PS3+WMV HD

Reaction score
5
Εμενα πάντως μου έβγαζε error στα wmv που προσπάθησα. Τα DivX HD αντιθετα μου τα έπαιζε κανονικα!

Reaction score
5
Οπως ειπα στο αλλο thread

" Δοκιμασα τα wmvhd trailers της ms και ενω παιζει κανονικα η εικονα δεν εχω ηχο.Σε καποιο αλλο που δοκιμασα ειχε αλλα ο ηχος ηταν απο την μανα του stereo.
Μηπως εχει προβλημα με το 5.1 που εχουν τα αλλα.

Επισης αρχεια .ts αφου τα μετανομασω σε m2ts παιζουν μια χαρα αλλα χωρις ηχο γιατι δεν παιζει το DD 5.1 "

Με τα αρχεια .ts ελυσα το προβλημα :bravo: :bravo:
Τα περναω μεσα απο το TsRemux οριζω output .m2ts και τα παιζει κανονικα και με DD 5.1 ηχο :bravo: :bravo:

Η δοκιμη εγινε με usb stick οπου αναγνωρισε jpegs mp3s και επαιζε μια χαρα 1080ι ( The Chubbchubbs )

Reaction score
5
Re: Απάντηση: PS3+WMV HD

Φίλε Σωτήρη μπορείς να γίνεις πιο σαφής στο θέμα-τρόπο της

μετονομασίας των αρχείων;

Βεβαιως :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Μεχρι τωρα αν καποιο αρχειο .ts ηταν σε mpeg2 η avc και ο ηχος στερεο απλα αλλαζα την καταληξη σε m2ts και επαιζε μια χαρα ( δεξι κλικ πανω στο αρχειο>rename σβηνεις το .ts και γραφεις .m2ts )
Δεν εβλεπε ομως DD 5.1
Τωρα με το προγραμματακι TsRemux απλα επιλεγεις το .ts του οριζεις output m2ts και στο βγαζει ετοιμο και ο ηχος σε DD 5.1

Οσο αφορα τα wmvHD πιστευω οτι δεν παιζει τον ηχο οταν ειναι coded σε advanced profile :pc: :pc: :pc:

Reaction score
1
Απάντηση: PS3+WMV HD

Οσο πάει βελτιώνεται το PS3 ... και έχει περάσει 1 χρόνος από την άφιξη του στις αγορές και 9 μήνες από την ευρωπαική ... Καθόλου άσχημα ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988