ROISTER EMPHASIS 25

Reaction score
1
ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ EMPHASIS 25.TA OPOIA TA SYNDIAZO ΜΕ ΕΝΑ ΝΑD C320BEE.ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕYXΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΆΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ TRIANGLE?

Reaction score
5
ίσως ο λόγος που δεν έχεις πάρει απάντηση από τα ~35 μέλη που έχουν διαβάσει το ποστ σου είναι ότι δεν έχεις γράψει σε τι σε απογοήτευσαν τα roister, καθώς και:

- είδος μουσικής που ακούς
- τι χώρο διαθέτεις
- τι προτεραιότητες θέτεις στον ήχο που ψάχνεις

Reaction score
1
ο χωρος που τα χρησημοποιω ειναι μικρος.απο μουσικη ακουω πολλα πραμματα κυριως progressive rock.δεν με ικανοποιουν γιατι δεν εχουν καθαρο ηχο .επισης απο το καταστημα που τα πηρα μου ειπαν οτι δεν εκανα και καλη επιλογη.επρεπε να ειχα παρει ενα πιο ακριβο ηχειο.

Reaction score
5
.επισης απο το καταστημα που τα πηρα μου ειπαν οτι δεν εκανα και καλη επιλογη.επρεπε να ειχα παρει ενα πιο ακριβο ηχειο.
σύμφωνα με το κατάστημα, έπρεπε να πάρεις πιο ακριβό

σύμφωνα με σένα, πιο ποιοτικό :)

κοίτα τα:
tannoy mercury F4
KEF c5 & c7

όλα μεταξύ 400-500Ε

Reaction score
0
Κ εγω έλεγα να πάρω τα ROISTER EMPHASIS 25 αλλά κατέληξα στα Indiana line 505...Ακουσα πολλά, αλλά στα λεφτα αυτα δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να μείνω πιο ευχαριστημενος..

Reaction score
2
Αν θες μεγάλο και καλό ηχείο πρέπει να ξοδευτείς πολύ. Είσαι σίγουρος πως ο ενισχυτής τα οδηγεί σωστά ? είναι σωστά τοποθετημένα στο δωμάτιο? Δεν τα έχω ακούσει αλλά γενικά τα ρόιστερ ήταν ηχεία φτιαγμένα να ακούγοντε ''καθαρά''. Επίσεις γενικά τα καινούρια ηχεία ακούγοντε ''καθαρά'' με τσιμπημένα πρίμα και τις μεσαίας τραβηγμένες λίγο πίσω. Βέβαια ατό το καθαρά είναι μάλλον πολύ γενικό και ασαφές ή μάλλον υπερβολικά υποκειμενικό. Καλή τύχη.:108:

Reaction score
5
Αν θες μεγάλο και καλό ηχείο πρέπει να ξοδευτείς πολύ.
δεν μπορώ να μη σημειώσω πως το τανόυ Φ4 είναι μεγάλο,ποιοτικό, 8Ω, κατεβαίνει χαμηλά, ευαίσθητο, φιλόστοργο (σόρυ παρασύρθηκα) και αν δεν κάνω λάθος είναι σε προσφορά, περίπου 400Ε το ζεύγος...

http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=122

Reaction score
1
ποσα χρηματα χρειαζεται να δωσω για ηχεια για συνδεση με αυτον τον ενισχυτη.ειχα ακουσει κατι B&w με 850 ευρω και μου φανηκαν απιστευτα.

Reaction score
5
ποσα χρηματα χρειαζεται να δωσω για ηχεια για συνδεση με αυτον τον ενισχυτη.ειχα ακουσει κατι B&w με 850 ευρω και μου φανηκαν απιστευτα.
την απάντηση θα σου τη δώσουν τα αυτιά σου

Reaction score
2
τα άκουσες με τον ενισχυτή σου?

Reaction score
2
Γενικά στην αγορά σήμερα δεν υπάρχουν ''κακά'' ηχεία ούτε ''κακοί'' ενισχυτές, όλα είναι ''καλά''. Για να έχεις όμως καλό ήχο θα πρέπει ο ενισχυτής τα ηχεία και ο χώρος σου να ταιριάξουν. Σε ξαναρωτάω είναι σωστά τοποθετημένα στο χώρο σου τα ηχεία γιατί αν δεν είναι, δηλαδή αν είναι κοντά σε τοίχους ή στριμωγμένα ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα,όσο ακριβότερα ηχεία και να πάρεις θα έχεις πάλι τα ίδια προβλήματα. Και ο ενισχυτής είναι πολύ καλός αλλά αυτοί οι ενισχυτές είναι φτιαγμένοι για να οδηγούν μικρά δίδρομα , δύο μεγαφώνων ηχεία με ομαλή αντίσταση οποτε μπορεί να μην τα βρίσκουν με τα πέντε μεγάφωνα των ρόιστερ.:117:

Reaction score
5
γνώμη μου είναι πως πρόκειται περισσότερο για ζήτημα υποκειμενικής κρίσης, παρά για δυσκολία που παρουσιάζουν τα ρόιστερ

εκτός αν υπάρχει κάπου διάγραμμα μέτρου και φάσης εμπέδησης ως προς συχνότητα για τα ρόιστερ, που να τεκμηριώνει "δύσκολη" συμπεριφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό

Reaction score
1
γνώμη μου είναι πως πρόκειται περισσότερο για ζήτημα υποκειμενικής κρίσης, παρά για δυσκολία που παρουσιάζουν τα ρόιστερ

εκτός αν υπάρχει κάπου διάγραμμα μέτρου και φάσης εμπέδησης ως προς συχνότητα για τα ρόιστερ, που να τεκμηριώνει "δύσκολη" συμπεριφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό
δεν λεω μπορει τα ροιστερ να ειναι πολυ καλα ηχεια για τα λεφτα τους.αλλα απλως σκεφτομαι να αγοραζα κατι πιο ποιοτικο με περισσοτερα χρηματα.ακομα απο οτι λενε οταν πρεπει να αγορασουμε ενα hi-fi δεν πρεπει να δαπανησουμε τα περισσοτερα χρηματα στα ηχεια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός