Review μιας 3D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Review μιας 3D

Μόλις είδα την SAMSUNG 3D 46'' σε απλό σήμα DVD, δεν μπορώ να πώ οτι με εξέπληξε, όμως είχε μια ευχάριστη αίσθηση βάθους, καμμία σχέση με τον κινηματογράφο 3D! δεν ήταν τόσο έντονο, τα γυαλιά (τα οποία έχουν μπαταρία) τα δίνουν ξεχωριστά 140 ευρώ το ζευγάρι και 1750 η 40'', πιθανολογώ γιατί δεν είδα, οτι σε blue ray θα είναι καλύτερη η θέαση, και για όποιον ρωτήση, όχι δεν θα τα έδινα τόσα λεφτά! Επίσεις το manual γράφει, οτι σε πολύωρη θέαση μπορεί να σε ζαλίση!
Το άλλο που πρόσεξα, είναι οτι ήταν πιό σκοτεινή απο μια απλή που έπαιζε δίπλα, ακριβώς το ίδιο DVD!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Στον Κωτσόβολο Ν.Ιωνία, επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, πετάχτηκα έτσι απο απλή περιέργεια, έχει την 40'' και την 46'' η διαφορά τους σε χρήμα περίπου 500 ευρώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Review μιας 3D

Μόλις είδα την SAMSUNG 3D 46'' σε απλό σήμα DVD, δεν μπορώ να πώ οτι με εξέπληξε, όμως είχε μια ευχάριστη αίσθηση βάθους, καμμία σχέση με τον κινηματογράφο 3D! δεν ήταν τόσο έντονο, τα γυαλιά (τα οποία έχουν μπαταρία) τα δίνουν ξεχωριστά 140 ευρώ το ζευγάρι και 1750 η 40'', πιθανολογώ γιατί δεν είδα, οτι σε blue ray θα είναι καλύτερη η θέαση, και για όποιον ρωτήση, όχι δεν θα τα έδινα τόσα λεφτά! Επίσεις το manual γράφει, οτι σε πολύωρη θέαση μπορεί να σε ζαλίση!
Το άλλο που πρόσεξα, είναι οτι ήταν πιό σκοτεινή απο μια απλή που έπαιζε δίπλα, ακριβώς το ίδιο DVD!
Φίλε μου ήταν κανονικό 3D περιεχόμενο ή απλό 2D και το μετέτρεπε η τηλέορασή real time σε 3d μιάς και η samsung έχει αυτήν την δυνατότητα. Αν ισχύει αυτό, το πραγματικό 3d περιεχόμενο σίγουρα θα έδινε πολύ καλύτερα αποτελέσματα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Απλό DVD demo! νομίζω το ανέφερα, εάν όχι συγνώμη, και ναί πιστεύω οτι σε blue ray θα είναι αρκετά καλύτερο, αλλά δεν είναι 3D του κινηματογράφου, όταν θα έρθουν ταινίες τότε ναί, άσε που σε 5-6 μήνες θα πέσουν οι τιμές, όλα αυτά γι αυτούς που σαν HOME THEATER έχουν μια tv (αν είναι δυνατόν!) μιά και έχει την τιμή ενός περίφημου OPTOMA 82!!! βέβαια να μην παρεξηγηθώ, αυτή είναι η γνώμη μου και μόνον! και κάτι άλλο δεν υποστηρίζω τους ψηφιακούς προβολείς, μια και όπως ξέρεται είμαι CRTάκιας!!! απλά δεν φαντάζωμαι ταινία σε τηλεόραση, εξάλλου στον κινηματογράφο πάμε για την μεγάλη εικόνα, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε εν μέρη και στο σπίτι, νομίζω?

Reaction score
2.215
Πλάκα πλάκα, και χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, λογικά, με βάση την τεχνολογία αυτή των τηλεοράσεων, με τα διπλάσια χερτζ, οι CRT δε θα μπορούσαν να αναπαράγουν 3Δ περιεχόμενο, πχ με αναλογική σύνδεση με κάποιο πισι? Γιατί από όσο ξέρω σηκώνουν πολλά χερτζ, και υποθέτω ότι αν βρισκόταν τρόπος να συνδεθούν τα γυαλιά, θα δούλευε! Τι λέτε?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν το νομίζω φίλε μου, η SAMSUNG που είδα έπαιζαν στα 200ΗΖ! εάν δεν κάνω λάθος, κανένας CRT ούτε 9'' φτανει σε ανάλυση 1920Χ1080 τέτοια HZ!!! επίσεις είχαν διαφορά στην φωτεινότητα δηλαδή ήταν πιό σκοτεινές απο τις απλές, αυτό σημαίνει οτι το 3D θέλει φώς, πολύ φώς!

Reaction score
0

ΜΟΛΙΣ -μιλάμε για 10 λεπτά...- είδα την C7000 σε πολυκατάστημα. Έπαιζε ένα blu ray demo με κλιπάκια 3D (ποδόσφαιρο, συναυλία, λίγο ενυδρείο...)

Βάθος είδα, αλλά με ζάλισε. Ειδικά η κίνηση -είχε ένα 100στάρι στίβου και στο ποδόσφαιρο- ήταν κουραστική. Σε φωτεινότητα δεν ξέρω, δεν είχε δίπλα άλλη να συγκρίνω ίδια.

Κάποια στιγμή θα δω και την 2D σε 3D πατέντα να σας πω...:139:

Reaction score
185

αν δεν ειναι γυρισμενο το υλικο εξαρχης στερεοσκοπικα ειναι μουφα.καμια σχεση.

επισης οταν βαζουμε γυαλια η φωτεινοτητα πεφτει ειτε ειναι shuter gllases ειτε πολωτικα.

Reaction score
0

Είδα το Σάββατο και την 46άρα Samsung -αν δεν κάνω λάθος series C8000. Ενώ το υλικό ήταν demo 3D και όχι μετατροπή (η ταινία Monsters Vs Aliens και ένα demo δισκάκι) μου πόνεσε το κεφάλι σε 5 λεπτά. Και έχω δει 2 φορές και με τα δύο συστήματα ReadD και Dolby 3D το Avatar χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω αλλά ως 1ο δείγμα ΔΕΝ... Μάλλον οι κορεάτες βιάστηκαν να είναι οι πρώτοι...:121:

Reaction score
0
χτες ειδα το 3d Blu-ray που δινουν στο πακετο με τα 3d active γυαλια της Samsung, το Monsters VS Aliens 3d, σε μια Samsung UE55C7000
Προσπαθισα να δω στα 1,5 - 2 - 3 μετρα.... πολυ ζαλαδα
πεντακαθαρη λεπτομερια αλλα καταλαβενα το flicker των γυαλιων
απο το δεξι στο αριστερο ... ¨(
τα γυαλια ηταν συνδεμενα με usb (energy στο full δηλ)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_