Roister emphasis 1. Mε ποιό κεντρικό ταιριάζουν;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα δεύτερο μικρότερο Home Cinema. Για εικόνα θα χρησιμοποιήσω την 32'' crt widescreen που έχω τώρα και σύντομα :?: :?: :?: :wink: :wink: μια 37άρα LCD. Η απόσταση θέασης είναι 2-2,5 μέτρα περίπου...

Ενισχυτής είναι ο Yamaha 357 και κύρια ηχεία τα Roister emphasis 1. Με ποιό κεντρικό θα ταιριάξουν αυτά; Καμμία πρόταση και για surround?

Υπάρχει και η ιδέα να χρησιμοποιήσω τα emphasis 1 ως surround στο κεντρικό Home Cinema και τα Roister flat 1 που έχω εκεί ως περιφερειακά, να τα κάνω κεντρικά στο εν λόγω μικρό Home Cinema.

Σε αυτή την εγκατάσταση θέλω να ακούω και μουσική (όχι μεγάλες απαιτήσεις) και κατά την θέαση των ταινιών η ένταση του ήχου θα είναι από μικρή έως ελάχιστη...

Ποιά είναι η γνώμη σας;

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Oλα ειναι θεμα ΩΜ κυριως.
Εγω εχω την σειρα status 6 και για κεντρικο και πισω εκτο surround πηρα 2 ηχεια της σειρας C 6
Αυτα τα δυο λοιπον χαλανε κοσμο!!! (λογικο γιατι ειναι 150 w ενω τα αλλα 120 w. Aυτο που κανει την διαφορα ομως ειναι οτι η σειρα C 6 ειναι 6 ΩΜ ENANTI 8 ΩΜ της σειρας status. :(
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα ηχεια. Απλα καταλαβα οτι τα ΩΜ πρεπει να ειναι ιδια σε ολα τα ηχεια. Η κανω λαθος?
Συγνωμη για τη ΜΗ βοηθεια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas