Rolex Daytona Everose

VG

Reaction score
0
Απάντηση: Rolex Daytona Everose

Μια προσπαθεια της Rolex να ακολουθησει την εποχη της....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.229
Απάντηση: Rolex Daytona Everose

To αγαπημένο μου ρόλεξ! Με βλέπω σύντομα με ρέπλικα, καθώς το γνήσιο δε με παίρνει, προτιμώ προβολάκι καινούριο!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Rolex Daytona Everose

To αγαπημένο μου ρόλεξ! Με βλέπω σύντομα με ρέπλικα, καθώς το γνήσιο δε με παίρνει, προτιμώ προβολάκι καινούριο!
Replication εννοείς??

Που τα βρίσκεις αυτά??
οι τιμές τι λένε, είτε για το αυθεντικό, είτε για το ρεπλικα????

Μου έφερε το ίδιο σε πιο ασημί ο πατέρας μου απο εξωτερικό αλλά ήτανε.... "φώλεξ". Το πήρε μαζί με κάτι άλλα απο πλανόδιους που μπάινουν στα βαπόρια.... Στην πρώτο χτύπημα έφυγε το αριστερο μικρο δεικτάκι, στην δευτερη τούμπα έφυγε μια βίδα απο το μπρεσελιέ και πέφτοντας κάτω, σταμάτησε να κουρδίζει και κάνει σα να βαράς καμπάνες....
Πορώθηκα και μ' αρεσε σαν ρολόι πάρα πολύ....

Ευχαριστώ πολύ....!!

Reaction score
28.292
ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΤΥΠΗΤΟ ΑΠΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΠΟΥ ΕΞΟΡΥΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ. ΤΑ ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ "ΦΑΡΜΑΚΩΝ".

Reaction score
0
όχι δεν ήταν χρυσό..!!!!

Ανοξύδωτο κάτσε να στο βγαλω φωτό.... Δίπλα μου το χω....

Πάντως μέχρι πριν φάει την σαβούρα κούρδιζε καλά, και δεν έχανε καθόλου σε σχέση με ένα CITIZEN παλιό που φοράω, αυθεντικό, όπου χάνει καπου 5 λεπτά σε ένα μήνα.

Reaction score
28.292
ΕΑΝ ΤΟ CITIZEN ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣΤΟΡΑ-ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ "ΚΑΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ. ΨΑΞΕ ΣΤΟ 124sold.gr KAI emarket.gr ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ-ΡΕΠΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ. ΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Reaction score
0
Και το φώλεξ, αλλά και το Citizen έχουν συνεχή κίνηση.
Nαι, το citizen είναι αυτόματο. Ευρά βέβαια δεν περισσεύουν για φτιάξιμο. Δεν πειράζει...το έχω βολευτεί, και δεν έχω πρόβλημα.
Μ' άρεσε πολύ το φώλεξ, και θα το ξανάπαιρνα, αλλά μόλις είδα 120 - 140 ευρώ στα σίτε που μολις έστειλες.... Τι είν αυτά τα πράματα?? Ο πατέρας μου το πήρε 60 δολλαρια.... Πολύ ακριβοί οι φίλοι μας....

Μάλιστα.... Σ' ευχαριστώ πολύ tigergreg για την άμεση και πολύ καλή βοήθειά σου!!

Όποιος άλλος γνωρίζει καμιά πιο προσιτή κατάσταση, ας βοηθήσει....!!

Φιλικά,
Ζήσης!!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326