REL Britannia subwoofer

Reaction score
67
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Avsite έχει ακούσει κανείς κάποιο sub απο τις σειρές B1 B2 η B3 της Rell;Σκέφτομαι για αγορά το B2 και απλά ήθελα να ξέρω αν έχει κάνει κάποιος απο σας ακρόαση κάποιο εκ των τριών?Ευχαριστώ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: REL Britannia subwoofer

καλα σαμπακια, μουσικοτατα, αλλα δεν βγαζουν σταθμες αναλογες με αλλα σινεματζιδικα σαμπ.

Reaction score
67

Στην αγορά του Sub με ενδιαφέρει αρκετά το μουσικότατα και μιάς και έχω κατακαιρούς ακούσει και χειροποίητα Sub θα ήθελα ένα sub 70% για τη μουσική και 30% για Ταινίες....Πάντως ξέρω πως ότι πάει καλά στη μουσική (Ηχεία - Ενισχυτές - Sub) Δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στον κινηματογράφο!Δεν σημαίνει πως ο εντυπωσιασμός στον ήχο συνοδεύεται πάντα και απο ποιότητα...Ελπίζω μία αγορά της τάξης των 1000 με 1200 Eur στην εταιρία της REL να μη με διαψεύσει.Γνωρίζουμε κάποιο site για αντιπρόσωπο Ελλάδας?

Reaction score
67

Ευχαριστώ φίλε gstriftos για τις πληροφορίες σχετικά με Τηλέφωνο αντιπρ/που κ.τ.λ βέβαια είμαι ακόμη με την απορεία αν κάποιος έχει προβεί στην αγορά κάποιου απο τα ηχεία της σειράς Brittania της REL και αν αξίζουν τα λεφτά τους....Thanks!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos