Πρέπει να ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν μαθητής στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου βρέθηκα τυχαία σε κάποια έκθεση audio visual, στο Μαρούσι εάν θυμάμαι καλά, να θαυμάζω σε περίπτερο γνωστής εταιρίας το Top Gun σε μία τεραστίων διαστάσεων οθόνη η οποία σίγουρα δεν ξεπερνούσε τις 30"-35" , ενώ ο ήχος έβγαινε από ηχεία τοποθετημένα περιμετρικά στο χώρο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, κουβαλώντας πάντα το μικρόβιο της τεχνολογίας και του κινηματογράφου έστησα διάφορα συστήματα. Ο πρώτος μου προβολέας ήταν ο Sony CPJ-200 ενώ ακολούθησε ο VPL-X600.
Στο παρόν και μετά από μία αποχή από το "άθλημα" για μερικά χρόνια κυρίως λόγο περιορισμένου χρόνου αποφάσισα να φτιάξω στο καθιστικό του σπιτιού μου, ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου αξιοποιώντας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό hardware που βρισκόταν ήδη στα χεριά μου.
Γενική Άποψη του χώρου

Πριν ανεβάσω άλλες φωτο θα ήθελα να τονίσω ότι στην προσπάθεια μου να μην διαταράξω πολύ τη λειτουργικότητα του καθιστικού τοποθέτητα το home theater κάθετα στο χώρο.
Τις θέσεις του καναπέ συμπλήρωσαν δύο κόκκινα, βελούδινα, αναδιπλούμενα καθίσματα της εθνικής λυρικής τα οποίο αγόραστηκαν από παλαιοπωλείο. Πριν την τοποθέτηση τους στο χώρο τα καθίσματα αποσυναρμολογήθηκαν, βάφτηκαν και συντηρήθηκαν.

Στο παρόν και μετά από μία αποχή από το "άθλημα" για μερικά χρόνια κυρίως λόγο περιορισμένου χρόνου αποφάσισα να φτιάξω στο καθιστικό του σπιτιού μου, ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου αξιοποιώντας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό hardware που βρισκόταν ήδη στα χεριά μου.
Γενική Άποψη του χώρου

Πριν ανεβάσω άλλες φωτο θα ήθελα να τονίσω ότι στην προσπάθεια μου να μην διαταράξω πολύ τη λειτουργικότητα του καθιστικού τοποθέτητα το home theater κάθετα στο χώρο.
Τις θέσεις του καναπέ συμπλήρωσαν δύο κόκκινα, βελούδινα, αναδιπλούμενα καθίσματα της εθνικής λυρικής τα οποίο αγόραστηκαν από παλαιοπωλείο. Πριν την τοποθέτηση τους στο χώρο τα καθίσματα αποσυναρμολογήθηκαν, βάφτηκαν και συντηρήθηκαν.

Ωχ σβησε το μηνημα γρηγορα, γιατι θα σε παρουν χαμπαρι οι καμπηλoκολλημενοι που ειναι κατι σαν την σκοτεινη δηναμη του star wars!!,