Re: ΗDR-HC3E. Η νέα μου βιντεοκάμερα της SONY.

Reaction score
0
Μόλις δοκίμασα στο τελευταίο μου ταξίδι την ολοκαίνουργια ΗDR-HC3E. Καταπληκτικό μηχάνημα. Μοναδικό μειονέκτημα μέχρι στιγμής το φίλτρο προστασίας του φακού (εξτρα αξεσουάρ) το οποίο σε κόντρα ήλιο εαν δεν είναι καθαρό κάνει στίγματα. Στο playback ( projector Hitachi PJ-200) η εικόνα ήταν άψογη. Το κακό είναι οτι δέν μπόρεσα να συνδέσω την κάμερα με τον ενισχυτη για να ακούω τον ήχο απο τα ηχεία. Εχει ενα περίεργο A/V out και ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τί καλώδιο χρειάζεται.

Reaction score
14
bagus said:
Μόλις δοκίμασα στο τελευταίο μου ταξίδι την ολοκαίνουργια ΗDR-HC3E. Καταπληκτικό μηχάνημα. Μοναδικό μειονέκτημα μέχρι στιγμής το φίλτρο προστασίας του φακού (εξτρα αξεσουάρ) το οποίο σε κόντρα ήλιο εαν δεν είναι καθαρό κάνει στίγματα. Στο playback ( projector Hitachi PJ-200) η εικόνα ήταν άψογη. Το κακό είναι οτι δέν μπόρεσα να συνδέσω την κάμερα με τον ενισχυτη για να ακούω τον ήχο απο τα ηχεία. Εχει ενα περίεργο A/V out και ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τί καλώδιο χρειάζεται.
καλορίζικη.

Το θέμα με τους φακούς της HC3 είναι μια παπαριά της SONY Που με χαλάει πολύ.

Αν βάλεις προστατευτικό φακό (λευκό) ND, Polariser, UV etc δεν λειτουργεί το built in FLASH!!!!! (Μόνη λύση είναι να μην βιδώσεις μέχρι τέλους το φίλτρο, γιατί ο σένσορας/επαφή δεν πατιέται έτσι)

Το audio/out απο το καλώδιο multi είναι μια χαρά απλά χρειάζεται να βάλεις το κόκκινο/λευκό στον ενισχυτή σου. τόσο απλό.

Κωνσταντίνε, το καλοκαίρι ξέρεις που θα πάμε!!!!! :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: (μαζί εννοώ!!!) :shock:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88