ROISTER Status 8

Reaction score
2.566
ROISTER Status 8, είναι 7 μηνών, η αγγελία είναι για λογαριασμό φίλου μου, 300 ευρώ, ευχαριστώ.
Γειά σου φίλε μου, ενδιαφέρομαι να έρθω να ακούσω τα ηχεία σου αν μένεις Αθήνα και αν μου αρέσουν προχωράμε, ευχαριστώ!

Reaction score
207
Τι χρωματάκι είναι;Απόδειξη αγοράς υπάρχει;
Αν δεν προχωρήσετε με τον ep4nder ενδιαφέρομαι.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ROISTER Status 8

Γειά σου φίλε μου, ενδιαφέρομαι να έρθω να ακούσω τα ηχεία σου αν μένεις Αθήνα και αν μου αρέσουν προχωράμε, ευχαριστώ!
Επαναλαμβάνω πως τα ηχεία δεν είναι δικά μου, όμως από σήμερα το απόγευμα θα είναι στο σπίτι μου στον Άγιο Στέφανο. Θα μπορείς να τα ακούσεις με έναν πολυκάναλο Denon 3803, εκτός και αν φέρεις τα δικά σου μηχανήματα.

Τι χρωματάκι είναι; Απόδειξη αγοράς υπάρχει;
Αν δεν προχωρήσετε με τον ep4nder ενδιαφέρομαι.
Είναι χρώμα καρυδιάς και όσο για την απόδειξη δεν είναι σίγουρο πως υπάρχει ωστόσο θα ψάξει να την βρει, τα ηχεία είναι αγορασμένα από Κόρινθο.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ROISTER Status 8

Επαναλαμβάνω πως τα ηχεία δεν είναι δικά μου, όμως από σήμερα το απόγευμα θα είναι στο σπίτι μου στον Άγιο Στέφανο. Θα μπορείς να τα ακούσεις με έναν πολυκάναλο Denon 3803, εκτός και αν φέρεις τα δικά σου μηχανήματα.

Είναι χρώμα καρυδιάς και όσο για την απόδειξη δεν είναι σίγουρο πως υπάρχει ωστόσο θα ψάξει να την βρει, τα ηχεία είναι αγορασμένα από Κόρινθο.
Από λάθος έγραψα πως τα ηχεία είναι χρώματος καφέ καρυδιάς, αυτό είναι λάθος, το σωστό είναι ότι το χρώμα είναι κόκκινο κερασιάς, επίσης τα ηχεία πια είναι στημένα στην Αθήνα, ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ROISTER Status 8

γεια σας , ειναι 170watt rms? εχουν καποιο προβλημα ? παιζουν καλά? ενδιαφέρομαι, υπάρχει τηλεφωνο?

Reaction score
0
Απάντηση: ROISTER Status 8

Υπαρχουν ακομα ?

Αν δεν σου κανει κοπο,... μπορω να τα ακουσω ?

Ευχαριστω.

Reaction score
5
Απάντηση: ROISTER Status 8

Καλημέρα τα ηχεία πωλήθηκαν στο μέλος jimtrif. Δημήτρη σου εύχομαι υγεία(άσχετο με τα ηχεία) και καλές ακροάσεις. Ευχές και από τον (πρώην) ιδιοκτήτη τους.
Για το μέλος idomeneas2002, ίσως κάποια άλλη φορά, κάτι άλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l