rock and heavy ηχεια?

D

Deleted member 23222

Guest
Δεν υπάρχουν ηχεία για metal μουσική.
Υπάρχουν καλά και κακά ηχεία.
Άντε,υπάρχουν ευαίσθητα και αναίσθητα ηχεία...

Reaction score
101
Να πώ και εγώ την ...πατάτα μου..; (και παρακαλώ να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...)

Αν έχεις 1,5 χιλιάρικο διαθέσιμο μήπως ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία΄monitor σε καλύψουν καλύτερα;
Αγοραζεις ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή και κάνεις δουλειά ....χωρίς να αχγώνεσαι και για το αν θα δέσει σωστά ο τάδε ενισχυτής με τα δείνα ηχεία...
Δεν έχω κάποια υπόψη μου, αλλά νομίζω ότι ο χώρος είναι μικρός και με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις
Ένα απλό παραδειγμα για να πάρεις μια ιδέα.....
Aυτο http://www.skroutz.gr/s/435173/Cambridge-Audio-DacMagic-Plus.html μπορει να συνδεθει με ενεργα ηχεια?

Reaction score
101
Αν μπορέσεις άκουσε και τα dali zensor 3. Πιο κάτω κατηγορία φυσικά αλλά μπορεί και να σου κάτσει ο ήχος τους. Χρωματίζουν λίγο "upbeat". Μέταλ ακούω κι εγώ και μπορώ να πω με ικανοποιούν. Έχουν συγχωρέσει πολλές κακές ηχογραφήσεις. Φυσικά με καλές παραγωγές είναι ακόμα καλύτερα. Θα σου μείνουν και χρήματα για το υπόλοιπο σύστημα...
Ειναι στα υποψιν τα dali zensor 3 ,λογω του woofer τους και της πολυ καλης τιμης τους.

Reaction score
101
Εχεις δικιο,εννοω καποια χαρακτηριστικα που εχει καθε ηχειο η εταιρεια πχ.1) να μην ειναι τοσο ''αναλυτικα'' 2)Να εχουν μεγαλο woofer (6.-6,5 τουλαχιστον)3)Οι υψηλες να ειναι ''ζεστες'' οχι ''τσιριχτες'' για να μην κουραζουν 4)Να συγχωρουν οχι τελειες ηχογραφησεις αυτο ειναι το περιγραμμα των απαιτησεων.

Reaction score
101
Από ότι γράφει εδώ https://techsupport.cambridgeaudio....achments/200289642/DacMagic_Plus_Addendum.pdf είναι και προενισχυτής
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι ,αν με το που ''γυριζει'' σε preamp. mode διατηρειται η ικανοτητα του ως dac.Θα ηταν πιο ασφαλες κατα τη γνωμη σου να προτιμησω εναν preamp με ενσωματωμενο dac?

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Προενισχυτής με ενσωματωμένο DAC είναι και αυτός απλά χαμηλής κατηγορίας τιμής.
Απλά εσύ ορίζεις αν θα δουλεύει σαν σκέτο DAC ή σαν προενισχυτής - DAC κάνοντας τις εξόδους fixed στο σήμα τους

Reaction score
101
Προενισχυτής με ενσωματωμένο DAC είναι και αυτός απλά χαμηλής κατηγορίας τιμής.
Απλά εσύ ορίζεις αν θα δουλεύει σαν σκέτο DAC ή σαν προενισχυτής - DAC κάνοντας τις εξόδους fixed στο σήμα τους
οκ,το επιασα!ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια

Reaction score
11
καλημερα Αριστειδη,
μιας και εχουμε τα ιδια ακουσματα,εγω οταν ειμουν στην περιοδο αναζητησης ,ακουσα διαφορα και τελικα πηγα σε klipsch.δαπεδου βεβαια αλλα οκτα χαρακτηριστικα τουε ειναι κοινα.απο θεμα ξυρισματος που αναφερουν αρκετοι,δεν ειχα κανενα προβλημα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Kαλά τα λες , αλλά βάλε ενα ''καλο'' ηχείο με 5'' woofer να παίξει metal η dance μουσική και τα ξαναλέμε.

D

Deleted member 23222

Guest
Kαλά τα λες , αλλά βάλε ενα ''καλο'' ηχείο με 5'' woofer να παίξει metal η dance μουσική και τα ξαναλέμε.
Ναι,έχεις δίκιο,αλλά γιατί να ακούσω κάτι που απλά...δεν υπάρχει?
Δηλαδή,αν υποθέσουμε ότι ο μόνιτορ ήχος είναι το ζητούμενο ,(οκ πολλή συζήτηση),γιατί να ακούσω κάτι άλλο?
Επί του θέματος τώρα,ο φίλος μας θα εντυπωσιατεί από Αμερικανιές.
Ας άκουγε και κάτι σε Cerwin Vega,πέρα των κλασικών υλοποιήσεων του είδους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.889
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης