Remote control για laptop

Reaction score
0
Παιρνουν ολα τα λαπτοπ η συγκεκριμενα? εκτος mac! Για να μπορουμε να ελεγχουμε ενα media player ευκολοτερα!

Reaction score
1
Απάντηση: Remote control για laptop

...το δικό μου notebook είχε από τη μαμά του... δεν το χρησιμοποιώ, ένα ασύρματο ποντίκι κάνει καλύτερη δουλειά.

Reaction score
23
Πάρε το Explorer της microsoft με την μπλέ ακτίνα κοστίζει 80Ε είναι desktop mouse.Χρησιμοποιείς τον μεγενθυτικό φακο και τα βλέπεις όλα .Δέν περιορίζετε απο την επιφάνεια επαφής όπως όλα τα άλλα.Πρακτικα δουλεύει σε κάθε επιφάνεια απο τοίχο μεχρι πάτωμα,χωρίς να χάνει καθόλου στην κίνηση,γιάυτο και το πληρώνεις τόσο.Αυτο έχω και είμαι απολυτα καλυμένος.Επίσης στο e-shop θα βρείς και καποια της trust που όμως δουλέβουν μόνο με media center,αν έχεις vista η windows 7.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ (που θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη full πληκτρολογίου στο remote) χρησιμοποιώ το Logitech Dinovo Mini. Μάλιστα τώρα έχει πέσει αρκετά η τιμή του.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
10μ δηλώνει η Logitech για το Mini. Πάντως, λόγω bluetooth, παίζει καλύτερα μέσα από τοίχους κλπ σε σχέση με τα αντίστοιχα RF που είχα κατά καιρούς.

Reaction score
0
Εγώ (που θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη full πληκτρολογίου στο remote) χρησιμοποιώ το Logitech Dinovo Mini. Μάλιστα τώρα έχει πέσει αρκετά η τιμή του.
''Κλειδωνει'' σ ενα λαπτοπ η μπορει να χρησιμοποιηθει σε πεισσοτερα? κ τιμη περιπου?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Kατά καιρούς "σκάει" και στα 80 ευρώ. Κάπου τόσο κάνει στο εξωτερικό άλλωστε.
Το stick που έρχεται μαζί μπαίνει σε ένα PC κι αυτό θα βλέπει το Dinovo.

Reaction score
0
Remote Desktop από κινητό . Σε windows mobile είναι free. Σε symbian κοστίζει λίγο όπως και για iphone. Σε κάθε περίπτωση έχεις τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή. Εάν μάλιστα το κινητό έχει ικανοποιητική ανάλυση τότε είναι απίθανο.

gas

Reaction score
8
Απάντηση: Remote control για laptop

Και ποιο app είναι για το iPhone γιατί ακούγετε πολύ ενδιαφέρον;;;;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.302
παντως το Remote για το iPhone ειναι οτι καλυτερο.σου δινει ΠΛΗΡΗ ελεγχο του πλευερ οπως τιτλο αλμπουμ κομματια ενταση play pause, επιλογη αναμεσα σε ολη τη δισκοθηκη σου κτλπ.πιστευω πως θα υπαρχει για πολλα κινητα οπως κ για pc εκτος απο mac

Reaction score
10
παντως το Remote για το iPhone ειναι οτι καλυτερο.σου δινει ΠΛΗΡΗ ελεγχο του πλευερ οπως τιτλο αλμπουμ κομματια ενταση play pause, επιλογη αναμεσα σε ολη τη δισκοθηκη σου κτλπ.πιστευω πως θα υπαρχει για πολλα κινητα οπως κ για pc εκτος απο mac
+ 1, έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα διαθέσιμα προγράμματα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.490
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails