Region free DVD/BD player.

Reaction score
0
Αν κάποιος θέλει να δει DVD ή BD εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου player που να το παίζει χωρίς πρόβλημα;

Reaction score
4
Απάντηση: Region free DVD/BD player.

Η λύση είναι απλή και το κόστος αν έχεις PC συνδεδεμένο πολύ μικρο . Παίρνεις ένα απλό DVD player και βάζεις στην επιλογή του Region το Region που θέλεις. Πρόσεξε γιατί έχεις μόνο 4 η 5 φορές που μπορείς να κάνεις την αλλαγή .Για BD δεν έχω και δεν ξέρω παίζω με PS3 .

Reaction score
4

Και λόγο χαμηλού κόστους το σωστό είναι να έχεις δυο DVD players ένα για Ragion 1 πχ και ένα για Region 2 η οποίο άλλο θέλεις εσύ .

Reaction score
1

Αν κάποιος θέλει να δει DVD ή BD εκτός Ευρώπης, υπάρχει κάπου player που να το παίζει χωρίς πρόβλημα;

Οι περισσότεροι τίτλοι blu ray είναι all region οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Για DVD αγοράζεις ένα player region free με κάτω από 40 ευρώ που κάνει και upscale 1080p και είσαι κομπλέ.:107:

Reaction score
4

Οι περισσότεροι τίτλοι blu ray είναι all region οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Για DVD αγοράζεις ένα player region free με κάτω από 40 ευρώ που κάνει και upscale 1080p και είσαι κομπλέ.:107:
Παίζουν region free DVD players τι λες τώρα :)

Reaction score
1

Πάντως αν έχεις PC το κόστος είναι 15 euros μόνο

Είμαι ποιο φτηνός

Ρε player ζήτησε ο άνθρωπος, όχι PC :136: ...άντε για δουλειά επιτέλους :142:

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι η 1-2 και 4 σε DVD, και Α και Β σε BD.
Oπως ειπώθηκε και πιο πάνω ψάχνω για player όχι PC. Για τα Blue Ray δεν το ήξερα, αλλά αν είναι έτσι γιατί έχουν regions τα δισκάκια; Πάντως θα το δοκιμάσω αν και πιο πολύ βλέπω DVD (παλιές ταινίες κλπ). Όσο για το region free player, αυτό ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω...

Reaction score
1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι η 1-2 και 4 σε DVD, και Α και Β σε BD.
Oπως ειπώθηκε και πιο πάνω ψάχνω για player όχι PC. Για τα Blue Ray δεν το ήξερα, αλλά αν είναι έτσι γιατί έχουν regions τα δισκάκια; Πάντως θα το δοκιμάσω αν και πιο πολύ βλέπω DVD (παλιές ταινίες κλπ). Όσο για το region free player, αυτό ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω...

Region free DVD player έχω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702946 παίζει εξαιρετικά για τα λεφτά του και κάνει και upscale σε 1080p μέσω HDMI.

Τα blu ray δισκάκια όπως σου είπα και πριν είναι σχεδόν τα περισσότερα All Region οπότε πράττεις αναλόγως στην αγορά player απλά πρόσεξε μόνο να κάνει αναπαραγωγή NTSC.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.601
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger