Public Domain Copyright free music????

Reaction score
14
Παιδιά επειδή το avsite ετοιμάζει ίσως κάτι καλό... (λεπτομέρειες σε λίγες μέρες) θέλουμε να ξέρουμε που μπορούμε να εχουμε κάποιες μουσικές πυο να μην εχουν πνευματικά δικαιώματα και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε public broadcast χωρίς να χρειασθούμε να πληρώσουμε τίποτε?

Γνωρίζει κανείς?

ΥΓ δεν εχω κάνει ακόμα ψαξιμο στο google και ευελπισθώ οτι μπορεί να εχει και κάποιο μέλος του avsite δική του μουσική που να θέλει να μας παραχωρήσει τα δικαιώματα μετάδοσης της. (Φυσικά αναφορά στον δημιουργό θα υπάρχει οπότε και διαφήμιση του μουσικού θα γίνει σε κανάλι με μεγάλη ακροαματικότητα)

Reaction score
164
Αν είναι εταιρία η οποία μπορεί να σου παραχωρήσει τα δικαιώματα, σε ενδιαφέρει; Με "αντίτιμο" την αναφορά της.

Reaction score
164
Απλά η εταιρία στην οποία δουλεύω έχει τμήμα που ασχολείται με μουσική επένδυση κτλ. Έχουν βιβλιοθήκες τις οποίες, αν ήθελαν, θα μπορούσαν να παραχωρήσουν.
Αλλά μην μιλάω στον αέρα. Θα ρωτήσω και θα σας φέρω σε επαφή.

Reaction score
14
Απλά η εταιρία στην οποία δουλεύω έχει τμήμα που ασχολείται με μουσική επένδυση κτλ. Έχουν βιβλιοθήκες τις οποίες, αν ήθελαν, θα μπορούσαν να παραχωρήσουν.
Αλλά μην μιλάω στον αέρα. Θα ρωτήσω και θα σας φέρω σε επαφή.
Μπραβο Βασίλη απο Πέμπτη θα εχουμε ή πράσινο φώς οπότε θα μιλήσουμε ή θα εχουμε φάει Κυπριακήν πόρταν στην κεφάλαν.

Reaction score
14
"Το Χρωμα ενος Αυριο που δεν θα ρθει ποτε" εχει επιλεγεί κιόλας....!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ το μοτίβο που θέλω..

ακούγοντας το Γιάννο, εχω ετοιμάσει τις εικόνες που θα μπούν....

Εχεις άλλα τέτοια? Είναι τέλειο!!!

Τι λέτε και αλλοι πώς σας φαίνονται τα κομμάτια αυτά??

ατμοσφαιρική μουσική θέλω και απο ότι ακούω ταιριάζουν απόλυτα... αν μπορεί να βγεί και ο τηλεφωνητής απο το δευτερο... αν και τώρα που το ακούω είναι ακρως Ελληνικό... οχι καλό είναι με καλό μπήτ και με τον τηλεφωνητή.

το τρίτο δεν κατεβαίνει

Εχεις άλλα???????

Reaction score
2
Απάντηση: Public Domain Copyright free music????

ενω εχω 1000δες παρτιτούρες, δεν εχω άλλα mastered και ενορχηστρωμένα... :(

πάντως τα αρχεία ειναι ελευθέρας διανομής.

"Το χρώμα ενός Αυριο (που δεν θα 'ρθει ποτέ)" (P)2006 Γιάννης Μακρής
"μια νεα αρχή" (P) 2004 , πάλι εγω.

Για να σου βγάλω τον τηλεφωνητή απο το "μια νέα αρχή" πρέπει να ψαξω καμιά 100στη DVD να βρω το Midi και να το ξαjαπεράσω απο το Casio,κάτι Οχι ευκολο.

Πραγματικά χαίρομαι που βρήκαμε μια αναφορά για το ΤΙ ψάχνουμε.

Reaction score
14
ερώτηση.

Εχω εναν καλιτέχνη φίλο που μου δίνει την μουσική του ελευθερα. μου δίνει το CD που εχει φτιάξει και μου λέει παίχτα δεν εθέλω τίποτε εχεις το ΟΚ μου.

Αν τα τραγούδια του είναι unpublished πιστευω είμαστε ΟΚ και δεν θα ερθει κανένας να ζητάει λεφτά για διακιαώματα κλπ κλπ.

Αν όμως είναι ενας γνωστός καλιτέχνης και τα τραγούδια του εχουν γίνει δισκοι και CD και μου τα δώσει ελέυθερα και αυτός... εκεί εχω να κάνω εγώ τίποτε με την δισκογραφική του και την ΑΕΠΙ? Η επειδή ο καλιτέχνης μου τα έδωσε αυτά πάιζουν ελέυθερα και ωραία??

Ξέρει κανείς? Είναι σοβαρό ερώτημα γιατί ξάδελφος μου είναι ενας απο τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες του Ελληνικού πενταγράμμου... ίσως ο μεγαλύτερος...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Public Domain Copyright free music????

ενω εχω 1000δες παρτιτούρες, δεν εχω άλλα mastered και ενορχηστρωμένα... :(

πάντως τα αρχεία ειναι ελευθέρας διανομής.

"Το χρώμα ενός Αυριο (που δεν θα 'ρθει ποτέ)" (P)2006 Γιάννης Μακρής
"μια νεα αρχή" (P) 2004 , πάλι εγω.

Για να σου βγάλω τον τηλεφωνητή απο το "μια νέα αρχή" πρέπει να ψαξω καμιά 100στη DVD να βρω το Midi και να το ξαjαπεράσω απο το Casio,κάτι Οχι ευκολο.

Πραγματικά χαίρομαι που βρήκαμε μια αναφορά για το ΤΙ ψάχνουμε.

σούπερ Γιάννη σε ευχαριστώ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.266
Απάντηση: Re: Public Domain Copyright free music????

Αν όμως είναι ενας γνωστός καλιτέχνης και τα τραγούδια του εχουν γίνει δισκοι και CD και μου τα δώσει ελέυθερα και αυτός... εκεί εχω να κάνω εγώ τίποτε με την δισκογραφική του και την ΑΕΠΙ? Η επειδή ο καλιτέχνης μου τα έδωσε αυτά πάιζουν ελέυθερα και ωραία??
Η ΑΕΠΙ δεν χαμπαριάζει από φιλίες και πράξεις καλής θέλησης.
Γι' αυτό κοίτα να αποφύγεις ότι έχει κυκλοφορήσει επίσημα.
Αν θες ρώτα τους κιόλας για να δεις:

http://www.aepi.gr/

Τηλ.: +30 211 102-9000
E-mail: [email protected]

Είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί αλλά δε χαρίζουν... :137:

Reaction score
164
Θα πρέπει να πληρώσεις δισκογραφικά και πνευματικά δικαιώματα.
Τα δισκογραφικά τα έχει η δισκογραφική που έκανε τον δίσκο.
Τα πνευματικά τα έχει ο δημιουργός και συνήθως τα βρίσκεις μέσω της ΑΕΠΙ.
Αν ο δημιουργός στα παραχωρήσει αφιλοκερδώς, όπως έχει το δικαίωμα, τότε συνήθως η δισκογραφική ή ζητάει ένα τυπικό ποσό ή τα παραχωρεί δωρεάν.

Με το studio που σου είπα Γιάννη, να το προχωρήσω;

Reaction score
14
Θα πρέπει να πληρώσεις δισκογραφικά και πνευματικά δικαιώματα.
Τα δισκογραφικά τα έχει η δισκογραφική που έκανε τον δίσκο.
Τα πνευματικά τα έχει ο δημιουργός και συνήθως τα βρίσκεις μέσω της ΑΕΠΙ.
Αν ο δημιουργός στα παραχωρήσει αφιλοκερδώς, όπως έχει το δικαίωμα, τότε συνήθως η δισκογραφική ή ζητάει ένα τυπικό ποσό ή τα παραχωρεί δωρεάν.

Με το studio που σου είπα Γιάννη, να το προχωρήσω;
προχώρα το Βασίλη να εχουμε το ΟΚ, γιατι και εγώ βγάζω μπάτζετ τώρα.

Είδα κάτι τιμές για "copyright free music" 180 δολλάρια ανα κομμάτι... και κάτι άλλα κουφά νούμερα!!!!

Δές αν το στούντιο σας μπορεί να μου παραχωρήσει Instrumental θέματα.

Θέλουμε να ντύσουμε 1 1/2 ώρα εικόνα. οπότε Αν βάλεις 3 λεπτά μέσο όρο κάθε μουσικό θέμα εχουμε περίπου 30-40 κομμάτια

Ευχαριστώ και πάλι

TGD

Reaction score
10.620
Το internet archive έχει ψηφιοποιήσει χιλιάδες δίσκους 78 στροφών ηλικίας 70 έως 120 ετών. Δηλαδή με ληγμένο copyright όσον αφορά τις δισκογραφικές. Οι οποίες όμως το μηνύουν για διαφυγοντα κέρδη.

Μιλάμε για ηχογραφήσεις που έχουν το πολύ ένα play τον μήνα...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos