Rip Blu Ray Directly from PS3?

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να ριπαρει κανεις ταινια Blu Ray απο το PS3 μεσω δικτυου στο PC που τρεχει Windows?

Παλιοτερα συνεδεες το XBOX και ριπαριζες παιχνιδια κατευθειαν στο PC σου μεσω δικτυου και σκεπτομενος αυτο μου ηρθε αυτη η ιδεα.

Ισως να γινεται μεσω linux που θα ειναι εγκατεστημενο στο PS3? Στο δικο μου εχω βαλει το Yellow Dog.

Χρηστος

Reaction score
62
Μέσω κλασσικού λειτουργικού του ps3 δεν γίνεται. Τώρα μέσω Linux, θα σε διαφωτίσουν καλύτερα άλλοι που έχουν ασχοληθεί με το άθλημα!!

Reaction score
0
Το σκεφτομουν ως εξης: Να εισαι στο PC σου και με καποιο τροπο μεσω δικτυου να βλεπεις το Blu Ray Drive του PS3 και κατ' επεκταση να μπορεις να ριπαρεις. Ειναι εφικτο αυτο? Ιδου η απορια...

Reaction score
62
Το σκεφτομουν ως εξης: Να εισαι στο PC σου και με καποιο τροπο μεσω δικτυου να βλεπεις το Blu Ray Drive του PS3 και κατ' επεκταση να μπορεις να ριπαρεις. Ειναι εφικτο αυτο? Ιδου η απορια...
Απο το PC σου δεν μπορείς να δείς το BDDrive. Επομένως, ούτε μπορείς να Ripareis!!

Reaction score
0
Για ποίο λόγο δεν μπορείς να δεις το blue ray drive στο windows μηχάνημα ;
Από το yellow dog δεν μπορείς να μοιράσεις δικτυακά το drive και να το δεις στο windows pc ; δε το έχω ψάξει μια σκέψη κάνω.

Reaction score
0
Καλη η ιδεα σου, θα το δοκιμασω. Εχω την εντυπωση ομως οτι οταν εισαι σε Yellow Dog και βαλεις στο Drive δισκακι Blu Ray, δεν μπορει να το κανει mount. Εκτος αν κανω εγω κατι στραβο....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas