Roister Emphasis 25???

idi

Reaction score
0
Γειά σας!
Πρόσφατα αγόρασα τον ενισχυτή HTR-6230 λόγω προσφοράς στο e-shop (199E) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.503727 (τον πήρα χωρίς τα ηχεία που λέει εδώ, η προσφορά τελείωσε).
Είμαι νέος μέλος του forum και δεν ξέρω πολλά από hi-fi ήχο, ελπίζω να μάθω σιγά-σιγά.
Σκέφτομαι να πάρω τα ηχεία Roister Emphasis 25 (Wenge) http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121313&proionID=5620
και ένα sub κοντά στα 150W(δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Η σκέψη μου είναι σωστή για τα χρήματα που πάνω-κάτω μπορώ να διαθέσω?Ξέρει κανείς κάτι κοντά στην τιμή των roister σε άλλη εταιρίας?
Να σημειώσω ότι δεν μπορώ τώρα να πάρω ολοκληρωμένο 5.1 σύστημα ηχείων λόγω μορφοποίησης του χώρου μου (δεν έχω χώρο για τα πίσω ηχεία, θα πρέπει να ανοίξω τρύπα στον τοίχο!!!)
Ευχαριστώ!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Εξαιρετικά ηχεία και σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πληρέστερο

Reaction score
81
Απάντηση: Roister Emphasis 25???

Καλησπερα!Συμφωνω απολυτα,εχουν ολο το πακετο(ηχος,κατασκευη,εμφανιση,τιμη)

Reaction score
0

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω τη συγκεκριμένη σειρά ηχείων. Τα 25 για μπροστά, τα 5 για πίσω, τo C5 για κεντρικό και το PB-150 για γούφερ. Ποιες οι εντυπώσεις και οι κριτικές? Αξίζουν? Σ'αυτό το budget των χρημάτων, δηλαδή περίπου στα 1.000e υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή για 5.1/7.1? Σκέφτομαι να τα συνδυάσω με τον Pioneer VSX-LX52. Καλή επιλογή πιστεύετε ή να προτιμήσω κάποιον άλλο ενισχυτή (πάλι γύρω στα 1.000e)? Και κάτι τελευταίο, είδα από κοντά τα emphasis 5 και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά μεγάλα. Πως μπορείς να τα στηρίξεις στον τοίχο ή σε κάποια βάση? Τι επιλογές υπάρχουν? Επίσης επειδή είναι bass reflex δεν πρέπει να εφάπτονται στον τοίχο? Αν αντί για τα emphasis 5 βάλω τα emphasis 25 για surround θα κερδίσω τίποτα ή δεν αξίζει? Σημειώνεται ότι τα θέλω κυρίως για ταινίες. Αυτά τα ολίγα! Ευχαριστώ!

Reaction score
0

δε νομιζω οτι αξιζει να βαλεις τα 25 για rear. εγω πεντως με τον ιδιο ενισχυτη πηρα ολη τη σειρα yamaha 225 και ενω σε ταινιες ειναι ικανοποιητικα σε μουσικη ειναι απαραδεκτα. να πεις εντυπωσεις με τα 25 γιατι τα σκεφτομαι και γω για front.παντως σε ταινιες με DTS matrix6.1 1536kbps που ειναι το καλυτερο σημα που μπορει να παιξει ο 6230 δοκιμασα διαφορα ηχεια για πισω μεχρι και τα 225F και δεν ειδα σημαντικες διαφορες. για μουσικη βεβαια αν ακους σε προγραμα 5ch τοτε το πισω ηχειο γεμιζει καλυτερα το χωρο αν ειναι μεγαλο.
εγω τα πισω ηχεια που ειναι παραπλησια σε ογκο και βαρος τα στηριξα με μια τετοιου τυπου βαση και ειναι μια χαρα http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18033&cat=324&page=1

Reaction score
0

Αυτή η βάση δεν νομίζω να ταιριάζει γιατί απ'οτι καταλαβαίνω τα ηχεία πρέπει να έχουν τρύπες για να τα βιδώσεις πάνω. Τα Roister όμως δεν έχουν πίσω τρύπες. Όταν τα πάρω (αν πάρω αυτά τελικά) θα γράψω εντυπώσεις. Πάντως έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια. Τώρα το να βάλεις τα 25 για back μάλλον ναι είναι υπερβολή.

idi

Reaction score
0

Τώρα το να βάλεις τα 25 για back μάλλον ναι είναι υπερβολή.
Τί εννοείς είναι υπερβολή?
Έχω παραγγείλει τα 25/25 ήδη και τα περιμένω, δηλαδή προτίμησα τα 25 για back από τα 5...
Παρασύρθηκα από το φυλλάδιο της roister που τα διαφήμιζε σαν τον καλύτερο συνδυασμό!Λες τζάμπα έδωσα τα παραπανίσια λεφτά?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τί εννοείς είναι υπερβολή?
Έχω παραγγείλει τα 25/25 ήδη και τα περιμένω, δηλαδή προτίμησα τα 25 για back από τα 5...
Παρασύρθηκα από το φυλλάδιο της roister που τα διαφήμιζε σαν τον καλύτερο συνδυασμό!Λες τζάμπα έδωσα τα παραπανίσια λεφτά?
ποσα τμ ειναι ο χωρος που θα τα βαλεις να σου πω...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Είναι 3.5x7 περίπου αλλά με μεγάλα ανοίγματα από δύο μεριές(δεν έχει πόρτες)
θα μπορουσες να τα αποφυγεις τα 25 πισω. Τα πισω γενικα "υπολειτουργουν" σε σχεση με τα μπροστα..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος