Rainbow σε dlp TV

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις γύρισα από κατάστημα γνωστής αλυσίδας όπου παρακολούθησα μια samsung dlp τηλεόραση 1280Χ720.

5 λεπτά αργότερα άρχισε όχι με μεγάλη ένταση ο γνωστός πονοκέφαλος που αποκτώ από το rainbow. Στα 10 λεπτά είχε γίνει εμφανές ότι το rainbow υπάρχει και στις dlp τηλεοράσεις και όχι μόνο στους προβολείς...

Τελικά αποφάσισα να μην δω στο μέλλον άλλα μοντέλα καθώς η θέαση τηλεόρασης θέλω να με ξεκουράζει και η υποψία rainbow με οδηγεί σε άλλες λύσεις (lcd, plasma,).

Στην έκθεση του περασμένου Νοεμβρίου είναι αλήθεια ότι δεν είχα παρατηρήσει rainbow σε άλλες dlp τηλεοράσεις όμως τώρα είναι προφανές ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος θέασης για να το καταλάβεις σε μια τηλεόραση από ότι σε έναν προβολέα...

Κρίμα γιατί απογοητεύτηκα μιας και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά μιας τέτοιας τηλεόρασης...

:cry: :cry: :cry: :cry:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
εγώ το είχαπάθει με μία από τις πρώτες προβολικές dlp τηλεοράσεις και έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με το σπορ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
SONY WEGA KF-50SX300 50 ιντσών οπίσθιας προβολής τεχνολογίας LCD με 3 πάνελ ανάλυσης 1386 x 768...με 2314 ευρω;
Έρχεται και η καινούργια τηλεόραση οπίσθιας προβολής της Sony με το πάνελ sxrd και ανάλυση 1920Χ1080. Τιμή στην Αμερική 4000 δολάρια...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.702
....με εντονο sweet spot* συμφωνα με τα λεγομενα στο AVS FORUM.

*Kαλη εικονα μονο οταν εισαι κεντρο με οθονη

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
....με εντονο sweet spot* συμφωνα με τα λεγομενα στο AVS FORUM.

*Kαλη εικονα μονο οταν εισαι κεντρο με οθονη
Το διάβασα και εγώ και με προβλημάτισε...

Ας περιμένουμε και τους Κορεάτες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili