quattroruote

Reaction score
295
Kαλησπέρα σε όλους.
Μήπως κάποιος από εσάς αντιμετωπίζει το ιδιο πρόβλημα μ εμένα;
Είμαι ισόβιος συνδρομητής στο εν λόγω περιοδικό (σε συνέχεια της ισόβιας συνδρομής στο auto moto und sport με αρχική συνδρομη 100Ευρώ και τιποτα παραπέρα).
Εδώ και δύο μήνες δεν λαμβάνω περιοδικά?Ξέρει κανείς κατι?

Reaction score
14
Απάντηση: quattroruote

και εδώ τα ίδια. Αναρωτιώμουν και εγώ αν συμβαίνει μόνο σε εμένα. Λες να έκλεισε;;

Reaction score
295

Εστειλα e-mail στη motorpress αλλά που απάντηση.
Θα βρω και τα τηλέφωνα και θα πάρω.
Αλλά πολύ το φοβάμαι.

Reaction score
482

ώπα..νάτα μας...ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν χτες, που είδα ότι το τελευταίο τέυχος πάνω στο γραφείο μου είναι αυτό του Μαρτίου...
Η κυρία που ήταν (είναι?) υπεύθυνη για τις συνδρομές λέγεται Κ.Σταθά...είχα μιλήσει πριν κανά 2 χρόνια μαζί της, όταν είχαν βάλει ένα έντυπο σε κάθε τεύχος που ήθελε να αποσταλεί για να συνεχίσει η ισόβια συνδρομή και το είχα ξεχάσει...Συνεννοήθηκα τηλεφωνικά και πολύ ευγενικά μου απέστειλε και αυτά που είχα χάσει αλλά κανονικά και όλα τα επόμενα...
Θα κοιτάξω να μιλήσω πάλι μαζί τους και θα ενημερώσω...

Reaction score
482

Επικοινώνησα με την motorpress Hellas (για να μην ψάχνετε το τηλέφωνο είναι το 210-6262000) και ζήτησα την κ.Σταθά (με ενημέρωσαν ότι ακόμα δουλεύει εκεί), αλλά δυστυχώς η γραμμή της χτύπαγε χωρίς να το σηκώσει κάποιος...άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή που βγήκε, και ελπίζω να επικοινωνήσει μαζί μου...

Reaction score
14

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Νίκο.

Reaction score
482

Νέα ενημέρωση :
Επικοινώνησε μαζί μου πριν λίγο η κ.Σταθά και δυστυχώς μου ανακοίνωσε ότι υπάρχει αναστολή κυκλοφορίας του περιοδικού..:(
Βέβαια, άφησε ένα ενδεχόμενο,μια πιθανότητα, να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα και να ξεκινήσει πάλι η κυκλοφορία του, αν και για να είμαι ειλικρινής, το βλέπω λίγο δύσκολο..
Όπως και να'χει, με διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση που συνεχίζει να κυκλοφορεί (είτε με το ίδιο, είτε με άλλο όνομα), δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο, θα μας αποστέλεται αυτόματα, όπως γινόταν μέχρι τώρα...
Άρα, προς το παρόν περαστικά μας και ευελπιστούμε για καλύτερες μέρες...

Reaction score
295

H motorpress βγάζει κι αλλα περιοδικά όπως πχ autotriti κλπ.
Μήπως λέω μήπως να διεκδικούσαμε να μας έστελναν τουλάχιστον τίποτα απ αυτά?

Reaction score
482

δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί μια τέτοια απαίτηση...η προσφορά για ισόβια συνδρομή με 100 ευρώ, ήταν για το τότε Auto Motor und Sport...να σου πω την αλήθεια, με εξέπληξε το γεγονός ότι συνέχισαν την προσφορά στο καινούργιο QuattroRuote, όταν σταμάτησε το AMS...
απότε, μου κάνει λίγο δύσκολο το συγκεκριμένο..

Reaction score
14

Κάτι τέτοιο περίμενα και τελικά έγινε. Κρίμα

Reaction score
482

καλημέρα και καλή εβδομάδα..:)
ενημερώνω απλά ότι προχτές είδα φίλο να διαβάζει AMS! τον ρώτησα και μου είπε ότι ξανακυκλοφορεί εδώ και κανά 2μηνο...Θα κοιτάξω να επικοινωνήσω με την κ.Σταθά στο τμήμα συνδρομητών και θα ενημερώσω για το τι παίζει με τους ''παλιούς'' ισόβιους συνδρομητές..:)

Reaction score
482

update: Μόλις μίλησα με την κ.Σταθά... η οποία πολύ ευγενικά μου έστειλε σε mail (!) τα πρώτα 2 τεύχη του νέου AMS και κάθε μήνα θα τα παίρνω κανονικά...σε mail(!!!!)...ναι, σε mail!
είχαν μια ειδική σύμβαση με το ταχυδρομείο για μαζική αποστολή, την οποία πια δεν έχουν και δεν μπορούν να αποστείλουν το περιοδικό. Αν αυτό αλλάξει, θα το στέλνουν κανονικά.
ούτε κρύο, ούτε ζέστη...:/

Reaction score
4.919

update: Μόλις μίλησα με την κ.Σταθά... η οποία πολύ ευγενικά μου έστειλε σε mail (!) τα πρώτα 2 τεύχη του νέου AMS και κάθε μήνα θα τα παίρνω κανονικά...σε mail(!!!!)...ναι, σε mail!
είχαν μια ειδική σύμβαση με το ταχυδρομείο για μαζική αποστολή, την οποία πια δεν έχουν και δεν μπορούν να αποστείλουν το περιοδικό. Αν αυτό αλλάξει, θα το στέλνουν κανονικά.
Δεν τα στελνεις και σε μας να τα διαβασουμε σε IPAD?
Εγω ειχα ετήσια συνδρομή στο Quattroruote που εληξε περιπου όταν σταματησαν (ίσως και να μου έφαγαν και ενα μήνα....). Νωρίτερα ειχε ο πατερας μου στο AMS για ενα χρονο.
Αλλιώς τα ανεβαζεις σε κάποιον απο τους εναπομείναντες hosters...

Reaction score
51

Για να δω μήπως μου τα έστειλε με email κανένας αλητήριος φίλος..... :121: :116:

Reaction score
5

Δεν μας δινεις ενα email ή τηλ του γραφειου της κας Σταθα ρε Νικο?

Reaction score
482

βρε βρε...χρόνια και ζαμάνια...:) που χάθηκες εσύ μαρή..?? :)
210-6262000 (τηλ.κέντρο, ζητάς την κ.Σταθά)
g_statha at autotriti.gr

να περνάς καλά Νικ..;)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: quattroruote

Καλημέρα, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, η εταιρία είναι ανοιχτή και στέλνει το περιοδικό σε mail μόνο σε αυτόν που έχει διαμαρτυρηθεί. Σταματάει να στέλνει χωρίς καμμιά ειδοποίηση. Νομίζω τα 99 ευρώ σε περιοδικά δεν τα πήραμε πίσω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts