- Reaction score
- 136
Πολύ καλημέρα στην υπέροχη αναλογική παρέα.
Αναρωτιέμαι τελικά από τι πηγή και με ποιες εισόδους – εξόδους ταΐζουμε και απολαμβάνουμε ήχο από τα καμάρια μας.
Έχω ένα κλασικότατο Studer Revox B-77 σε πολύ καλή κατάσταση πρόσφατα σερβιρισμένο και ρυθμισμένο από τον Σπαθοπουλο στην Θεσσαλονίκη ( αν και δεν μου καθάρισε ποτενσιόμετρα, γιατί Νίκο:101
έκανα και μετατροπή στην πλακέτα εξόδου εισόδου με βύσματα της προκοπής για να βάζω και interconnect της προκοπής βρήκα και ταινία οπότε περιμένω την γνώμη των ειδικών για να κάνω τις απαραίτητες δοκιμές. Έχω εξόδους από ψηφιακό προενισχυτή, τελικό, ακουστικών, line out κ.α.
Υγρ
Σαν να μαδάει η ταινία παιδιά και αφήνει μια σκόνη παντού και κάτι μικρά κομματάκια. Τι να είναι άραγε αυτό.
Ευχαριστώ και θα ενημερώνω
Αναρωτιέμαι τελικά από τι πηγή και με ποιες εισόδους – εξόδους ταΐζουμε και απολαμβάνουμε ήχο από τα καμάρια μας.
Έχω ένα κλασικότατο Studer Revox B-77 σε πολύ καλή κατάσταση πρόσφατα σερβιρισμένο και ρυθμισμένο από τον Σπαθοπουλο στην Θεσσαλονίκη ( αν και δεν μου καθάρισε ποτενσιόμετρα, γιατί Νίκο:101
Υγρ
Σαν να μαδάει η ταινία παιδιά και αφήνει μια σκόνη παντού και κάτι μικρά κομματάκια. Τι να είναι άραγε αυτό.
Ευχαριστώ και θα ενημερώνω