RADIO ΜΕ USB

Reaction score
7
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποια πηγή αυτοκινήτου σε 1 DIN με usb θύρα στην πρόσοψη. Θέλω οπωσδήποτε να είναι πολύ αξιόπιστο ως ραδιόφωνο και να μην είναι μόνο για fm. Επιθυμώ να υποστηρίζει και lossless μουσικά αρχεία, να συνεργάζεται με android και os είτε με wifi είτε με bt είτε και με τα δυο. Προενίσχυση 5v. Ενίσχυση 4χ25 rms και πάνω. Αν έχει και κάποιον καλό ισοσταθμιστή ακόμα καλύτερα και κάποια aux θύρα επίσης. Αν έχει cd player καλό θα είναι να υποστηρίζει mp3 και να μην είναι ανακλεινόμενη η πρόσοψη. Το cd player και να μην υπάρχει δε θα μαραζώσω μιας και σκέφτομαι να παίζω κυρίως με usb stick. Ακούω τις προτάσεις σας. Κόστος από 100 ως 300.

Reaction score
431
http://www.alpine-electronics.gr/p/Products/SingleView/CDE-173BT

Την Παρασκευή το έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εχει όλα αυτά που ζητάς και πολύ καλή λήψη στα FM που ταξιδεψα το σαβ/κο είχε απρόσκοπτη ληψη εκει που άλλα χάνουν ληψη. 150 μαζί με τα περαστικά.Προφανώς υπάρχουν και καλύτερα αλλά στα χρήματα αυτά ειναι απλά απίστευτο.
Πολλά 73

Υ.Γ Τωρα προσεξα οτι σε ενδιαφέρει να παίζει flac ισως θελεις κατι καλύτερο αν και η γνωμη μου ειναι οτι στο αυτοκίνητο δύσκολα θα ακούσεις την διαφορά.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Πιστεύω ότι αυτά που ζητάς θα τα ευχαριστηθείς με αυτό. Alpine cde 193BT

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik