remote control για htpc

Reaction score
7.200
Απάντηση: remote control για htpc

ebay με τιποτα,θεωρω οτι ειναι απατεωνες χρεωνουν απιστευτα ποσα για μεταφορικα οι περισσοτεροι.

δυστυχως τα καλα (σε εμφανιση και πιασιμο) τηλεχειριστηρια πανε πακετο με τα κουτια των διαφορων εταιρειων

Reaction score
150
Re: Απάντηση: remote control για htpc

ebay με τιποτα,θεωρω οτι ειναι απατεωνες χρεωνουν απιστευτα ποσα για μεταφορικα οι περισσοτεροι.

δυστυχως τα καλα (σε εμφανιση και πιασιμο) τηλεχειριστηρια πανε πακετο με τα κουτια των διαφορων εταιρειων
Σε ένα πρόχειρο search που έκανα 3 δευτερολέπτων υπάρχουν πάνω από 10 listings με δωρεάν μεταφορικά από ebay για Ελλάδα. Δεν υπάρχει θέμα με μεταφορικά. Αντιθέτως θα πληρωσεις μεταφορικά σχεδόν από οπουδήποτε αλλού.

To Origen S21T που έχω και είναι το καλύτερο HTPC κουτί που υπάρχει έρχεται με το MS το χειριστήριο και έιναι κουτί που κάνει 1,000 ευρώ άδειο. 2-3 άλλα που είχα και είχαν έρθει με fancy remotes τα έστειλα στα σκουπίδια.

Αν δεν θες MS Remote κοίτα Logitech μερια. Προσωπικά το μόνο που θέλω να κρατάω είναι ένα Dinovo Edge Logitech και κανένα Remote. H logitech όμως έχει πολλές λύσεις και φθηνές και ακριβές.

Reaction score
7.200

ειναι και το ψυχολογικο θεμα.....να παει και κανενα ευρω σε ελληνικο μαγαζι,οσο μπορουμε να αγοραζουμε πραγματακια που υπαρχουν Ελλαδα και ας ειναι λιγο πιο ακριβα.

Τα logitech ειναι καταπληκτικα αλλα "φαρμακειο'....υπαρχει κατι πιο φτηνο απο αυτο Logitech Harmony® One Advanced Universal Remote? το κακο με αυτα ειναι οτι ειναι universal και αυτο ανεβαζει το κοστος.

Μαλλον τελικα το ms ειναι η πιο λογικη επιλογη .

Reaction score
7.200

Τελικα ειναι δυσευρετο.....πιστευω οτι ακομα και το δικτυακο καταστημα που εβαλα πιο πανω απο καποιο αλλο δικτυακο του εξωτερικου θα το φερνει.

Θα κανω μια βολτα απο 2-3 καταστηματα σημερα (δεν εχουν μεινει και πολλα αλλωστε) και αν δεν το βρω θα τα παρω απο εκει.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Reaction score
7.200

τελικα πηρα αυτο απο το amazon, πολυ καλο,με τα μεταφορικα ηρθε στα 24 ευρω,ευχαριστω για την βοηθεια

Reaction score
7.200

θα μου πειτε ποιο ειναι το "αυτο" αφου η φωτο δειχνει απλα ενα τηλεχειριστηριο και κανενα αλλο στοιχειο....εδω το λινκ της αγορας στην περιπτωση που θα ενδιεφερε καποιον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ZV3J72/ref=oh_details_o00_s00_i00

Reaction score
0

Εγω χρησιμοποιω ασυρματο ποντικι για το htpc μου και αναρωτιεμαι τι χρειαζεται ενα ριμοτ κοντρολ. Για να χειριζεσαι τον player και μονο? Συνεργαζεται με ολους τους players? Αυξομειωνει το volume?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@