RAIDSONIC IB-MP303S-B ICY BOX 3.5'' HDD MULTIMEDIAPLAYER

HV

Reaction score
0
Παιδες αυτο τι λεει ?
Τύπος Συσκευής: Εξωτερική Θήκη 3.5" Multimedia.
Υποδοχή δίσκου: SATA 3.5'', υποστήριξη μέχρι 500GB.
Θύρες επικοινωνίας: USB 2.0.
Έξοδοι: Audio: Stereo (RCA), SPDIF optical digital. Video: Composite, S-Video, VGA, Component (RGB).
Υποστηριζόμενα πρότυπα Αναπαραγωγής:Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, ISO), MPEG-4 (AVI, DivX, DivX VOD, XviD). Audio: WMA, WAV, MP3, AAC, AC3, OGG Vorbis. Image: JPEG. Υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων .srt (επιλέγοντας την γραμματοσειρά UB Helvetica).
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστηρίζεται από Windows 98/ME/XP/Vista, Mac OS-9/X, υποστηρίζει: FAT32, HFS+ και NTFS file systems. Περιέχει 30mm ανεμιστήρα.
Περιεχόμενα συσκευασίας: IB-MP303S-B, Τροφοδοτικό, Καλώδιο Composite/S-Video/Analog Audio, καλώδιο opt. Audio, καλώδιο USB, SCART Adapter Composite & Audio, Οδηγίες χρήσης και βίδες.
Διαστάσεις: 165x165x55mm.
Βάρος: 0,6kg.
Εγγύηση: 1 χρόνος.

LINK
99ευρω

Reaction score
2
Θα σου πω τους 2 βασικούς λόγους για τους οποίους ΔΕΝ θα το αγόραζα::

1.Έλλειψη HDMI
2.Αδυναμία αναπαραγωγής mkv

Αν δεν απαιτούσα τα 2 παραπάνω θα το αγόραζα με μιας!

Reaction score
4.199
μια χαρά είναι για να βλέπεις καμιά σειρά στο υπνοδωμάτιο!

Reaction score
0
παιζει μεχρι Mp4 οχι Η.264.
εδω δεν μπορει απλο pc να τα παιξει θα τα δει κουτί των 79€;

το καλο ειναι οτι βλεπει 1080i Μεσω component αλλά μαλλον μονο upscale SD video πρέπει να κάνει.

Αν θέλετε κάτι παραπάνω τóτε πάτε σε υλοποιηση Hdmi HD (dane elec so easy 320GB) 300€ (αλλη κατηγορια τιμης) έχει και wifi ethernet κλπ

Hi-Definition Decoding
WMV, ASF, AVI, MP4 formats
MPEG-2 MPat HL (720p/1080i), MPEG-4 ASPat L5 (720p) and WMV9 MPat ML (720p)

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9898&catid=47

Παντως λεει ότι παίζει και ελληνικους υποτιτλους,
τι αποψη εχετε.

HV

Reaction score
0
και παλι αν δεν παιζει .mkv ειναι λιγο ανοητο να το αγορασει καποιος.

Reaction score
124
Παιδες αυτο τι λεει ?
Τύπος Συσκευής: Εξωτερική Θήκη 3.5" Multimedia.
Υποδοχή δίσκου: SATA 3.5'', υποστήριξη μέχρι 500GB.
Θύρες επικοινωνίας: USB 2.0.
Έξοδοι: Audio: Stereo (RCA), SPDIF optical digital. Video: Composite, S-Video, VGA, Component (RGB).
Υποστηριζόμενα πρότυπα Αναπαραγωγής:Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, ISO), MPEG-4 (AVI, DivX, DivX VOD, XviD). Audio: WMA, WAV, MP3, AAC, AC3, OGG Vorbis. Image: JPEG. Υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων .srt (επιλέγοντας την γραμματοσειρά UB Helvetica).
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστηρίζεται από Windows 98/ME/XP/Vista, Mac OS-9/X, υποστηρίζει: FAT32, HFS+ και NTFS file systems. Περιέχει 30mm ανεμιστήρα.
Περιεχόμενα συσκευασίας: IB-MP303S-B, Τροφοδοτικό, Καλώδιο Composite/S-Video/Analog Audio, καλώδιο opt. Audio, καλώδιο USB, SCART Adapter Composite & Audio, Οδηγίες χρήσης και βίδες.
Διαστάσεις: 165x165x55mm.
Βάρος: 0,6kg.
Εγγύηση: 1 χρόνος.
Αλλος ένας izak κλώνος, που παίρνει όμως SATA.
Κατά την γνώμη μου και λαμβάνοντας υπόψιν τι κάνει το izak είναι εκπληκτική ευκαιρία.
Αν όμως θέλεις να παίζεις HD δεν είναι για σένα.
Εγώ παν να το πάρω αύριο για το υπνοδωμάτιο γιατί το izak που έχω έχει τιγκάρει και δεν λέει να πληρώσω για 2,5 δίσκο
(το pacard Bell -izak και αυτο- που είχε ο κωτσόβολος ήταν στα 150e με 350 ΑΤΑ αλλα τελειωσε)

http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/13/icy_box_ib-mp303s-b_media_player/3

Reaction score
0
Μοίαζει υπερβολικά με το LaCie silverscreen και πιστεύω μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα ίδια καλώδια...

Reaction score
0
Απο greek .srt παιζει ?
Αν ναι ,θελει μετατροπη η κωδικοποιηση του .srt
η παιζει κατευθειαν ?
Η moda γραμματοσειρα του matlock για το izak
δουλευει με το RAIDSONIC ?

HV

Reaction score
0
Σου λενε στην περιγραφη του προιοντος πια γραμματοσειρα πρεπει να βαλεις για να παιξει ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
0
Geia sas paidia, agorasa to sygkekrimeno kouti.
Loipon sta thetika einai oti einai poly omorfo, elafry kai praktiko.
Paizei kanonika se high definition arkei na agoraseis extra kalodio hdmi.
Oi rythmiseis tou sto kouti meta se vazoun na dialekseis ti analysh theleis, ftanontas mexri ta 1980
To mega arnhtiko einai oti den exo kataferei akoma na paikso tous ellhnikous ypotitlous!!
Dokimasa me thn grammatoseira pou leei to eshop alla den paizei tpt..Akolouthisa kata gramma tis odhgies alla tpt..
Mhpos to exei agorasei kaneis allos na mou pei pos ginete giati exo trellathei??

Reaction score
5
vlachaquito, κατ'αρχήν καλωσήρθες.
Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι στους κανονισμούς του forum.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: RAIDSONIC IB-MP303S-B ICY BOX 3.5'' HDD MULTIMEDIAPLAYER

Geia sas paidia, agorasa to sygkekrimeno kouti.
Loipon sta thetika einai oti einai poly omorfo, elafry kai praktiko.
Paizei kanonika se high definition arkei na agoraseis extra kalodio hdmi.
Oi rythmiseis tou sto kouti meta se vazoun na dialekseis ti analysh theleis, ftanontas mexri ta 1980
To mega arnhtiko einai oti den exo kataferei akoma na paikso tous ellhnikous ypotitlous!!
Dokimasa me thn grammatoseira pou leei to eshop alla den paizei tpt..Akolouthisa kata gramma tis odhgies alla tpt..
Mhpos to exei agorasei kaneis allos na mou pei pos ginete giati exo trellathei??
Στον υπολογιστή, θα ανοίξεις το SRT με τους ελληνικούς υπότιτλους με κάποιο text editor, πχ Notepad, και θα κάνεις Save As... Στο παράθυρο που πάει να το σώσει επιλέγεις κάτω κάτω Encoding: UTF-8, κάνεις replace και το ξαναβάζεις στο media player. Φαντάζομαι η γραμματοσειρά που λέει θα υποστηρίζει το utf format.

Και μια ερώτηση: Μπορεί να γίνει update στα codecs του Player? Αν βγουν βίντεο σε DivX, Xvid ή AVI καινούριας έκδοσης, παίζει ανανέωση ή θα είναι για πέταμα το κουτί;

Reaction score
124
η unibrain κάνει συχνά αναβαθμίσεις. Οποτε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με DIVX και XVID αρχεία. Το συγκεκριμένο δεν παίρνει κατευθείαν το firmware τις unibrain αλλα νομίζω ότι υπάρχει κάποιο τρικ.

με αυτό το font μπορείς να βλέπεις και unicode και ansi υπότιτλους χωρίς αλλαγή
το πήρα από εδώ:
http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?s=58987fdb4

(αν δεν κάνω καλά που το πήρα από άλλο forum παρακαλώ να αφαιρεθεί το attachment)

Attachments

Reaction score
0
παιδιά επειδή έχω το πρόβλημα ότι παρότι έχω κάνει ότι λένε οι οδηγίες (φορμάτ, τέσσερις φακέλους,γραμματοσειρά arial unicode ) δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση , ενώ στον υπολογιστή είναι μια χαρά , έχει κανένας καμμιά πρόταση? Σημειοτέον ότι στην τηλεόραση βλέπω το μενού αλλά άδειους τους φακέλους ενώ τους έχω βάλει αρχεία (βίντεο,φωτο,τραγούδια) .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.320
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian