Rotel RA-05 ή Harman Kardon HK 980??

Reaction score
79
Αυτη τη στιγμη εχω τον Sony STR-DA3300ES,αλλα θελω να το γυρισω παλι σε δικαναλο συστημα μιας και δεν βλεω καθολου ταινιες.
Πριν τον Sony ειχα τον Rotel RA-04 και ημουν πολυ ευχαριστημενος,ομως δεν ειχε τηλεκοντρολ.Δεν εχω ακουσει καθολου τον Harman,αλλα φαινεται καλη κατασκευη!!
Τι γνωμη εχετε? Θα δω διαφορα στη μουσικη απο τον Sony ή θα μπω τσαμπα στη διαδικασια με αλλαγες?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Πιστεύω πως όποιον από τους δύο και αν επιλέξεις η διαφορά θα είναι από αρκετή έως μεγάλη και έχει να κάνει με το υπόλοιπο σύστημα σου.

Reaction score
79
Απάντηση: Rotel RA-05 ή Harman Kardon HK 980??

Ηχεια εχω τα Dali Concept 6.Πηγη εχω λαπτοπ με εξωτερικη καρτα της e-mu 0404.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Με το καλό και η αναβάθμιση της πηγής σου.:126:

Reaction score
79

Να εισαι καλα!!Σκεφτομαι για πηγη το Marantz cd-6003.Δυστυχως δεν μπορω να δωσω παραπανω χρηματα.
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

Reaction score
79

Δεν ξερω τωρα ποιος ειναι πιο ποιοτικος απο τους 2..Βαζω στα + τα 2x80 του Harman να πω την αληθεια..Αλλα φυσικα θα προτιμησω την ποιοτητα και οχι τοσο τα γκαζια..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Θα μπορούσες να δεις και για κάποιο ψηφιοαναλογικό μετατροπέα σε αυτή τη τιμή μιας και ακούς από υπολογιστή.

Reaction score
7.045

αρκετα πιο ισχυρος ο 980,θα πηγαινα σε αυτον,ο 05 ειναι καλοηχος αλλα με μικρη ισχυ,με λιγο ζορισμα και οχι τοσο ευκολα ηχεια τα βρισκει δυσκολα.
Παντως στα χρηματα αυτα παιζουν και αλλες συσκευες,ψαξτο λιγο.

Reaction score
79

Εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο?Και για τον Υamaha a-s500 το σκεφτομουν να πω την αληθεια..

Reaction score
7.045

CREEK EVO 2 στα 600 ευρω περιπου και ο xindak a06 που ειναι και πιο φθηνος απο τους δυο.Στον ΗΧΟ αυτου του μηνα βγαινει πρωτος σε ενα συγκριτικο ενισχυτων,οχι οτι σημαινει κατι αυτο αλλα προσπαθησε να τον ακουσεις.Και οι δυο βεβαια ειναι της μινιμαλιστικης σχολης,χωρις δηλαδη πολλες ευκολιες και ρυθμιστικα μπασων-πριμων κλπ

Reaction score
79

Για τον Creeκ εχω διαβασει καπου οτι ειναι αρκετα πριματος..και τα ηχεια μου ειναι ηδη αρκετα πριματα...οποτε δεν ξερω πως θα κατσει...

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120

κατα την δικη μου αποψη ο ROTEL ειναι καλυτερος εκτος απο γεφυρες στο τροφοδοτικο ( που ειναι λιγο μικρουλες και την κανουν ) ειναι απροβληματιοστος .... επισης θα βρεις οτι ο ROTEL εχει πολυ ωραιοτερα sonics ισως και λιγο χρωματακι το οποιο μπορει να μην ειναι σωστο αλλα ειναι ανθεματισμενα γλυκο

ψιλοEDIT : φλασακι μολις τωρα μου κατεβηκε ... ο HK εχει μια ιδιομορφια τρεχει τα ντριβερ στο επακρο με αποτελεσμα να ψηνονται και να ειναι πιο πιθανον σε σχεση τουλαχιστον με τον ROTEL να σου βγαλει καποια βλαβη .... Το παραξενο ειναι οτι το κανουν αυτο μονο και μονο για τις μετρησεις στην πραξη δεν βοηθαει και ιδιαιτερα σε τετοιου τυπου ενισχυτη ... ισως να βοηθουσε αν ηταν τελικος σε ταξη Α

sakis

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ο ΗΚ 980 ειναι ίδιος με τον ΗΚ 670-970 εσωτερικά.
Στην δεκαετία που κυκλοφορεί δεν υπήρξαν προβλήματα.

Reaction score
79

Τωρα μπαινει και ο Marantz pm-8003 στο παιχνιδι...Η γνωμη σας για τον συγκεκριμενο???Ακουσα οτι εχει πιο γλυκο ηχο και οτι το χαμηλο του δεν ειναι και οτι καλυτερο...αληθευει?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120

βρωμιζει παρα πολυ ευκολα απο σκονη ....παρολο οτι εχει ρελεδες στον επιλογεα εισοδου εαν εχεις συνδεμενς παραπανω απο μια ενεργη πηγη το crosstalk εναι pαρα πολυ.....
κακης ποιοτητaς διακοpτης στο source direct...

κατα τα αλλα απιθανος προενισχυτης και γλυκυτατος τελικος

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

CREEK EVO 2 στα 600 ευρω περιπου και ο xindak a06 που ειναι και πιο φθηνος απο τους δυο.Στον ΗΧΟ αυτου του μηνα βγαινει πρωτος σε ενα συγκριτικο ενισχυτων,οχι οτι σημαινει κατι αυτο αλλα προσπαθησε να τον ακουσεις.Και οι δυο βεβαια ειναι της μινιμαλιστικης σχολης,χωρις δηλαδη πολλες ευκολιες και ρυθμιστικα μπασων-πριμων κλπ
+1

αν μπορεις να ακουμπησεις την τιμη του CREEK EVO 2, τοτε ειναι μαλλον μονοδρομος. Τα συνδυαζει ολα, οδηγηση, και ηχο απο την επομενη κατηγορια τιμης

Reaction score
79

Τι να πω ρε παιδια..εχω μπερδευτει κι εγω..αλλα εχω καταληξει νομιζω στον Marantz..

Reaction score
79

Τελικα αγορασα απο τον Tzo τον Marantz pm8003 μαζι με το tuner της σειρας..Τα μηχανηματα αψογα,καινουργια ουσιαστικα!!Φανταστικος ηχος,αναλυτικοτατος και γλυκοηχος..Μαζι με τα Dali εδεσε πολυ καλα!!Επιτελους ακουσα τα ηχεια μου να παιζουν μουσικη!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.625
Members
38.471