Resident Evil 5 demo!!!

Reaction score
62
Κυκλοφόρησε σήμερα το playable demo Resident Evil 5 στο Playstation Store. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Εγώ το κατεβάζω ήδη. Περισσότερα σε λίγο!!!

Reaction score
0
Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις!!!
Και από το χειρισμό; Εγώ εκνευρίστηκα ελαφρώς αλλά θα επιμείνω. ΟΚ, καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να σημαδεύεις περπατώντας αν και δε συμφωνώ με τη λογική ότι η δυσκολία του παιχνιδιού πρέπει να προέρχεται από παράλογα και γερασμένα gameplay mechanics. Το $%^&*# το μαχαίρι γιατί να θέλει 2 κουμπιά για να το κουνήσεις; :138:
Δυστυχώς οι Ιάπωνες έχουν μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια σε αυτά τα θέματα. Το MGS τουλάχιστον έκανε μια γενναία προσπάθεια να εκσυγχρονιστεί μετά τη σπαζοκεφαλιά που ήταν ο χειρισμός του MGS3: Snake Eater ενώ το Resident Evil δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Εντάξει, μετά από λίγο συνηθίζεται, πάντως μέχρι να βρω που μου πανε τα τέσσερα ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι στο δεύτερο επίπεδο του demo με έφαγε για πρωϊνό :116:

Τα γραφικά είναι πολύ καλά αλλά λιγότερο πρωτότυπα από του RE4. Εμπόλεμη ζώνη στην Αφρική; Λίγο μπανάλ...

Reaction score
62
Στο shooting έχει ένα κουμπί, νομίζω το R2, που κάνει autoaim. Πολύ χρήσιμο σε περίπτωση, που θες να φας γρήγορα τον πιο κοντινό. Για τα γραφικά, θα συμφωνήσω, τα περίμενα καλύτερα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για demo και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο. Εγώ πάντως εξακολουθώ να είμαι πιστός στο κλασσικό RE!!:126:

Reaction score
0
Στο shooting έχει ένα κουμπί, νομίζω το R2, που κάνει autoaim. Πολύ χρήσιμο σε περίπτωση, που θες να φας γρήγορα τον πιο κοντινό. Για τα γραφικά, θα συμφωνήσω, τα περίμενα καλύτερα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για demo και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο. Εγώ πάντως εξακολουθώ να είμαι πιστός στο κλασσικό RE!!:126:
Όχι ρε συ, το R2 βγάζει το χάρτη. Το θυμάμαι γιατί το μπέρδευα με το L2 που ήταν το μαχαίρι (μαζί με το R1) :120:

Το auto-aim πρέπει να είναι το L1 στο default. Δεν ξέρω, μετά τη χθεσινή πανωλεθρία πρέπει να το ξαναδοκιμάσω.

Reaction score
62
Όχι ρε συ, το R2 βγάζει το χάρτη. Το θυμάμαι γιατί το μπέρδευα με το L2 που ήταν το μαχαίρι (μαζί με το R1) :120:

Το auto-aim πρέπει να είναι το L1 στο default. Δεν ξέρω, μετά τη χθεσινή πανωλεθρία πρέπει να το ξαναδοκιμάσω.
Κάποιο από τα φτερά ήταν το autoaim, μάλλον αυτό, που λες. Δύσκολο παιχνίδι πάτως φαίνεται. Την Σίβα πρέπει να την κουβαλάς συνέχεια μαζί??? Μπελάς είναι!!!:137::137:

Reaction score
4
Τα γραφικα εμενα μου αρεσαν πολυ.
Υπαρχει τελικα τροπος να περπατας και να σημαδευεις?

Reaction score
0
Κάποιο από τα φτερά ήταν το autoaim, μάλλον αυτό, που λες. Δύσκολο παιχνίδι πάτως φαίνεται. Την Σίβα πρέπει να την κουβαλάς συνέχεια μαζί??? Μπελάς είναι!!!:137::137:
Διάβασα ότι μπορείς να επαναφέρεις το χειρισμό του RE4 αλλά κι εκείνος τα ίδια χάλια ήταν. Φαντάζομαι όμως ότι θα σου ξανάρχεται μετά από λίγο...
Η Σίβα είναι ψιλοάχρηστη και μάλλον το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για 2 παίκτες περισσότερο. Άσε που 1-2 φορές μπερδεύτηκα και αντί να αλλάξω όπλο όπως ήθελα της το έδωσα :140:

Reaction score
0
Τα γραφικα εμενα μου αρεσαν πολυ.
Υπαρχει τελικα τροπος να περπατας και να σημαδευεις?
PS3 ή 360? Άκουσα ότι στο 360 είναι καλύτερα.

Δεν υπάρχει τρόπος να περπατάς σημαδεύοντας, ούτε καν προς τα πίσω.

Reaction score
62
Με λίγη ώρα ενασχόλησης μαζί του, θα εστιάσω στα αρνητικά:

1) Γιατί δεν μπορείς να πυροβολήσεις όταν τρέχεις, ή έστω να περπατάς??
2) Γιατί πρέπει να κουβαλάω σε όλο το παιχνίδι έναν χαρακτήρα μαζί μου (Sheeva)
3) Γιατί τον χειρισμό τον έχουν κάνει σκ@τ@??? Σε μπερδεύει απίστευτα
4) Γιατί η κάμερα είναι άλλα ντι άλλων σε πολλά σημεία??
5) Γιατί τα γραφικά μου θυμίζουν το 4?

Ελπίζω να διορθωθούν αυτό τα πράγματα, γιατί θα έχουμε μια φούσκα τελικά...

Reaction score
0
Με λίγη ώρα ενασχόλησης μαζί του, θα εστιάσω στα αρνητικά:

1) Γιατί δεν μπορείς να πυροβολήσεις όταν τρέχεις, ή έστω να περπατάς??
2) Γιατί πρέπει να κουβαλάω σε όλο το παιχνίδι έναν χαρακτήρα μαζί μου (Sheeva)
3) Γιατί τον χειρισμό τον έχουν κάνει σκ@τ@??? Σε μπερδεύει απίστευτα
4) Γιατί η κάμερα είναι άλλα ντι άλλων σε πολλά σημεία??
5) Γιατί τα γραφικά μου θυμίζουν το 4?

Ελπίζω να διορθωθούν αυτό τα πράγματα, γιατί θα έχουμε μια φούσκα τελικά...
+1. Θα προσθέσω και τον αργό και αφύσικο τρόπο με τον οποίο κινείται ο Chris που είναι μεν χαρακτηριστικό της σειράς εδώ και χρόνια αλλά μου χτυπάει άσχημα πλέον.

Ουσιαστικά είναι ένα RE4 HD σε άλλο περιβάλλον. Ο default χειρισμός είναι λίγο καλύτερος από του 4 (εκτός Wii που ήταν τελείως διαφορετικό απ' ότι έχω ακούσει) αλλά ουσιαστικά και οι τέσσερις επιλογές κινούνται γύρω από το ίδιο στυλ.
Όσο για αυτά που αναφέρεις, τα τρία πρώτα δε νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξουν αλλά τα γραφικά στο τελικό παιχνίδι πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλύτερα.

Το ξαναλέω ότι είναι κρίμα εν έτει 2008 να προέρχεται η δυσκολία του παιχνιδιού από παράλογα controls και τεχνητούς περιορισμούς. Μετά από μισή-μία ώρα είναι βέβαιο ότι θα τον συνηθίσουμε αλλά πιστεύω ότι ο χειρισμός πρέπει να είναι φυσικός και από ένα σημείο και μετά "αόρατος" και η δυσκολία να προέρχεται από έξυπνους και γρήγορους εχθρούς ή πρωτότυπους γρίφους.

Δε θέλω να απορρίψω το παιχνίδι μετά από μόλις ένα 25λεπτο ενασχόλησης μαζί του γι' αυτό και είναι βέβαιο ότι θα το ξαναπαίξω αλλά αν δεν κουβαλούσε το όνομα Resident Evil μάλλον θα είχε φάει ήδη delete. Η σύγκριση με το demo του Dead Space (το οποίο πρέπει επιτέλους να παίξω) είναι σχεδόν αυτόματη και πολύ αρνητική για το RE5.

Reaction score
0
Παιδιά,συγγνώμη κιόλας,αλλά ψάχνω να το βρω το demo στο playstation store,όμως δεν υπάρχει πουθενά.Που το βρήκατε εσείς;

Reaction score
0
Βασικά κοιτάω και εκεί ,αλλά δεν υπάρχει.Μπας και το έβγαλαν;
Έχεις δίκιο, δεν το βρίσκω. Περίεργο γιατί από εκεί το κατέβασα.

Αν έχεις αμερικάνικο account μπορείς να το βρεις από το εκεί store γιατί μόλις το τσέκαρα και υπάρχει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney