RCA Κατουμας

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Αγορασα RCA αρσενικα προς 4,2 Ε εκαστο για να φτιαξω ιντερκονεκτ
Επειδη χρησιμοποιω καλωδιο 9 χιλ διαμετρο πηρα καποια που ξεβιδωνει το κελυφος και βγαινει απο μπροστα και η στερεωση του καλωδιου σηματος και της γειωσης γινεται με βιδες.Ολα καλα μεχρι εδω.Μολις βιδωσεις το κελυφος ομως σφιγγει τα πτερυγια τοσο πολυ που δεν χωρανε να κουμπωσουν στο θηλυκο στο σασι.
Χρειαστηκε να τα περασω με 10 αρι τρυπανι για να ανοιξουν λιγο το σφιξιμο και να κουμπωσουν.
Η ειμαι μεγαλος μακακας η προσοχη οσοι τα αγορασετε.Δοκιμαστε πρωτα σε ενα θηλυκο μην βρεθειτε προ εκπληξεως.
Γ@μ@ την Κινεζια μου:609:

Reaction score
0
Απάντηση: RCA Κατουμας

Χα Χαααααα
Μανο γραφεις με χιουμορ!
Μην αποπαιρνεις τον εαυτο σου! Μονο ρωτησε πριν παρεις τρυπανι! Τ ο κελυφος που λες οτι βιδωνεις και μετα το rca δεν χωρα να μπει στο θηλυκο, απλως δεν το βιδωνεις σφιχτα, κουμπωνεις το rca στο θηλυκο και μετα βιδωνεις ωστε να σφιξει πανω στο θηλυκο!
Ειπαμε κινεζιες, αλλα οχι και τοσο χαλια!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Αγορασα RCA αρσενικα προς 4,2 Ε εκαστο για να φτιαξω ιντερκονεκτ
Επειδη χρησιμοποιω καλωδιο 9 χιλ διαμετρο πηρα καποια που ξεβιδωνει το κελυφος και βγαινει απο μπροστα και η στερεωση του καλωδιου σηματος και της γειωσης γινεται με βιδες.Ολα καλα μεχρι εδω.Μολις βιδωσεις το κελυφος ομως σφιγγει τα πτερυγια τοσο πολυ που δεν χωρανε να κουμπωσουν στο θηλυκο στο σασι.
Χρειαστηκε να τα περασω με 10 αρι τρυπανι για να ανοιξουν λιγο το σφιξιμο και να κουμπωσουν.
Η ειμαι μεγαλος μακακας η προσοχη οσοι τα αγορασετε.Δοκιμαστε πρωτα σε ενα θηλυκο μην βρεθειτε προ εκπληξεως.
Γ@μ@ την Κινεζια μου:609:
με λιγοτερα λεφτα θα σου πουλαγα Mogami με βυσματα ultralink spring lock , μονο τα rca εχουν 60 ευρω
δεν ηξερες δεν ρωτησες

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.405

...Μολις βιδωσεις το κελυφος ομως σφιγγει τα πτερυγια τοσο πολυ που δεν χωρανε να κουμπωσουν στο θηλυκο στο σασι.
Χρειαστηκε να τα περασω με 10 αρι τρυπανι για να ανοιξουν λιγο το σφιξιμο και να κουμπωσουν....
:142: Θα στενοχωρεθείς λίγο τώρα, αλλά .... πήγαινε και ξαναπάρε άλλα πάραυτα!
Και... μακρυά από τρυπάνια! :623:

Αυτό το "σφίξιμο" είναι θείο δώρο και σε κάποια επώνυμα το πλερώνεις 25 Ευρά το τεμάχιον.
Συνδέεις τα ιντερκονέκτια α-λα ντεΠαρασκληρύνι και έχεις μπάσο!
Και πρίμο! Και μεσαίο! Και δυσκολότερη οξείδωση!

Μα-κρυ-ά από τρυπάνια λέω !!!

Reaction score
948

Για βάλτε καμιά φωτό και κανένα λίνκ ρε παιδιά.

Και εμάς μανούλα μας έκανε......

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.511
Φίλε Μανώλη το νου σου...
Το R που βλέπεις στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου δεν σημαίνει Rallye (οπότε τη βάζεις όταν έχεις αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα) αλλά Reverse.:137:

Συγνώμη για το χιούμορ αλλά το να σφίγγουν αυτά τα βύσματα πάνω στα θηλυκά RCA είναι η δουλειά για την οποία σχεδιάστηκαν.

Με λίγα λόγια τα βάζεις χαλαρά και τα σφίγγεις επάνω στο θηλυκό.
Χρειάζεται να σου πω ότι με το τρύπημα τα κατέστρεψες?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

:411::402::434:
Και γιατι δεν σηκωνεις τηλεφωνο ρε Πετρο και με αφηνεις να παιζω με τρυπανια?
Περαν της μεγαλειωδους μακακιας μου ομως δοκιμασα αυτο που λετε και ουτε μια στροφη δεν επαιρνε και ετσι το σουβλισα το τιμημενο.
Μαθαινω αει πληρωνοντας.
Και δεν σας ξανακανω παρεα γιατι με κοροιδευετε.Παλιοπαιδα.Κοψτε

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.070
Members
38.644
Νεότερο μέλος
akalavo