Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
σύμφωνα με το κατάστημα, έπρεπε να πάρεις πιο ακριβό.επισης απο το καταστημα που τα πηρα μου ειπαν οτι δεν εκανα και καλη επιλογη.επρεπε να ειχα παρει ενα πιο ακριβο ηχειο.
δεν μπορώ να μη σημειώσω πως το τανόυ Φ4 είναι μεγάλο,ποιοτικό, 8Ω, κατεβαίνει χαμηλά, ευαίσθητο, φιλόστοργο (σόρυ παρασύρθηκα) και αν δεν κάνω λάθος είναι σε προσφορά, περίπου 400Ε το ζεύγος...Αν θες μεγάλο και καλό ηχείο πρέπει να ξοδευτείς πολύ.
την απάντηση θα σου τη δώσουν τα αυτιά σουποσα χρηματα χρειαζεται να δωσω για ηχεια για συνδεση με αυτον τον ενισχυτη.ειχα ακουσει κατι B&w με 850 ευρω και μου φανηκαν απιστευτα.
τα άκουσες με τον ενισχυτή σου?ποσα χρηματα χρειαζεται να δωσω για ηχεια για συνδεση με αυτον τον ενισχυτη.ειχα ακουσει κατι B&w με 850 ευρω και μου φανηκαν απιστευτα.
oxi me εναν αλλο homecinema.αλλα η διαφορα ητανε τεραστια σε σχεση με τα roister.αλλα ο ενισχυτης ειναι πολυ καλος νομιζωτα άκουσες με τον ενισχυτή σου?
δεν λεω μπορει τα ροιστερ να ειναι πολυ καλα ηχεια για τα λεφτα τους.αλλα απλως σκεφτομαι να αγοραζα κατι πιο ποιοτικο με περισσοτερα χρηματα.ακομα απο οτι λενε οταν πρεπει να αγορασουμε ενα hi-fi δεν πρεπει να δαπανησουμε τα περισσοτερα χρηματα στα ηχειαγνώμη μου είναι πως πρόκειται περισσότερο για ζήτημα υποκειμενικής κρίσης, παρά για δυσκολία που παρουσιάζουν τα ρόιστερ
εκτός αν υπάρχει κάπου διάγραμμα μέτρου και φάσης εμπέδησης ως προς συχνότητα για τα ρόιστερ, που να τεκμηριώνει "δύσκολη" συμπεριφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό