QUAD 34 προενισχυτης και QUAD 405-2 τελικος

Reaction score
0
Πωλουνται προ και τελικος μονο ως σετ σε αριστη κατασταση,σαν καινουργιοι.Προσφατη αναβαθμιση απο τεχνικο της quad με καινουργιους πυκνωτες.Υπαρχουν και τα χαρτια τους αλλα δυστηχως οχι τα κουτια τους.ΤΙΜΗ 280ευρω.Για πληροφοριες περισσοτερες μεσω προσωπικου μηνυματος,τα βλεπω καθε βραδυ.Ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: QUAD 34 προενισχυτης και QUAD 405-2 τελικος

Αν δεν τα έχεις δώσει ενδιαφέρομαι.τηλ.6932941639

Reaction score
295

Αν δεν τα έχεις δώσει ενδιαφέρομαι.τηλ.6932941639
Πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα σε μένα που τον εχω κλείσει απο την πρώτη στιγμή και μετα σε σενα.Μανόλη περιμένω νέα σου.Νίκος

Reaction score
0

ο φιλος Μανολης το μετανιωσε να κλεισει η αγγελια παρακαλω....

Reaction score
295

ο φιλος Μανολης το μετανιωσε να κλεισει η αγγελια παρακαλω....
Και επειδη είμαστε ενα forum και ολα πρέπει να λέγονται φανερά, να καταθέσω την περιπέτεια μου για την συμπεριφορά του φίλου Μανώλη:
Ειχα κλείσει την αγορά του εν λόγω σετ και είχα στείλει τα χρήματα στον ανηψιό μου να το παραλάβει.
Ο Κος Μανόλης μου ζήτησε 2-3 ημέρες πιστωση χρόνου, μέχρι να παραλάβει τα καινούργια που θα έπαιρνε.Συμφώνησα και περίμενα τηλέφωνο.
Σε λίγες μέρες με πήρε και μου είπε οτι αν και δεν δεσμεύεται απο τίποτα παρά μόνο απο τον λόγο του ,που μου είχε δόσει, θα μου δόσει τα μηχανήματα μόνο αν του δόσω παραπάνω 70 Ευρώ.
Δεν συμφώνησα και μου είπε οτι θα δούμε.Ακόμα περιμένω τηλέφωνο.
Καλοάκουστα τα musical fidelity που πήρες φίλε Μανόλη και καλή πώληση στα Quad στους συλλέκτες οπως μου είπες.Φιλια στην ομορφη Κρήτη και το Ρεθεμνο.
Φιλικά Νίκος

Reaction score
0

Εγω απλα εβαλα την αγγελια ......για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμια σχεση με το θεμα της πωλησης....πραγματικα λυπαμαι ομως γιατι δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα οτι εγινε....

Reaction score
295

Εγω απλα εβαλα την αγγελια ......για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμια σχεση με το θεμα της πωλησης....πραγματικα λυπαμαι ομως γιατι δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα οτι εγινε....
Ναι ετσι πρέπει να είναι γιατι μου το είπε ο Μανόλης.Απο σένα ολα οκ (Γιώργο αν θυμάμαι καλα)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas