Quad 21L

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Πωλούνται τα γνωστά ηχεία δαπέδου της Quad.
Φινίρισμα μαύρης λάκας, άριστη κατάσταση (οπτική και λειτουργική) και με όλα τους τα... συνοδευτικά (κούτες, manual κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε επίσης να δείτε τις σχετικές δοκιμές στα τεύχη 366 και 408 του Ήχου.

Τα ηχεία βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης.
Για "εκτός έδρας" πώληση υπάρχει η λύση κάποιας μεταφορικής.
Για Αθήνα συγκεκριμένα, ο πλέον ασφαλής, δοκιμασμένος και οικονομικός τρόπος αποστολής είναι με το πλοίο. Τα φορτώνω το βράδυ και το πρωί παραλαμβάνετε (με την ταυτότητά σας) από τον Πειραιά.

Εννοείται υπάρχει η δυνατότητα για έλεγχο και ακρόαση ό,τι ώρα θέλετε (είτε για τον ενδιαφερόμενο είτε για κάποιο δικό του άτομο που να είναι στα μέρη μας).

Τιμή: 450 ευρώ

Σύντομα θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες των συγκεκριμένων ηχείων.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μερικές φωτογραφίες που είχα ανεβάσει σε "άσχετο" thread..
[Τα ηχεία δεν ήταν το "κυρίως θέμα" σε αυτές τις φώτο αλλά κάνουν δουλειά μέχρι να καταφέρω να ανέβω στο πατάρι και να κατεβάσω τις κούτες!]

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Μετά από μία καταδρομική επιχείρηση στο πατάρι και μία (άνιση) μάχη με τις ρυθμίσεις της "αρχαίας" ψηφιακής, οι φώτο που υποσχέθηκα:

[Click επάνω τους για πλήρες μέγεθος]

Δεν το θυμόμουν, αλλά μέσα στις κούτες έχω κρατήσει όλα τα "αφρολεξ-οειδή" (τι είπε πάλι ο ποιητής!) που "πιάνουν" το ηχείο για να στηρίζεται και να μη χτυπηθεί. Η ασφαλής μεταφορά μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Επειδή έχω λάβει 2 σχετικά ΠΜ, να αναφέρω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.

Νομίζω η τιμή είναι πολύ καλή. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη (ή κάποια αντιπρόταση) να το συζητήσουμε.
Απλά λόγω αναβάθμισης θα ήθελα να φύγουν τα ηχεία (γιατί στο τέλος θα πρέπει να βγω εγώ από το σαλόνι με τόσα που έχω μαζέψει..!).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Αν κάποιος θέλει πλήρες σετάκι υπάρχει ένας Trends και δύο CD player της Marantz (ένα CD6000 OSE κι ένα CD67 MkII) που κάθονται και πιάνουν χώρο!

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
46
αν δινεις ξεχωριστα τα δυο player ποσο κοστολογεις το καθε ενα ξεχωριστα? ευχαριστω σταματης

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Καλησπέρα Σταμάτη,

Χμμ, δεν το έχω πολυ-σκεφτεί για τα player. Τα είχα "ξεχάσει" στο rack και μου ήρθε σήμερα η ιδέα να φύγουν κι αυτά. Το έχω καταργήσει το CD ως μέσο και είναι κρίμα να κάθονται.
Ας πούμε 100 ευρώ το 6000 OSE και 60 ευρώ το CD67 (είναι το SE).
Υπόψην δεν έχουν κουτί αλλά κάτι θα βρούμε για το πακετάρισμα (τα τηλεκοντρόλ τους υπάρχουν φυσικά).

Φίλε yiannios έχεις ΠΜ. :126:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Για την ιστορία, τα ηχεία τα φόρτωσα βραδάκι και ξημερώματα ήταν Πειραιά με συνολικό κόστος 20 ευρώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Quad 21L

καλημερα, ηθελα να σε ρωτησω καποιεσ πληροφοριες, εχεις ενα τηλεφωνο? το δικο μου ειναι 6932 195073

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89