rotel 1570..ακουει κανείς?

Reaction score
0
βασικα θα ηθελα ρωτησω αν υπαρχει καποιος με rotel 1570..και αν ναι τοτε γιατι πατωντας το menu/osd κουμπακι απο το remote δεν μου εμφανιζει το system menu στην tv??
και τι λαθος εχω κανει και μου δινει μονο εικονα απο το blueray στην εισοδο hdmi 1 του rotel
ενω συνδεοντας το blueray στην hdmi 2 του rotel μου δινει και εικονα και dts?
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

Reaction score
10
Κανένας από τα 15.000 μέλη δεν έχει αυτόν τον προ?? Πωπω μάτια, πήρες μάπα καρπούζι...

Reaction score
10
Το manual το διαβασες καθολου ???

manual σελιδα 18 : λεει καπου να μην συνδεεις HDMI και Component ταυτοχρονα. Επισης εχει οδηγιες για το πως θα δεις το μενου.

manual σελιδα 47 : Λεει οτι μερικες TV δεν μπορουν να δειξουν το μενου σε PAL. Βαλε τη TV σου σε multi-system αν το εχει. Ουτως η αλλως εκει πρεπει να ειναι.

Reaction score
10
Το manual το διαβασες καθολου ???

manual σελιδα 18 : λεει καπου να μην συνδεεις HDMI και Component ταυτοχρονα. Επισης εχει οδηγιες για το πως θα δεις το μενου.

manual σελιδα 47 : Λεει οτι μερικες TV δεν μπορουν να δειξουν το μενου σε PAL. Βαλε τη TV σου σε multi-system αν το εχει. Ουτως η αλλως εκει πρεπει να ειναι.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ το διάβασε...
Περιμένει εμένα να το διαβάσω και να χαλάσω την Κυριακή μου για να πάω να του το σετάρω... Ω καημένε... Εμένα ποιός θα μου σετάρει το μυαλό να δω...:143:

Reaction score
0
Απάντηση: rotel 1570..ακουει κανείς?

Πατας πρωτα το aud στην συνεχεια menu κι αμεσως το ent ελπιζω να σε βοηθησα για οτι αλλο θες σε ακουω.

Reaction score
0

το δοκιμασα oliveratom αλλα δεν..μαλλον καταλαβα τι φταιει..
αυτα που λεει το manual τα δοκιμασα αναλυτικα..
αν εχεις το manual στη σελιδα 37 εχει note στο τελος που ανα φερει ακριβως αυτο που μου κανει: the system status screen appears for five seconds when the unit is turned on and automatically turns off.....
αυτο ακριβως μου κανει...το προβλημα ειναι οταν θελω να εμφανισω το sytemstatus και παιζει ταινια απο το mediaplayer..τις tv (ενσωματωμενο).δεν εχει θεμα ο rotell κανενα..
το εμφανιζω επιλεγοντας την εισοδο απο την tv που ειναι συνδεδεμενος ο rotell(hdmi 1)
και ολα ειναι ok!!παντως μου αλλαζει και την αναλυση οταν εμφανιζεται το system status σε 720χ440 ενω οταν γινοταν 1920x.. εμφανιζε μονο το volume στο κατω μερος και την πηγη (v1,v2,v3,tuner.,ή οτι αλλο επελεγες)
τελος παντων....
θα το ψαξω το το σαβατοκυριακο...
σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου...για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω

Reaction score
0

Παντως αν θες να κανεις passthrough την εικονα επελεξε 1080p απο τον ενισχυτη για να μην μλεκεις με scaler .

Reaction score
0

σωστο αυτο που λες...!αυτο εχω κανει με το blueray player, απλα παρατηρησα οτι οι ταινιες avi,mp4,κτλ.. οταν παιζουν απο την tv με στικακι..ειναι πολυ καλυτερη η εικονα τους (upscalling) σε σχεση με το passthrough που κανει ο rotell δινοντας του την εικονα μεσω του macbook με καλωδιο dvi σε hdmi.ασε που γλιτωνω και ενα καλωδιο ηχου αφου οταν παιζω α πο την tv με στικακι ο ηχος παει με optical (το μονο που δεν κανει ειναι passthrough ηχο dts η tv)στο rotell ενω απο το macbook πρεπει να δωσω και ηχο απο optical αλλα και εικονα απο dvi>hdmi..
δεν ξερω τι εχουν κανει στη samsung αλλα τελικα παιζει καλυτερα η ταινια απο την tv σε σχεση με το macbook..
τα ηχεια που ειναι συνδεδεμενα στον rotell ειναι 5 b&w m1..και ενα subwoofer,
στο setup τα εχω ονομασει ως small..ολα! απο οτι διαβασα στο manual τα ονομαζεις large αν θελεις να διαβαζουν περισοτερο μπασο..μαλλον η σωστη ρυθμιση ειναι small..
χωρις να ειμαι απολυτος....?

Reaction score
0

Τα δηλωνεις large αν τα ηχεια ειναι ικανα να παραγουν σωστα ολες τις συχνοτητες κι αν εχεις ικανο ενισχυτη να τα οδηγησει εσενα που ειναι μικρα τα ηχεια πολυ ορθα επραξες.

Reaction score
0

ηχο απο το pc μεσω minijack σε rca που πιστευεις οτι πρεπει να το συνδεσω αφου η εισοδος για cd στον rotell ειναι πιασμενη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv