PT AH-1000E ή TW-6100

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω τον Sanyo PLV-Z2 μου (ε λίγο πάλιωσε :120:) και κοιτούσα για έναν (σχετικά οικονομικό) προβολέα.

Είμαι μεταξύ των 2 προβολέων που γράφω στον τίτλο του θέματος.
Ξέρω οτι ο Epson έχει και 3D, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 3D και για να πω την αλήθεια είμαι λίγο επιφυλακτικός να δω 3D με ενεργά γυαλιά.

Οπότε αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι το 2D.

Δεν βάζω μέσα το οικονομικό, καθώς ο Panny θα έρθει (αν καταλήξω σε αυτόν) από γνωστό από Αμερική, οπότε μιλάμε για τιμή γύρω στα 1000 Ευρώ, ενώ ο Epson παίζει σε καθαρή αξία (προ ΦΠΑ αν αγοραστεί από Ελλάδα - θα κοπεί τιμολογίο) κάπου στα 1200.

Οπότε η διαφορά τιμής είναι μικρή. Το θέμα είναι τι επιλέγω ? (Ο προβολέας θα χρησιμοποιείται για ταινίες και ποδόσφαιρο κυρίως).

Ευχαριστώ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.803
Απάντηση: PT AH-1000E ή TW-6100

Τον νέο Epson μπορείς να τον δεις στην παρουσίαση που θα γίνει για τα μέλη του Avsite στην Avart, αυτή την Παρασκευή 19/10 στις 6 το απόγευμα.

Reaction score
0

Αυτό το έχω δει, αλλά από Θεσσαλονίκη λίγο δύσκολα να έρθω να το δω :108:
Εξ' άλλου θα είχε για μένα μεγαλύτερο νόημα να υπήρχαν και τα 2 μηχανήματα να τα δω και να συγκρίνω το 2D.

Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.

Reaction score
0

Τελικά ο 6100 βγήκε εκτός μάχης, αφού δεν διαθέτει lens shift.
Εντάξει, οριζόντιο ας μην έχει, θα τον κεντράρω στο πανί οριζόντια, αλλά κάθετο !?!?

Εγώ τον έχω κρεμασμένο από το ταβάνι στους 70~ πόντους και το πανί είναι και αυτό στο ταβάνι.
Πήγα είδα τώρα στην σελίδα της Epson και βλέπω πως με 70 πόντους απόσταση από ταβάνι προβάλει περίπου 90 πόντους κάτω από το ταβάνι, οπότε αυτόματα κόπηκε ο Epson 6100.

Αρχίζω πλέον και σκέφτομαι πολύ σοβαρά τον 3200, μιας και έχει εξαιρετικό 2D απότι διαβάζω και φυσικά έχει lens shift...

Είδα λίγο και τον Optoma HD33, αλλά επειδή προβάλω από τα 3.15 μέτρα σε πανί 105", ο HD33 κόβεται λόγω μικρού zoom...

Σκέφτομαι να πάω οικονομικά τώρα (3200 <1000), ώστε να αναβαθμιστώ σε 3D σε 2-3 χρόνια που θα έχει ωριμάσει η τεχνολογία, χωρίς να σκέφτομαι τα λεφτά που έδωσα για τον προηγούμενο προβολέα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito