Radar Detectors......(για όσους τρέχουν)

Reaction score
49
Δείτε μερικά.............
(οι τιμές με επιφύλαξη. Είναι εξωτερικού-Ευρώπης- και μπορεί να υπάρχουν μικροαποκλίσεις)

Snooper S1

radar/laser detector,medium range 360 degree radar and laser detector,automute,detects all x,k,ka and laser frequencies,city mode reduces unwanted signals in built up areas,dark mode for night time driving

(150 euros)

Reaction score
49
Snooper SD715IS

radar/laser detector,medium range 360 degree radar and laser detector,new city mode,enhanced performance,automute,new memory function,detects gatso mini gatso,speed cameras,radar and laser guns

(260 euros)

Reaction score
49
Snooper SD815IS

rador/laser detectors,long range 360 degree radar and laser detection,new city mode uk or european frequencies,new enhanced performance for greater detection range,memory function,detects all gatso and mini gatso speed cameras,detects radar and laser guns,the smallest detector in the world

(300 euros)

Reaction score
49
Snooper S5R

5 band radar/laser detector,360 degree super long cover for all frequencies,digital logic mode switch between frequencies,lcd text display,mute and automute,adjustable brightness control,dark mode allows you to adjust brightness of lcd,memory retention for preffered features,optical laser receiver

(450 euros)

Reaction score
49
Snooper S4 NEO

Detection of all fixed speed monitoring systems and accident hotspotsvia a comprehensive database, Speed limit at each hazard located viaGPS, Memory retention of preferred features, 360° detection of alllaser speed monitoring systems, Genuine easy fit, plug & playmounting system, Super bright LED text display, Speed limit alert,Super lightweight design - only 104g!, 2 year manufacturers warranty
Providing Advanced Warning of:
Gatso cameras
Truvelo cameras
SPECS camera systems
Digital cameras
Laser guns
Accident hotspots
Schools (optional)
Most fixed and mobile speed monitoring systems
This is an awsome piece of technology that no driver should be without!

(480 euros)

Reaction score
49
Snooper S6R

super long radar/laser detector,5 band 360 degree detection with gps antenna,detection of all fixed monitoring systems and accident hotspots via comprehensive database,speed limit and road number or name at location of accident hotspot or speed monitoring system,memory retention of preferred features,full logic menu and lcd display speed limit alert,audible alert,atomic clock,detects gatso,truvelo,specs,radar and laser guns,digital cameras,accident hotspots

(600 euros)

Reaction score
49
Ναι,καλά. Και όταν δε βγάλει φωτογραφία θα κλάις και τα 600ευρώ.
Μιχάλη, από το δεύτερο και κάτω "πιάνουν" και τα φωτογραφικά ραντάρ!!!
Τα γνωστά ως Gatso στην Αγγλία..........
Που παρεπιπτόντως τα ανακάλυψε.........................Έλληνας!! (αν θυμάμαι καλά λέγεται Γκατσίδης? Γκατσόπουλος? κάπως τέλος πάντων...........)

Πάντως θεωρούνται σε μεγάλο ποσοστό αξιόπιστα (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα που τα στρουμφάκια χρησιμοποιούν παλιά μηχανήματα!!!)

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!!

Reaction score
25.440
ναι αλλα αν σε πετυχει laser την εκανες απο κουπες. απλα θα σου πει οτι πρεπει να βγαλεις πορτοφολι.
γαι laser θελεις παρασιτοτετοιο το οποιο ειναι παρανομο , αλλα αντε βρεστο εκει που θα μπει...

Reaction score
49
ναι αλλα αν σε πετυχει laser την εκανες απο κουπες. απλα θα σου πει οτι πρεπει να βγαλεις πορτοφολι.
γαι laser θελεις παρασιτοτετοιο το οποιο ειναι παρανομο , αλλα αντε βρεστο εκει που θα μπει...

Τα καινούρια μηχανάκια Παναγιώτη σε προειδοποιούν αρκετά νωρίτερα και έτσι γλυτώνεις το laser!
Και μια κλήση καλή να γλυτώσεις.......έχεις κάνει απόσβεση των χρημάτων που πλήρωσες για το αντι-ραντάρ.

Το παρασιτοτέτοιο είναι όντως παράνομο........
Και αν σε καταλάβουν πας για κατάσχεση κατ' αρχην του παρασιτοτέτοιου και δικαστήριο για τα υπόλοιπα......
Πιθανότατα και αυτόφορο!!! :roll: :( :(

Reaction score
1
Παλιότερα που είχα ένα,ήταν άχρηστο,γιατί χτύπαγε συνεχώς,παρ΄όλο που ήταν ενεργοποιημένο το φίλτρο για να μην δίνει ψεύτικους συναγερμούς.
Έτσι στο τέλος,δεν ήξερα πότε χτυπάει για radar και πότε για το τίποτα.

Reaction score
49
Ωραιο θεμα εχει κανεις να προτινει κατι που εχει δοκιμασει ?
Δυστυχώς ΔΕΝ έχω δοκιμάσει κάποιο από τα νέα μοντέλα!
Και να σου πω Άκη.......πολύ θα το ήθελα!
Γιατί έχω "βαρύ" πόδι (και δεξί χέρι)και τον τελευταίο καιρό η κρατική μηχανή ψάχνει για χρήμα και θα το μαζέψει από όπου βρει...... :roll: :evil: :evil:

Reaction score
0
Παιδια εγω εχω ενα της bell που θεωρειται πολυ καλο.Στην Ελλαδα ελαχιστες φορες εχει σφυριξει και μεχρι τωρα παρα πολυ λιγες φορες μου εχει δωσει ψευτικους συναγερμους.Στο εξωτερικο ομως οποτε πηγαινω το παιρνω μαζι....Κανει παρτυ το μηχανημα,γεματο καμερες και σε σημεια που δεν φανταζεσαι,οχι μονο στα φαναρια!!!
Πιστευω οτι με εχει σωσει πολλες φορες!!!!
Επισης παρα πολυ καλο ειναι το valentine one,κατι cobra και κατι αλλα ειναι για τα μπαζα.

Reaction score
49
Βασίλη ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Ποιό μοντέλο έχεις και που μπορεί κανείς να βρει ένα τέτοιο (και με τι κόστος).
Γιατί θεωρείς ότι τα cobra πχ (αλλά και ποιά άλλα.... :roll: .) είναι για τα μπάζα?

Reaction score
0
Eχω το BEL 980.Το αγορασα μεταχειρισμενο απο το ebay.To εχω σχεδον 1,5 χρονο.Πριν το παρω ειχα ψαξει αρκετα στο internet σε forum και σε σελιδες με test radar detectors και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι αυτα που αξιζουν ειναι BEL,VALENTINE ONE,PASSPORT τα υπολοιπα απεχουν πολυ.Επισης φιλος εχει ενα COBRA,ΔΕΝ θυμαμαι μοντελο,και ειναι απογοητευμενος.Δεν γνωριζω αν τωρα εχουν βγαλει αλλες εταιρειες καλα μηχανηματα.Επισης θυμαμαι οτι η bel εχει βγαλει και το 330 και 550 νωμιζω,σαν αντικαταστατες του 980 και 990 και οπως ελεγαν απευθυνονταν περισσοτερο στην ευρωπαικη αγορα.
Επισης οι τιμες αυτων που αναφερω ως καλα μηχανηματα θα δειτε οτι απεχουν αρκετα απο τα αλλα.

Reaction score
0
Στην Ελλαδα τα εχω δει στη Λαρισα (η πολη μου) στο καταστημα intershop. www.inter-shop.gr
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Εχει το VALENTINE ONE 950 EUROS
Και το BEL 550 690 EUROS

Eπισης απο ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο στο δικτυο
www.radarshop.com
εχει αρκετα μοντελα και
BEL 550 579 EUROS
BEL 330 399 EUROS
KAI πολλα αλλα. Μια επισκεψη και θα δειτε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef