raspberry με kodi συνδεση με android windows?

Reaction score
4.301
Καλημέρα. Σε raspberry (νομιζω το 2) εχω περασμενο το περιφημο και διαβοητο kodi.

Θελω λοιπον από το κινητο μου η από ταμπλετ (συσκευες android) η ακομη το λαπτοπ (windows) να δινω εντολες στο μηχανακι. Εχω περασει το επισημο τηλεχειρηστηριο της kodi τοσο στο κινητο μου οσο και στο λαπτοπ μου. Ωστόσο μετα από ένα ολοκληρο χρονο συμβιωσης δεν καταφερα ακομη να επικοινωνήσω τις συσκευες μεταξυ τους!

Λιγο βοηθεια βρε παιδια.

Reaction score
4.301
Ενσύρματα (hdmi) δεν εχω πρόβλημα. Μονο για ασυρματη συνδεση ενδιαφέρομαι.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις μια λειτουργία (δεν θυμάμαι πως λέγεται) στα settings του Kodi προκειμένου να μπορείς να το ελέγχεις από το κινητό.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Αν δεν κάνω λάθος είναι από default ενεργοποιημένη η λειτουργία στο kodi το remote.
Εναλλακτικά, επιβεβαιώστε το εδώ
Μετά από την συσκευή που έχετε εγκαταστήσει το remote control, να κάνει scan και να βρει το server και να συνδεθεί επάνω του.
Καλό είναι η διεύθυνση IP του kodi να είναι στατική (Static) για να το βρίσκει πάντα σε εκείνο το σημειο το πρόγραμμα χειρισμού και να μη ψάχνει κάθε φορά.
Προφανώς οι δυο συσκευές θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο για να δουλέψει κανονικά το πρόγραμμα χειρισμού.
Επίσης δοκιμάστε σε έναν browser να χτυπήσετε την ip του kodi, για να δείτε ότι σας εμφανίζεται ένα interface σαν remote control.

Reaction score
4.226
Επίσης τσεκάρισε οτι η πόρτα 8080 ή 6060 (webserver) που επικοινωνεί με το app δεν την κόβει κάποιο fιrewall

Reaction score
4.301
Σας ευχαειστω για τις απαντησεις σας. Αλλα δυστυχως ακιμη δεν μπορεσα να συνθεθω αστρματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON