Rack μηχανημάτων

Reaction score
3.581
Τώρα που ολοκληρώθηκε το βασικό σύστημά μου, θέλω να βρω στην Ελληνική αγορά ένα πολύ όμορφο rack για να τοποθετήσω τα μηχανήματα.

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για την αισθητική και λιγότερο για τις αντικραδασμικές ιδιότητες που μπορεί να έχουν ορισμένα από αυτά. Τους κραδασμούς θα τους καταπολεμήσω με άλλο τρόπο, να μην ασχοληθούμε καλύτερα με αυτούς.

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις ?

Κόστος αγοράς όχι περισσότερα από 600 ευρώ.

Reaction score
3.581
Νίκο θα ήθελα κάτι πιο κλασικό, κι όχi τόσο extreme

(Βρε Νίκο μεταξύ μας, θα μπορούσα ποτέ εγώ να πάρω ένα τέτοιο rack ; ήμαρτον !!!)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιατί ρε συ, δεν σου άρεσε κανένα από τα 6 μοντέλα που έχει στο site? Δεν είναι όλα extreme.

Reaction score
3.581
Γιατί ρε συ, δεν σου άρεσε κανένα από τα 6 μοντέλα που έχει στο site? Δεν είναι όλα extreme.
Δεν τα είδα όλα. Μόλις είδα το πρώτο στην είσοδο μετά την έκανα.

Υ.Γ Για το ηχείο, καλύτερα να μη βγάλω λέξη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω για ηχεία..., ο τύπος είναι πάντως ο μάγος του ξύλου. Πιθανολογώ ότι μπορεί να σου φιάξει rack κατά παραγγελία, δηλαδή όπως εσύ το σχεδιάσεις. Δες και τα άλλα πάντως...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Rack μηχανημάτων

Και το DIY είναι μία καλή λύση.
Με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα με μικρό, σχετικά, budget.

Εγώ έχω ήδη τα σιδερικά και περιμένω τα ξύλα μέσα στη βδομάδα για να φτιάξω (επιτέλους) ένα TNT Flexy.

Με βάση αυτό το σχέδιο έχω βρει διάφορα "κόλπα" στο net, όπως για παράδειγμα αυτό. Not bad.

Γενικώς, imagination is the limit.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
ρειξε μια ματια στο βαγγελη εχει φερει καποιο οπως κατεβαινεις αριστερα απο μασιφ οξεια γυρω στα 340 τσαμπα και ωραια για την περιπτωση σου:happy_4:

Reaction score
3.581
Δεν ξέρω για ηχεία..., ο τύπος είναι πάντως ο μάγος του ξύλου. Πιθανολογώ ότι μπορεί να σου φιάξει rack κατά παραγγελία, δηλαδή όπως εσύ το σχεδιάσεις. Δες και τα άλλα πάντως...
Thanks, θα σχεδιασω στο περίπου πως ακριβως το θέλω το rack και θα επικοινωνήσω μαζί τους.

Reaction score
3.581
ρειξε μια ματια στο βαγγελη εχει φερει καποιο οπως κατεβαινεις αριστερα απο μασιφ οξεια γυρω στα 340 τσαμπα και ωραια για την περιπτωση σου:happy_4:

Ποιος είναι ο Βαγγέλης και σε ποια περιοχή έχει το κατάστημα ?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Rack μηχανημάτων

Κώστα Φ,. τα ράφια από τι ξύλο κατασκευάζονται ?
Το αρχικό σχέδιο είναι MDF, αλλά μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις (κι αναλόγως το budget). Μέχρι και γρανίτη έχω δει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum