Replica watches αξίζουν???

Reaction score
46
Εχω βρει αυτό το site http://www.watch111.cn/ όπου έχω ακούσει καλά λόγια και έχει και το αγαπημένο μου ρολόι http://www.watch111.cn/view.asp?id=582&nclassid=69 και ερωτώ
Το ρολόι κοστίζει πάνω απο 20000 ευρώ και ισως ποτέ να μην καταφέρω να το αγοράσω , αξίζει μια τέτοια αγορά είναι οντως τόσο πιστα αντίγραφα όπως αναφέρουν
Περιμένω τις αποψεις σας

Reaction score
281
Δεν αναφετει τι "μηχανισμο" εχει.
Αν ειναι quartz θα ειναι κραυγαλεο. Αν ειναι αυτοματο, κατι παει και ερχεται...

Παντως, 2-3 αλλα που ειδα στις φωτος (και τα εχω orininal) ειτε ειναι οντως τελειες απομιμισεις, ειτε ειναι φωτος απο γνησια.....

Reaction score
46
Δεν αναφετει τι "μηχανισμο" εχει.
Αν ειναι quartz θα ειναι κραυγαλεο. Αν ειναι αυτοματο, κατι παει και ερχεται...

Παντως, 2-3 αλλα που ειδα στις φωτος (και τα εχω orininal) ειτε ειναι οντως τελειες απομιμισεις, ειτε ειναι φωτος απο γνησια.....
κάποιος γνωστός φίλου μου που εχει αγοράσει, ναυτικός, λέει ότι δεν ξεχωρίζεις το αυθεντικο με το replica ουτε καν και στην εταιρεία που το πηγε εδώ ελλάδα
για μηχανισμό δεν ξέρω τους έστειλα mail να μου απαντησουν
κάνω την έρευνα μου

VG

Reaction score
0
κάποιος γνωστός φίλου μου που εχει αγοράσει, ναυτικός, λέει ότι δεν ξεχωρίζεις το αυθεντικο με το replica ουτε καν και στην εταιρεία που το πηγε εδώ ελλάδα
για μηχανισμό δεν ξέρω τους έστειλα mail να μου απαντησουν
κάνω την έρευνα μου
Ο φιλος σου εχει αγορασει απο το ιδιο μαγαζι;
Το εχεις δει εσυ απο κοντα;

VG

Reaction score
0
Επισης,αν η φωτο του ρολογιου ειναι με τους δεικτες στο 10 και 10,το πιθανοτερο ειναι οτι η φωτογραφια ειναι διαφημιστικη του αυθεντικου ρολογιου.

Reaction score
46
Ο φιλος σου εχει αγορασει απο το ιδιο μαγαζι;
Το εχεις δει εσυ απο κοντα;
εγω δεν το είδα , το είδε ο φίλος μου όμως και δεν είναι άνθρωπος που λεει ψέμματα η δεν μπορεις να τον εμπιστευτείς
τωρα.................... θα δείξει αν αγοράσω και θα σας πω

VG

Reaction score
0
Lie #4: The best replicas are 99% true to the genuine and will even fool an Authorized Dealer (AD).

-- Not true. While some may be close (picking a number is impossible) to the genuine, all replicas are flawed. Do you really think you can spend $200 or less and get a watch that's 99% identical to a $4,000-20,000 watch? As for fooling ADs, maybe. Common clerks are easily fooled, but seasoned ADs, upon close inspection, will know it's a replica.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.864
Απάντηση: Replica watches αξίζουν???

Το ρολόι κοστίζει πάνω απο 20000 ευρώ και ισως ποτέ να μην καταφέρω να το αγοράσω , αξίζει μια τέτοια αγορά είναι οντως τόσο πιστα αντίγραφα όπως αναφέρουν
Περιμένω τις αποψεις σας

Είναι καθαρά θέμα της αντίληψης που έχεις για τέτοιου είδους προϊόντα πολυτελείας.
Υποθέτοντας ότι το αντίγραφο είναι 99.9% ίδιο με το αυθεντικό ρολόι, εσύ πως θα αισθανόσουν όταν θα το φορούσες;
Αν ήσουν εντάξει τότε OK.
Εμένα προσωπικά δε θα με "γέμιζε" η κατοχή μιας ρέπλικας γιατί θα αισθανόμουν ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου (και μετά τους άλλους).
Άσε που κάποια πράγματα (σπίτι, αυτοκίνητο, αξεσουάρ, τρόπος ζωής) πάνε σετ και πρέπει να είναι ισορροπημένα μεταξύ τους, πάντα IMHO.

Υ.Γ. Την τρέλα με τη συλλογή ακριβών ρολογιών την είχα κι εγώ, αλλά ευτυχώς μου έφυγε κι ησύχασα. :116:

VG

Reaction score
0
Eγω κατανοω απολυτως οτι καποιος θελει να φοραει ενα ρολοι που του αρεσει εμφανισιακα χωρις να πουλησει το νεφρό του και το σπιτι του.
Απο εκει και περα, η υποθεση replica εχει σαφέστατα ενα ρισκο (μια καλη ρεπλικα μπορει να ακολουθηθει απο μια κακη ή ο πωλητης ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να εξαφανιστει),αλλα τουλαχιστον το ποσο που καλεσαι να ρισκαρεις ειναι πολυ-πολυ μικρότερο.

Reaction score
46
το να αγόραζα ένα τέτοιο ρολόι δεν θα το έκανα με την προϋπόθεση επίδειξης, απλά γιατί μου αρέσει.
Πιστεύω με την ίδια λογική περί κοροϊδιας δεν θα πρέπει να έχουμε και προγράμματα μη αυθεντικά.
Εχω αγοράσει ακριβά ρολόγια , όχι όμως σε αυτην την κλίμακα
Ελπίζω να μην μου κολλησει η τρέλλα που σου έφυγε απο σένα :107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.864
Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

το να αγόραζα ένα τέτοιο ρολόι δεν θα το έκανα με την προϋπόθεση επίδειξης, απλά γιατί μου αρέσει.
Πιστεύω με την ίδια λογική περί κοροϊδιας δεν θα πρέπει να έχουμε και προγράμματα μη αυθεντικά.
Εχω αγοράσει ακριβά ρολόγια , όχι όμως σε αυτην την κλίμακα
Ελπίζω να μην μου κολλησει η τρέλλα που σου έφυγε απο σένα :107:
Τα αγαθά πολυτελείας, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, εμπεριέχουν και την επίδειξη. Και η επίδειξη δεν είναι πάντα κακό πράγμα, αρκεί να γίνεται όταν πρέπει και εκεί που σε "παίρνει". Δηλαδή να καμαρώνεις για κάτι σε κάποιους που μπορούν κι αυτοί να το αποκτήσουν κι όχι να κάνεις βόλτες σε φτωχογειτονιές με πανάκριβο αμάξι, γιατί καταντάς προκλητικός και μ@λ@κας.
Το software δεν είναι μέσο φιγούρας. Αν και μου έχει τύχει να ακούσω κάποιους να καμαρώνουν για την αξία του πειρατικού τους λογισμικού... :114: Άσε που το software δεν είναι απομίμηση, είναι το ίδιο αλλά "κλεμμένο".
Προς Θεού, δεν πάω να σε αποτρέψω από την αγορά μιας ρέπλικας, τη γνώμη μου λέω, ως λάτρης των καλών ρολογιών.
Λόγω των γνωριμιών μου, θα μπορούσα να σου βρω μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση, αλλά δυστυχώς τα HUBLOT στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά διαδεδομένα και οι έμποροι τα αποφεύγουν.

Reaction score
46
Re: Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

Τα αγαθά πολυτελείας, άλλοτε σε μικρότερο κι άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό, εμπεριέχουν και την επίδειξη. Και η επίδειξη δεν είναι πάντα κακό πράγμα, αρκεί να γίνεται όταν πρέπει και εκεί που σε "παίρνει". Δηλαδή να καμαρώνεις για κάτι σε κάποιους που μπορούν κι αυτοί να το αποκτήσουν κι όχι να κάνεις βόλτες σε φτωχογειτονιές με πανάκριβο αμάξι, γιατί καταντάς προκλητικός και μ@λ@κας.
Το software δεν είναι μέσο φιγούρας. Αν και μου έχει τύχει να ακούσω κάποιους να καμαρώνουν για την αξία του πειρατικού τους λογισμικού... :114: Άσε που το software δεν είναι απομίμηση, είναι το ίδιο αλλά "κλεμμένο".
Προς Θεού, δεν πάω να σε αποτρέψω από την αγορά μιας ρέπλικας, τη γνώμη μου λέω, ως λάτρης των καλών ρολογιών.
Λόγω των γνωριμιών μου, θα μπορούσα να σου βρω μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση, αλλά δυστυχώς τα HUBLOT στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά διαδεδομένα και οι έμποροι τα αποφεύγουν.
Καταρχήν κατανοώ οτι δεν πας να με αποτρέψεις, ίσα ίσα που ακούω τις συμβουλές και τις απόψεις σου με προσοχή και ευχαριστώ για την πρόταση σου
Απλα όταν το είδα σε ένα διαφημιστικό φυλάδιο το hublot κόλλησα ασχημα, δεν την ήξερα την εταιρεία
Και οταν μου δείξαν την σελίδα σκέφτηκα ότι ίσως ήταν ευκαιρία να αποκτήσω το αγαπημένο μου ρολόι φθηνα
Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου

Reaction score
164
Κομματακι ακριβα μου φαινονται παντως... για πωληση ιντερνετικη.

Φίλος που ταξιδευει σε ασιατικες αγορες τα αγοραζει 80-100Ε. Φυσικα υπαρχουν και φτηνοτερες μαιμουδες με 5-15Ε...

VG

Reaction score
0
Κομματακι ακριβα μου φαινονται παντως... για πωληση ιντερνετικη.

Φίλος που ταξιδευει σε ασιατικες αγορες τα αγοραζει 80-100Ε. Φυσικα υπαρχουν και φτηνοτερες μαιμουδες με 5-15Ε...
E, προφανως εαν πας στην πηγή το παιρνεις φτηνότερα,που το περιεργο;Παντως πολυ ρισκο η ρεπλικα,τοσο ρισκο που αποφάσισα να αγοράσω ένα :116:

Reaction score
14
Απάντηση: Replica watches αξίζουν???

Ακόμα και στις ρέπλικες υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Πάντως εκείνο που αγόρασα στη Κίνα για... 10σεντς, μια χαρά δουλεύει από το 2003.

Reaction score
26.549
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΠΛΙΚΑ 99,9. ΟΥΤΕ ΚΑΝ 50%. ΟΥΤΕ 10%.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ 10-60% ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΗ.ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ DUPONT ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΕΠΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΥΑ.

VG

Reaction score
0
Mα αυτο ειναι το ζητουμενο, να ειναι ομοιο εξωτερικα,και φυσικα να λεει την ωρα.
Και για να λεει ενα ρολοι σωστα την ωρα δεν χρειαζονται πολλα λεφτα..τουναντιον.

Reaction score
26.549
ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ 100-300 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ SEIKO. ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ETA-MIYIOTA ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΕΠΛΙΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.174
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk