ps3

Reaction score
0
παιδια μια απορια μπωρεις με το ps3 που εχει δικο του browser με ενα ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι να μπαινεις στο internet και να χρησιμοπειης την tv gia oθονη ?εχει υποδοχη ethernet να συνδεεις το ps3 me to modem adsl?to εχει δοκημαση κανεις αν γινεται¨? Εχαριστω

Reaction score
0
Αν κ είμαι κάργα γαύρος, θα σου απαντήσω...
Μέσω της ethernet που έχει συνδέεσαι στο ίντερνετ κ μάλιστα πάρα πολύ εύκολα γιατί μόνο του βρίσκει τις ρυθμίσεις του dsl modem/router σου.
Έχει web browser αλλά δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Ναι μεν τους εμφανίζει αλλά δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά...
Πληκτρολόγια κ ποντίκια τα αναγνωρίζει κανονικά μέσω της usb βέβαια. Σε κάποια δείχνει να έχει προβλήματα αλλά δεν υπάρχει κάποια λίστα με πια δουλεύουν κ πια όχι.

Reaction score
14
Πως ακριβώς? γιατί στο search το βάζω πχ www.contra.gr και δεν βγάζει τίποτα...
Έκανα και connection test και το update 1.60...

Reaction score
0
Όταν τον ανοίγεις τον web browser σου ανοίγει την default σελίδα της sony ?
Αν όχι τότε δεν έχεις πρώτα κάνει sign-in από το κεντρικό μενου...
Σημειωτέον δε ότι σήμερα ήμουν μέσα στο contra.gr...

Reaction score
4
Πως ακριβώς? γιατί στο search το βάζω πχ www.contra.gr και δεν βγάζει τίποτα...
Έκανα και connection test και το update 1.60...
Την ιδια ερωτηση εχω και εγω. Δεν το πολυ εψαξα να πω την αληθεια αλλα μπηκα εκει που λεει internet browser αλλα ειχε κατι fixed links και στο search απλα δεν εβγαζε αποτελεσματα....:crazy_1:

Reaction score
0
Παιδιά το search είναι εργαλείο αναζήτησης εντός της σελίδας default !
Για να γράψετε σελίδα πατάτε νομίζω το πάνω κουμπί εκ των τεσσάρων...δεν θυμάμαι από έξω...πάντως εμφανίζει πάνω από την σελίδα ένα κομμάτι που περιμένει να γράψετε την νέα σελίδα που θέλετε να μπείτε.

Reaction score
14
αααα....οκ εγώ εκεί είναι που δεν μπορούσα να μπώ...θα το δοκιμάσω αύριο...μόλις το έκλεισα ρε γμτ....
Ευχαριστώ !!!!!

Reaction score
0
Δεν είχα πολλή υπομονή με τον browser του PS3, αλλά θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία συνδέοντας πληκτρολόγιο & ποντίκι.
Νομίζω πως πρέπει να υποστηριχθούν bluetooth πληκτρολόγια και ποντίκια σύντομα αφού υπάρχει η δυνατότητα. Η λειτουργικότητα θα ανέβαινε κατακόρυφα με αυτόν τον τρόπο.

Reaction score
0
Εγώ σύνδεσα το bluetooth MX5000 (πληκτρολόγιο και ποντίκι) με τη μία χωρίς πρόβλημα. Δουλεύει κανονικότατα

Reaction score
0
Εγώ σύνδεσα το bluetooth MX5000 (πληκτρολόγιο και ποντίκι) με τη μία χωρίς πρόβλημα. Δουλεύει κανονικότατα
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν παίζουν. Πολύ ευχάριστο αυτό :bravo:
Έχω ένα apple bt keyboard: λέτε να συνεργαστούν μεταξύ τους οι αρχιιδιότροπες; :happy_5: Θα το επιχειρήσω.

Reaction score
0
ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ BLUTOOTH MOTOROLA .. ME TO ps3

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΩ ΤΟ ΒLUTOOTH MOU ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PS3 ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ?ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ PS3 KAΠOY ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ BLUTOOTH? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
49
Απάντηση: ps3

Καλώς ήρθες κατ' αρχήν!:107:

Κρατάς το κουμπί ενεργοποίησης του handsfree σου μέχρι να μείνει μόνιμα αναμμένο το μπλε λαμπάκι.
Αυτό σημαίνει ότι είναι σε φάση αναμονής για αναζήτηση από κάποια άλλη συσκευή (κινητό, PS3 κλπ)

Μετά πας στο μενού ρυθμίσεων του PS3 και θα βρεις κάπου να γράφει για headset. Εύκολο είναι απ' ότι θυμάμαι!
Νομίζω ότι το pin είναι 0000

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος