ROTEL RA 311...

Reaction score
4
επειδή το rebuild τελειώνει σιγά-σιγά και αύριο θα κάνω την πρώτη επίσημη δοκιμή του ψάχνω ηχεία για τον παππού(rotel ra311) αλλά λόγω των watt δεν ξέρω τι να διαλέξω.....

2Χ20watt!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Κάποιο με πάνω από 92-93db ευαισθησία.Σε τί οικονομικό επίπεδο θα κινηθείς;

Άντε καλοάκουστος!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Δώσε στοιχεία για τον ενισχυτή και τι αλλαγές έκανες.

Πρωτίστως ηχείο εύκολο σαν φορτίο και δευτερευόντως ευαίσθητο, όπως λέει και ο φίλος μου από πάνω.

Reaction score
4
Απάντηση: ROTEL RA 311...

από αλλαγές δεν έκανα κάτι δραματικό....ότι άλλαξα μπήκαν ακριβώς τα ίδια εξαρτήματα το μόνο που έβαλα είναι πιο μεγάλη ψύκτρα στα τρανζιστοράκια του....απο ήχο αν και δεν έχει τρελή ένταση είναι φοβερός!τελικά μεγάλο πράγμα το full αναλογικό!!!

Reaction score
1.187

Ποιός είναι αυτός ο rotel; Για βάλε καμμιά φωτογραφία.

Πάντως αυτό που είπαν για τους Rotel ισχύει. Εγώ ακούω από έναν τελικό RB-930AX 2x30 watts RMS και όχι μόνο δεν μού έλειψαν ποτέ τα watts αλλά ότι κι αν του έβαλα επάνω το έπαιξε. Και πώς να μην το παίξει άλλωστε αφού όπως λέει μέσα το manual έχει δυνατότητα για peak current 20 amperes για 10μsec

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Re: Απάντηση: ROTEL RA 311...

Ποιός είναι αυτός ο rotel; Για βάλε καμμιά φωτογραφία.

Πάντως αυτό που είπαν για τους Rotel ισχύει. Εγώ ακούω από έναν τελικό RB-930AX 2x30 watts RMS και όχι μόνο δεν μού έλειψαν ποτέ τα watts αλλά ότι κι αν του έβαλα επάνω το έπαιξε. Και πώς να μην το παίξει άλλωστε αφού όπως λέει μέσα το manual έχει δυνατότητα για peak current 20 amperes για 10μsec
Αν ρίξεις μια ματιά στα χαρακτηριστικά των πυκνωτών του τροφοδοτικού του αλλά και του σταδίου εξόδου θα καταλάβεις γιατί είναι αδύνατον να δώσει 20 Ampere ρεύμα στην έξοδο του.

20 ampere στην έξοδο σημαίνει 1600 Watt ισχύς κορυφής σε φορτίο 4 Ω!!
Ούτε το στάδιο εξόδου αλλά ούτε και η τροφοδοσία του αρκούν ούτε για το ένα τέταρτο από αυτήν την ισχύ.

Reaction score
4

οι φωτογραφίες είναι απο internet...μόλις μπορέσω θα βάλω και δικές μου..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.472
Νεότερο μέλος