Quad 2905

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Είναι στο πρόγραμμα να τα ακούσω κάποια στιγμή αλλά εν τω μεταξύ μήπως υπάρχει κανείς που να τα έχει ακούσει να μας πει μία γνώμη?
Αληθεύει πως βγάζουν καλύτερο χαμηλό απο τα 989?
Εάν η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι καταφατική, είναι αυτό το χαμηλό επαρκές ή θα πρέπει να γεμίσουμε τον λίγο ελεύθερο χώρο που θα έχει απομείνει στο σαλόνι με sub!?

Και κάτι τελευταίο....Γιατί αυτά τα άτιμα τα ESL δεν ανεβάζουν εντάσεις?! Στο 6moons τους έκλεινε στα 98dB.... :pc: :pc: :pc:

Άντε γιατί δε βρίσκω και κανέναν να έχει φτιάξει το Orion και το shortlist που είχα για το επόμενό μου ηχείο μικραίνει επικίνδυνα....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Quad 2905

Διθυραμβικό το review στο τελευταίο HITECH.
Ιδιαίτερη μνεία στο χαμηλό του ηχείου που, κατά τον κ. Κατσένη, προσεγγίζει αυτό του Magnepan 20.1 ενώ γενικότερα το ηχείο χαρακτηρίζεται ανώτερο από το αντίστοιχο μοντέλο της Magnepan, το 3.6.

Reaction score
3.581
Είναι και αρκετά όμορφο.
Ποια είναι η τιμή τους στην Ελλάδα, τώρα που τα QUAD κατασκευάζονται στην Κίνα ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Σπύρο γενικώς οι τιμές που δίνει ο Νάκας είναι τσιμπημένες (λίγο πιο κάτω από τις τιμές καταλόγου νομίζω). H τιμή στην πιάτσα πρέπει να είναι χαμηλότερη - λογικό αφού δεν μπορεί ο ΝΑΚΑΣ να χτυπάει τα μαγαζιά που προμηθεύει.

Αν είναι όντως καλύτερο από το 3.6 (αν τα έχει ακούσει κάποιος συγκριτικά - εκτός από τον κ. Κατσένη - ας μας διαφωτίσει), το οποίο είναι και ακριβότερο, τότε η τιμή του είναι καλή. Έχει και καλή ποιότητα κατασκευής και υλικά crossover κάτι που, απ'ότι έλεγε ο CostasEAR, δεν ισχύει για το Magnepan.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχουν περισσότερες αναφορές. Αν είναι τόσο καλύτερο από τα προηγούμενα παραβάν της Quad κι από τα αντίστοιχα Magnepan γιατί δεν "ακούγονται" περισσότερο? Πήραν και το EISA τα ρημάδια! Πήγα στο ΝΑΚΑ να τα ακούσω αλλά "αυτά είναι πολύ ακριβά, δεν τα έχουμε στο demo room"....

Reaction score
3.581
Κώστα , σαν Συντονιστής που είσαι τώρα, κανόνισε για μια ομαδική ακρόαση στο studio του Νάκα. Ενημέρωσέ μας στη συνέχεια. Κατά προτίμηση Παρασκευή βράδι ή Σάββατο πρωϊ .

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Εγώ σκεφτόμουν να ζητήσω review sample και μετά να ζητήσω να κρατήσω το sample σε τιμή reviewer! :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, θα το δω τι μπορεί να γίνει - αν και λόγω απόστασης δεν είναι πολύ εύκολο. Αν είχαμε βάση το Λονδίνο να δεις τι εύκολα που θα ήταν όλα. Θα ρωτήσω και το φίλο μου το Μανόλη "ΑVPlanet" εδώ στο Ηράκλειο (που ξέρω ότι φέρνει Quad) αν μπορεί να γίνει κάποια παρουσίαση.

Reaction score
3.581
Re: Απάντηση: Quad 2905

Εγώ σκεφτόμουν να ζητήσω review sample και μετά να ζητήσω να κρατήσω το sample σε τιμή reviewer! :mrgreen:
Οσο θα περνάει ο καιρός θα μαθαίνεις :cool_11:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Διαβάστε και την άποψη του, "λέγε με υπερβολικό", Ken Kessler, στο σχετικό review για λογαριασμό του HiFi News: Click (pdf)

Αντιγράφω μόνο το συμπέρασμα:

Attachments

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Quad 2905

Οσο θα περνάει ο καιρός θα μαθαίνεις :cool_11:
Ή μήπως να ζητήσω looooong term loan? :happy_9:

Λοιπόν, ο Μάνος είχε το χειμώνα ένα ζευγαράκι αλλά "έφυγε" σε πελάτη και δεν αναμένεται να φέρει άλλο σύντομα, οπότε δεν προβλέπεται Heraklion Audio Meeting για τα Quad. Φυσικά θα γίνει meeting αλλά θα πρέπει να βρούμε άλλη αφορμή.

Φυσικά ο Μάνος μου είπε τις εντυπώσεις του από το ηχείο, αλλά καλύτερα να αφήσω τον ίδιο να μας τα πει μόλις δει το thread. :cool_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Θέλω κι εγώ να τα ακούσω και δεν έχω βρει ακόμη χρόνο...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος