Resident Evil: Extinction (Blu-ray) (2007)

Reaction score
0

RESIDENT EVIL: EXTINCTION
Μετά την καταστροφή του Racoon City η Alice βρίσκεται στην έρημο της Nevada όπου μετά από μια παγίδα θανάτου ανακαλύπτει ότι δεν είναι η μόνη που διασώθηκε από την εξόντωση.Η εξάπλωση του ιού έχει πάρει πραγματικά τρομακτικές διαστάσεις μεταλλάσσοντας σχεδόν κάθε ανθρώπινο ον σε ζόμπι. Στην έρημο θα συναντήσει τον Carlos Olivera (Resident Evil : Apocalypse) και άλλους επιζώντες τους οποίους και θα σώσει από μια επίθεση κορακιών ζόμπι (το είδαμε και αυτό).Μοναδική ελπίδα για επιβίωση είναι να μεταβούν στην Ανταρκτική που δεν έχει μολυνθεί από τον ιό.Για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να βρουν καύσιμα στο Las Vegas όπου εκεί πέφτουν στην παγίδα της Umbrella Corporation και του γνώριμου γιατρού από τα παλιά.Η Alice όμως έχοντας αναπτύξει special δυνάμεις δεν αφήνει τίποτα όρθιο.Ο δε γιατρός μολύνεται και από τα πολλά αντιβιοτικά μεταμορφώνεται σε κάτι που μόνο αυτός γνωρίζει τι ακριβώς ειναι.Θα καταφέρει η Alice να τον νικήσει και να σταματήσει την εξάπλωση του ιού ?
Από τα τρία Resident Evil δεν ήταν και το καλύτερο μου η ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς να έχει να μας προσθέσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.Η Mila Jovovich κάνει ότι μπορεί για να σώσει την κατάσταση αλλά δεν γίνεται τίποτα.

EIKONA
Η μεταφορά του Resident Evil: Extinction σε Blu-ray είναι αρκετά καλή με ζωντανά χρώματα o κόκκος είναι λίγο ορατός αλλά δεν δημιουργεί σοβαρά προβληματα.Ενα άλλο που παρατήρησα είναι ότι σχέση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές το πρόσωπο της Mila φαίνεται να είναι κάπως ψεύτικο χωρίς κανένα ψεγάδι η έστω μια ρυτίδα ενώ στους υπόλοιπους είναι normal.

ΗΧΟΣ
Ο ήχος που είναι Dolby Digital (5.1) και Dolby TrueHD 5.1 αποδίδει ικανοποιητικά και προσφέρεται σε διάφορες γλώσσες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BD-50(50 GB) Dual Layer Disc
Video Resolution/Codec:1080p/AVC MPEG-4
Aspect Ratio: Main Feature 2.35:1

Επίσης στο Blu-ray περιλαμβάνονται ……
Audio Commentary
Beyond Raccoon City, Alice Vision: Preproduction.
The Big Bang, Bigger Faster Stronger: The Undead Evolve, Vegas Visual Effects: Miniatures.
Deleted Scenes, Video Game Trailers (Devil May Cry 4, Resident Evil 5)

Επισης το Blu-ray είναι Profile 1.1 το οποιο συνεπαγεται Picture-in-Picture Commentary και Blu-Wizzard 2.0 Navigation.

ΤΑΙΝΙΑ 4/10
EIKONA 8/10
ΗΧΟΣ 9/10
EXTRAS 9/10

Reaction score
134
Να υποθέσω ότι για ελληνικούς υπότιτλους δεν θα πρέπει καν να ρωτήσω ε?:happy_9:

Αααχχ....πότε θα έρθει η εποχή που δεν θα χρειάζεται πλέον πια αυτή η ερώτηση?

Μπράβο για το review πάντως.:bravo:

Reaction score
0
Να υποθέσω ότι για ελληνικούς υπότιτλους δεν θα πρέπει καν να ρωτήσω ε?:happy_9:

Αααχχ....πότε θα έρθει η εποχή που δεν θα χρειάζεται πλέον πια αυτή η ερώτηση?

Μπράβο για το review πάντως.:bravo:
Για αυτη την εποχη ζω !!!!!!

Reaction score
0
Της Sony δεν ειναι η ταινια? λογικα θα χει
Η Sony δεν εχει λογικη....ετσι το εργο εχει ολους τους παρακατω υποτιτλους εκτος απο Ελληνικους wall_1

Bulgarian Croatian Czech Danish English (UK) Estonian Finnish Hindi Hungarian Lithuanian Norwegian Polish Romanian Slovak Slovene Swedish

Reaction score
134
Όντως και εγώ την ίδια απορία έχω.Περίμενα από την στιγμή που είναι της Sony να δούμε όλη την τριλογία να έχει ελληνικούς υπότιτλους όπως το spiderman.

Φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε για καινούργια έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους.

Κάνα νέο βρε παιδιά από τους έλληνες διανομείς????.......μπα ε?

Reaction score
62
Όντως και εγώ την ίδια απορία έχω.Περίμενα από την στιγμή που είναι της Sony να δούμε όλη την τριλογία να έχει ελληνικούς υπότιτλους όπως το spiderman.

Φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε για καινούργια έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους.

Κάνα νέο βρε παιδιά από τους έλληνες διανομείς????.......μπα ε?
Η Odeon διαφημήζει στο περιοδικό της το pathfinder σε Blu Ray, όπως έκανε και με το Transformers σε HDDVD. Αν πληθύνουν αυτές οι διαφημήσεις, είμαστε σε καλό δρόμο!!

Reaction score
134
Ταινία που βρήκαν και αυτοί να διαφημίσουν....)( )(

Και πως και αποφάσισαν την συγκεκριμένη?Είναι παραγωγή της Odeon ή απλά έχει ελληνικούς υπότιτλους και είπαν δεν βαριέσαι.Γιατί αν ισχύει το πρώτο είναι όντως ευχάριστο αλλά αν ισχύει το δεύτερο δεν μου λέει τίποτα.Γιατί πως να διαφημίσεις ένα προιόν που τουλάχιστον στην Ελλάδα με τον αριθμό των blu ray που έχουν βγει είναι ανύπαρκτο.

Τόσα blockbuster έχουν βγει σε blu ray στο εξωτερικό.Αν θέλουν να διαφημίσουν ας βγάλουν 1-2-3 από αυτά με ελληνικούς υπότιτλους να γίνει μία αρχή να ενδιαφερθεί και ο κόσμος.Με το pathfinder δεν θα ενδιαφερθεί κανένας.

Τι να πεις.Εδώ βλέπεις ότι διαφημίζουν ακόμα το VHS και εμείς μιλάμε για blu ray?Αυτά είναι για τους λίγουςwall_2

Reaction score
62
Το Transformers όμως φεύγει σαν τρελό!! Όπου ρωτάω για την έκδοση με Ελληνικά, έχει εξαντληθεί!! Κι εγώ που νόμιζα ότι το HDDVD δεν πουλάει στην Ελλάδα!!!

Reaction score
0
Αν δεν κανω λαθος η ODEON δεν ηταν να κυκλοφορησει το Δεκεμβριο το Die Hard 4 με ελληνικους ?
.....ακομα τιποτα.....

Reaction score
62
Αν δεν κανω λαθος η ODEON δεν ηταν να κυκλοφορησει το Δεκεμβριο το Die Hard 4 με ελληνικους ?
.....ακομα τιποτα.....
Έτσι έλεγε, αλλά είπε να καθυστερήσει λίγο ακόμα, μιάς και η έκδοση για Betamax και Video 2000 πουλάει σαν τρελή ακόμα στην Ελλάδα!!:happy_9:

Reaction score
0
Αν υποψιαστώ ότι μέχρι το Δεκέμβριο του 2008 θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα (στατιστικά πάντα) γύρω στα 5-6 Blu-ray και 1 HD DVD που μπορει να ειναι και σαβουρα…..θα τρελαθώ !!!!!!
Γεννήθηκα σε λάθος χωρα….τι να πω !!!!

Reaction score
150
Είμαι ευτυχής για 3 πράγματα:

Α) Που μιλάω άξογα Αγγλικά (χεχε Αγγλικό σχολείο)
Β) Που έχω Visa για Amazon κτλ.
Γ) Που ξέρω να χειρίζομαι το Usenet.

Αυτά μέχρι να γίνει η χώρα μου σωστή και να βρίσκω HD υλικό να νοικίαζω. Βαρέθηκα πια με αυτό το χάλι του να έιμαστε πάντα μερικά χρονάκια πίσω.
Ε λοιπόν τους αγνοώ και λεφτά απο εμένα δεν παίρνουν μέχρι να γίνουν άνθρωποι (και με τις τιμές βέβαια).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis