Review: Toshiba Regza 42X3030D 42in LCD TV

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

"Like its predecessor, the 42X3030D is a 42in LCD TV with a native resolution of 1,920 x 1,080, or Full HD as many manufacturers like to call it. However, this TV will happily accept a 1080p signal – in fact Toshiba has indicated that the 42X3030D can handle 1080p 50, 60 and 24 variants, making it very versatile indeed. Of course you can still happily pump 720p and 1080i signals into the 42X3030D, and it will still do a very good job of displaying them – more on image quality later though.

As well as being 1080p compliant, the 42X3030D sports two HDMI 1.3 ports, meaning that this TV will support the Deep Colour feature associated with the new standard. So, assuming that you couple this TV with Toshiba’s HD-XE1 HD DVD player, and find yourself some compatible software, you could be enjoying the increased colour depth that HDMI 1.3 can offer. Complementing the HDMI inputs is a set of component inputs for hooking up analogue HD sources like an Xbox 360. You also get two SCART sockets, composite video in, two sets of analogue stereo inputs, analogue stereo out, subwoofer out and an optical digital output – the latter being for outputting a Dolby Digital stream from Freeview if anyone starts to broadcast such a service, and for passing through digital audio from the HDMI ports.

...

Verdict

I don’t know how Toshiba keeps doing it, but once again it has created a cutting edge TV at a truly astounding price (£974.90 inc. VAT). Not only do you have a Full HD 1,920 x 1,080 panel, but you’re also getting 1080p 24, 50 and 60 input support. Add to that the pair of HDMI 1.3 ports, the stylish design and the impressive image quality, and the 42X3030D makes a very compelling case for itself."

Full Review: TrustedReviews.com

Reaction score
164

in fact Toshiba has indicated that the 42X3030D can handle 1080p 50, 60 and 24 variants, making it very versatile indeed.
but you’re also getting 1080p 24, 50 and 60 input support.
Για να το λέει, δύο φορές μάλιστα, κάτι μου λέει ότι τα 50/60fps δεν είναι κάτι που το έχουν όλοι, ε; :happy_8:

Reaction score
4
Για να το λέει, δύο φορές μάλιστα, κάτι μου λέει ότι τα 50/60fps δεν είναι κάτι που το έχουν όλοι, ε; :happy_8:
Ακριβως :happy_5:
Αμα θες να στο αναλυσω πες μου.....:happy_8:

idf

Reaction score
0
Άκυρο, το βρήκα:
Μόλις επικοινώνησα με Intersys, και μου είπαν ότι έρχονται μέσα Ιουνίου.

Reaction score
4
1 422.60075€
Βασιλη κοιτα εδω τι γραφει στο review για αυτην την TV. :happy_8:

Slightly disappointing is that this TV doesn’t sport Toshiba’s Active Vision M100 100Hz processing – this basically doubles the amount of frames displayed each second by interleaving composite frame between each actual frame of video.

Reaction score
0
Να ρωτήσω αν με 1469Ε ( http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=949990&ext=skroutz ) υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο σε LCD 42''; Απ' ότι διάβασα σε ξένα review της δίνουν βαθμολογία 9/10 και απίστευτη τιμή. Εκτός από ένα ακόμη internετικό μαγαζί δεν την βρήκα αλλού ακόμη στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι μια κίνηση της Toshiba που θα αλλάξει δραματικά τα δεδομένα της αγοράς. Γνωρίζει κανείς κάτι όσον αφορά κάποια νέα μοντέλα άλλων εταιριών;

bmz

Reaction score
0
εγω την βρηκα στο e-shop του multirama.πηρα τηλεφωνο στο υποκαταστημα της περιοχης μου για να μου πουνε ποσες μερες θα κανει να ερθει και μου ειπε το παλικαρη "φιλε εχω παραλαβη σημερα μια X3030DG,πηγα αμεσως και με πηγε στην αποθηκη και οντως ειχε μια 42",μια 37" και 4 κομματια 32"....οπως ητανε την πηρα αμεσως!

Reaction score
0
Καλοριζηκη και καλες θεασεις!!!Dεχεται 1080π τελικα,πως σου φανηκε,και ποσο τελικα την πηρες;;

bmz

Reaction score
0
απο 1750 που ειχε την πηρα 1700 ευρο.
την ειδα σε καπια e-shop 1550 ευρο.

το μονο καλο ηταν οτι την πηρα απο τα multirama της περιοχης μου και ετσι δεν παιζει αγχος για την εγγυηση της.τσιμπημενη τιμη αλλα καθαρησα σε 30 λεπτα μεσα.

τωρα απο εικονα.
εβαλα στο XBOX 360 το CALL OF DUTY 3 και επαθα πλακα παιδια!!
σε DVD PLAYER οι ταινιες ειναι μετριες εως καλες.(οταν βαλω HD DVD και την αναλογη ταινια νομιζω θα ειναι αριστη με βαση αυτο που ειδα στο X360..)
στο pc περιμενω καλωδιο hdmi.
σε αναλογικο σημα καναλιων τα πραματα ειναι πολυ καλητερα απο αυτο που περιμανα να δω,με λιγα λογια πολυ καλη!!αυτα.

το pixel mapping τι ειναι που ειπε ο pinturicchio?
ειναι σε καλω δρομο η δικια μου η μαπα το καρπουζι?

Reaction score
0
Μεγειες!!
Αντε, αντε, δοκιμασε και το pc να δουμε τι θα κανουμε...:)

Reaction score
0
Καλο ειναι καλο ειναι!!!! Οταν συνδεσεις το pc θα εχεις αναλυση στο desktop 1920*1080p χωρις ενοχλητικες μαυρες μπαρες!!!! Ζηλευωωωωωωωω!!! Με γεια σου και περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις!!!

bmz

Reaction score
0
ευχαριστω πολυ ολους σας!

δεν αντεξα να περιμενω και πηρα ενα καλωδιο VGA εως να ερθει το HDMI.

δεν το πιστευα οταν το ειδα!!το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειδα την εικονα ηταν "τωρα τη να το κανω το XBOX 360??να το πουλησω??
την δοκιμη την εκανα με ενα laptop σε αναλυση 1280-768 (δεν ειχε παραπανω αναλυση) οταν ερθει το καλωδιο θα το συνδεσο στο μεγαλο PC.

η αποψη μου για games ειναι.
τι να το κανεις το XBOX360 & PS3??
ενα δυνατο PC,ασυρματο Πληκτρολογιο/ποντικι και εισαι βασιλιας..

Reaction score
0
που να τα συνδεσεις με hdmi!!! εκει ειναι που θα τη δεις σε ολο της το μεγαλειο!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas