Revolver (2005)

Reaction score
59
Revolver (2005)

Ο Τζέικ Γκριν είναι ένας παράτολμος τζογαδόρος με πολλά κότσια αλλά χωρίς καθόλου μυαλό..

Ένα βράδυ, θα λάβει μια πρόσκληση για να καθήσει στο τραπέζι για μια παρτίδα χοντρού τζόγου. Ο Μάτσα όμως, δεν έχει χάσει ποτέ παρτίδα.

Όχι τόσο γιατί είναι καλός παίχτης, αλλά επειδή οι αντίπαλοί του τον φοβούνται τόσο πολύ που δεν τολμούν να κερδίσουν. Ο Τζέικ όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια και κερδίζει τον Μάτσα, και μάλιστα τον υποχρεώνει σε εξευτελιστική ήττα.

Αλλά ο Μάτσα δεν συγχωρεί τέτοιου είδους προσβολές, και βάζει ένα συμβόλαιο θανάτου στο κεφάλι του Τζέικ...

Όταν ο αινιγματικός Ζακ και ο μυσηριώδης συνεργάτης του Αβί εμφανίζονται για να σώσουν τον Τζέικ και να του προσφαίρουν προστασία, τα πράγματα μπλέκονται επικίνδυνα και ο Τζέικ πρέπει να παίξει ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι το οποίο θα πάρει επικίνδυνη τροπή.

Kυκλοφορει 28/1/2008 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
180
Aπλως συμπαθητικη ταινια, χαριν στους γνωστους πρωταγωνιστες, στην υπερτονισμενη φωτογραφία και σε εμβολιμα κοματια κλασσικης μουσικης. Με διαφορετικη σκηνοθετικη αποψη θα μπορουσε να ηταν πολυ καλη, ομως η βιντεοκλιπικης αισθητικης σκηνοθεσια δυσκολευεται να αναδειξει ενα αρκετα καλο σεναριο.

Reaction score
0
εεεχχμμμμ......έχω δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας από BD στα 720ρ αλλά κάτι έγινε και δεν έχουν σωθεί οι υπότιτλοι. Αν κάποιος καλός φίλος έχει υπότιτλους για το Revolver.2005.720p.BluRay.x264-ESiR ελληνικούς ή αγγλικούς παρακαλώ να τους μοιραστεί μαζί μου.

Reaction score
0
Το ξεκινησε καλα στο γνωστο στυλ του γκαι ριτσι και στο τελος μας στο κατεληξε αγγελοπουλος! Κριμα γιατι απο σκηνοθεσια ,αισθητικη και μουσικη ηταν κορυφη!

Reaction score
0
Παιδια εγω δεν καταλαβα το τελος .
Με τιποτα.
Φαινεται οτι ηταν σε ασχημο τριπακι παντως οταν την γυρισε .
Κριμα .
Ειμαι αναγκασμενος παρα την αγαπη μου για τετοιου ειδους ταινιες
αλλα και για το Snatch και Lock, Stock and Two Smoking Barrels του Guy Ritchie
να συμφωνησω με τον φιλο dvotsis. :138:

ΥΓ.Απο οτι ειδα στο imdb το σεναριο
συνυπογραφει και ο Luc Besson.
2ο κριμα.:137:

Reaction score
8
Απάντηση: Revolver (2005)

Με εξαιρεση το ενδιαφερον σαουντρακ & την βιντεοκλιπιστικη
σκηνοθεσια που εχουμε oμως ξαναδει απο τον Guy δυστυχως δεν..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef