηση.Τοσο κολλημενος ειναι και ο δισαλης που νομιζει οτι επειδη ειδε μεγαλη εικονα στεφθηκε και πρωταθλητης.
Τα αιματα τρεχουν ποταμι ο αλις το πηρε αποφαση θα βαψει με αιμα ολον τον τοπον αν χρειαστει.
Οι paranqueioros ανασυντασονται και ψαχνουν να βρουν ενα αναλογο αντιπαλο για το τεστιερακι.
Η συνεχεια επι της σκοινης......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και βγαινει ο αλλος και το ρειχνει στο οικογενιακο θεμα.Και ρωτω
μπορει μια συσκευη (οποια και ανα ειναι αυτη) να ειναι ανοιχτη τοσες ωρες την μερα και να λειτουργει χωρις προβλημα?
I dont think so.Θα το πιανει το παιδι σαν κονσολα κανα 4ωρο και θα το λιωνει.Αν υπαρχει και αλλο παιδι (τι να λεμε) , και μετα θα ερχεται ο μπαμπας να δεις ταινιες απο την καμενη μηχανη?
Ποσο καιρο θα αντεξει το καημενο το καβουρντιστηρακι?
Κουραγιο αδερφια κριση ειναι και ΔΕΝ θα περασει!

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: ps3 spookie stories

Και βγαινει ο αλλος και το ρειχνει στο οικογενιακο θεμα.Και ρωτω
μπορει μια συσκευη (οποια και ανα ειναι αυτη) να ειναι ανοιχτη τοσες ωρες την μερα και να λειτουργει χωρις προβλημα?
I dont think so.Θα το πιανει το παιδι σαν κονσολα κανα 4ωρο και θα το λιωνει.Αν υπαρχει και αλλο παιδι (τι να λεμε) , και μετα θα ερχεται ο μπαμπας να δεις ταινιες απο την καμενη μηχανη?
Ποσο καιρο θα αντεξει το καημενο το καβουρντιστηρακι?
Κουραγιο αδερφια κριση ειναι και ΔΕΝ θα περασει!
εαν το εχει σε ελεγχομενο χωρο με ροη κρυου αερα μπορει !!:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το μονο κρυο θα ειναι ο ιδρωτας που θα τους λουσει οταν η μπουγκατι βγαλει καπνους απο την υπερεργασια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πωπω δεν παλευεται ο τρισαλης
νομιζει ,
ή οτι ειναι υπαλληλος της κασονι
ή οτι ειναι undewrcover agent της σχιστοματικης εταιριας
Το παληκαρι το σπρωχνει οσο παει το πραμα.
Βοηθεια του.

Reaction score
0

Ήμουν μεταξύ BR στα 150-200 ευρώ και PS3 (slim στα 240 ευρώ).
Και σκέφτηκα το εξής:
-> Πριν 1 χρόνο ήμουν μεταξύ br στα 250 ευρώ και ps3 στα 350 ευρώ.
Αν έπαιρνα το br τώρα θα είχα ένα br που δε θα είχε δίκτυο.

-> Πριν μισό χρόνο ήμουν μεταξύ br στα 300 ευρώ και ps3 στα 300 ευρώ.
Αν είχα πάρει το standalone br τώρα θα είχα ένα br με τηλεκοντρόλ (σημαντικό) και δίκτυο και ίσως καλύτερη εικόνα. Σε ένα χρόνο όμως θα σκεφτόμουν ότι έδωσα τσάμπα λεφτά γιατί αν έπαιρνα ps3, θα είχα bluray 3d player.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα: Ποιό είναι το πιο διαχρονικό player που μπορώ να πάρω και να παίζει σήμερα τα δισκάκια που θα βγουν αύριο και ίσως και μεθαύριο;

Κι έτσι πήρα το PS3.
Όχι για την αξεπέραστη ποιότητά του. Όχι για την οικονομική λειτουργία του. Όχι για την αθόρυβη λειτουργία του. Όχι για το τηλεκοντρόλ του :) Αλλά επειδή δεν θέλω να δίνω 250 ευρώ κάθε εξάμηνο για καινούρια players.

Και αν υπήρχε και τηλεόραση που με δωρεάν firmware αναβαθμίσεις θα υποστήριζε πρώτα mpeg4, μετά DVB-T2, μετά 3D... και μετά UHD, θα την αγόραζα κι ας μην είχε και την καλύτερη εικόνα.

Reaction score
49

Ήμουν μεταξύ BR στα 150-200 ευρώ και PS3 (slim στα 240 ευρώ).
Και σκέφτηκα το εξής:
-> Πριν 1 χρόνο ήμουν μεταξύ br στα 250 ευρώ και ps3 στα 350 ευρώ.
Αν έπαιρνα το br τώρα θα είχα ένα br που δε θα είχε δίκτυο.

-> Πριν μισό χρόνο ήμουν μεταξύ br στα 300 ευρώ και ps3 στα 300 ευρώ.
Αν είχα πάρει το standalone br τώρα θα είχα ένα br με τηλεκοντρόλ (σημαντικό) και δίκτυο και ίσως καλύτερη εικόνα. Σε ένα χρόνο όμως θα σκεφτόμουν ότι έδωσα τσάμπα λεφτά γιατί αν έπαιρνα ps3, θα είχα bluray 3d player.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα: Ποιό είναι το πιο διαχρονικό player που μπορώ να πάρω και να παίζει σήμερα τα δισκάκια που θα βγουν αύριο και ίσως και μεθαύριο;

Κι έτσι πήρα το PS3.
Όχι για την αξεπέραστη ποιότητά του. Όχι για την οικονομική λειτουργία του. Όχι για την αθόρυβη λειτουργία του. Όχι για το τηλεκοντρόλ του :) Αλλά επειδή δεν θέλω να δίνω 250 ευρώ κάθε εξάμηνο για καινούρια players.

Και αν υπήρχε και τηλεόραση που με δωρεάν firmware αναβαθμίσεις θα υποστήριζε πρώτα mpeg4, μετά DVB-T2, μετά 3D... και μετά UHD, θα την αγόραζα κι ας μην είχε και την καλύτερη εικόνα.

+1 (τουλάχιστον) :126:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members