ROTEL RB-1070 ΤΕΛΙΚΟΣ

Reaction score
0
Πωλειτε σε υπεραριστη κατασταση 2χ130watt χρωμα μαυρο με ασημι στην μεση ηχος δυνατος γλυκος πολυ τιμιο μηχανημα στην κατηγορια του απο μια σοβαρη εταιρια που λεγεται ROTEL.Πληροφοριες στο 28970-22249 6970146676.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.493
Απάντηση: ROTEL RB-1070 ΤΕΛΙΚΟΣ

Τιμούλα? Περιοχή? Καμιά φώτο?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαντακώνετε ΜΟΝΟΙ σας τις αγγελίες σας... γράψτε λίγα πράγματα... 1ο χέρι? 2ο? ημ. αγοράς?
Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε για το προιόν που πουλάτε...
Δεν μιλάω προσωπικά για εσάς, αλλά για όλους τους φίλους/ες που ανεβάζουν μια "ξερή" αγγελία.
Συγνώμη αν ξέφυγα ολίγον.

Reaction score
0

400 η τιμη συγνωμη το ξεχασα.Καλε μου φιλε κανεναν δεν μπορεις να βρεις τελικα οταν γραφεις πολλα τα γραφεις γιατι βαζεις ισως λεω αλατι πιπερι και διαφορα αλλα και δεν φευγει το προιον ευκολα.Τωρα για τα λιγα και πραγματικα εκει εγω εστιαζω την ουσια το προιον ειναι που μετραει και μακαρι να μπορουσα να περιγραψω με λογια ποσο ψιρας και τελειωμανης ειμαι με ολα τα πραγματα δεκτα παντα ολα τα σχολια γιατι το χομπι μας κανουμε.ΦΩΤΟ δεν μπορω να αναβασω εδω εχω στο ΑΓΓ ΚΑΙ ΧΕ εαν μπηκε ευχαριστω παιδια.

Reaction score
1

Να ευχαριστήσω τον Αντώνη για την άψογη συσκευασία του τελικού της Rotel που ταξίδεψε από το Ηράκλειο ως το Αγρίνιο και τον παρέλαβα αψεγάδιαστο! Όλα Ο.Κ, η αγγελία μπορεί να κλειδώσει!

Reaction score
0

Nα τον χαρεις θημιο και οταν κατεβεις ηρακλειο κουτουλουφαρι ο!!!!! καλοκαιρινος προωρισμος αφθονες ρακες για ολους να σε καλα ευχαριστω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88