PS3+SUBTITLES+USB HD

Reaction score
0
Είναι γνωστό ότι το PS3 με το τελευταίο update 2.10, απέκτησε την δυνατότητα να παίζει και DivX/XviD, αλλά δυστυχώς χωρίς εξωτερικούς(.srt) υπότιτλους.:mad_2:
Δοκιμάζοντας, όμως χθές μια ταινία που κατέβασα με ενσωματωμένους (θα έλεγα καλύτερα "κολλημένους") υπότιτλους, είδα ότι αυτοί προβάλλονται κανονικά στο PS3, αλλά και σε οποιοδήποτε DivX player.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω με ποιό πρόγραμμα ενσωματώθηκαν(το ψάχνω), γιατί η ενσωμάτωση τους με το (κατά τάλλα "θαυματουργό"), προγραμματάκι AVIAddXSubs δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.
Με δεδομένο ότι το PS3 παίζει από τις θύρες USB όχι μόνο USB stick, αλλά και USB εξωτερικούς HD, που δεν παίζουν τα άλλα DVD players (τουλάχιστον από όσα ξέρω) σε συνδιασμό με την απόλυτη σε BD, και την καλύτερη δυνατή (λόγω double upscale) σε DVD εικόνα το καθιστά αυτή τη στιγμή το καλύτερο all player με τιμή χαμηλότερη απο τα περισσότερα απλά BD player που κυκλοφορούν. Και μην ξενάμε τον πανίσχυρο 9-πύρηνο επεξεργαστή (cell) και κύκλωμα γραφικών που ενσωματώνει που σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα updates θα ανεβάσει ακόμη περισσότερα τις επιδόσεις του όχι μόνο στα 3D-games, αλλά και σαν player.:cool_4:

Reaction score
49
Απάντηση: PS3+SUBTITLES+USB HD

Υπάρχει ένα μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα που "κολλάει" τους υπότιτλους στα αρχεία avi.
Ουσιαστικά βάζει τους υπότιτλους σαν φωτογραφία στο καρέ της ταινίας και είναι και πανεύκολο στη χρήση.
Τα κάνει όλα μόνο του......
Λέγεται AviSub
Θα το βρείτε εδώ

Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει άψογα!:happy_4: :cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3+SUBTITLES+USB HD

Υπάρχει ένα μικρό και ελαφρύ πρόγραμμα που "κολλάει" τους υπότιτλους στα αρχεία avi.
Ουσιαστικά βάζει τους υπότιτλους σαν φωτογραφία στο καρέ της ταινίας και είναι και πανεύκολο στη χρήση.
Τα κάνει όλα μόνο του......
Λέγεται AviSub
Θα το βρείτε εδώ

Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει άψογα!:happy_4: :cool_4:
Θέλει και δύο ακόμη προγράμματα DivXMux και BmpToΧSub από εδώ:
Αναζητώντας τα πιο πάνω αρχεία βρήκα και ένα άλλο πρόγραμμα ενσωμάτωσης το Sub2DivX από εδώ:
που θέλει και αυτό τα πιο πάνω προγράμματα και κάποια άλλα (κοιτάξτε στο site). Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef