Renaissance

Reaction score
0
Την είδα σήμερα. Εκπληκτική ταινία κατά τη γνώμη μου! Πρόκειται για γαλλική παραγωγή στα αγγλικά όμως. Έχει γυριστεί με την τεχνική του motion capture. Οι φωνές είναι από γνωστούς ηθοποιούς. Είναι ασπρόμαυρη (σαν το Sin City). Την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί το ατού της δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα κόμικ, όπως το Sin City, αλλά η εκπληκτική σκηνοθεσία της σαν να είναι πραγματική ταινία, κάνοντας χρήση τρισδιάστατης απεικόνισης! Το δε Παρίσι του μέλλοντος, απλά απίστευτο (δείτε τα extras και θα καταλάβετε…)!

Reaction score
2
Πολύ καλή και μου άρεσε πολύ το απρομαυρο 3D (αν και το βρήκα λίγο κουραστικό για τα μάτια μου).
Πραγματικά έδεινε την αίσθηση σε κάποιες σκηνές σαν να έβλεπες σκίτσο με μελάνι!

Reaction score
59
Παρισι 2005 Η Αναγγενηση - Renaissance (2006)

Ζήσε για πάντα ή πέθανε προσπαθώντας.

Παρίσι 2054. Ένα νεαρό κορίτσι πέφτει θύμα μίας βίαιης απαγωγής και ένας ντετέκτιβ καλείται να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από το συμβάν. Όμως, ο σκοτεινός υπόκοσμος του Παρισιού, αλλά και ένα ύποπτο εργαστήριο, καλά κρυμμένο μέσα στο δάσος, μετατρέπουν μία φαινομενικά εύκολη υπόθεση, σε μια καλά στημένη παγίδα θανάτου για τον ήρωα. Μία ταινία κινουμένων σχεδίων από τον καταξιωμένο και υποψήφιο για Βραβείο Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, Κριστιάν Βόλκμαν

Κυκλοφορει απο την AUDIOVISUAL

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος