ROTEL RB-980BX & ROTEL RB-990BX

Reaction score
4
είμαι απο το πρωί ένας χαρούμενος κάτοχος ενός σετ δικάνανου ενισχυτή που αποτελείται από προενισχυτή και τελικό της ROTEL...μέχρι στιγμής είναι στο πάτωμα γιατί τώρα ετοιμαζώ το ''play''room oπότε ούτε ταινία μπορώ να δω :110: :110:

μέχρι στιγμής ύστερα από κάτι βινύλια που άκουσα (
JANIS JOPLIN/DOORS/EAGLES/IRON BUTTERFLY/DIRE STRAITS/RHINOCEROS) πετάω στα σύννεφα αλλά ελπίζω αύριο μετλα το σετάρισμα του dual να ακούσω και άλλα πολλά!!!

φώτο μόλις μπεί σε κάποιο rack...μέχρι στιγμής κάποιες απο το νετ

Reaction score
0
Απάντηση: ROTEL RB-980BX & ROTEL RB-990BX

Καλημέρα....Τα είχα κάποτε σαν σετάκι...Είναι απο τα πράγματα που μετανιώνεις οταν τα χάνεις...Καλοάκουστα φίλε μου...

Reaction score
81

Kαλοακουστα!!!!Ευχομαι καλα μουσικα ταξιδια!!!

Reaction score
4

ευχαριστώ πολύ!!σήμερα πήρα και το cd player της rotel rcd 950 και το μόνο που μένει είναι ένα tuner rotel!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μια ομορφια ειναι! Το μικρο pro-ject τι ειναι? Λαμπατο phono stage?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καποτε ειχα εναν RB-971 και μετανιωνω που τον πουλησα.. Τον ειχα συνδιασει με εναν Nad 312 ως προ, αλλα ημουν νεος και αμαθος και οι ευαισθησιες εισοδων-εξοδων δεν ταιριαζαν και ποτε δεν δουλεψε οπως επρεπε. Ο μετεπειτα ιδιοκτητης του εκανε την κινηση ματ που τοτε κοστιζε και αναλογα, και αγορασε εναν RC-971 τον αντιστοιχο προ. Οταν ακουσα πως οδηγουσε κατι TDL RTL II se, μου πεσανε τα σαγονια..

Reaction score
4

εγώ το μόνο που θέλω να ψάξω τώρα είναι για ένα ζευγαράκι ηχεία βάσης.....γιατί με τα eltax που παίζω τώρα νομίζω οτι αδικό το υπόλοιπο σύστημα μου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αν δεν θες να ξεπαραδιαστεις, επειδη ο Rotel εχει σοβαρο ρευμα, παρε ενα ζευγαρι Wharfedale 10.1 που το ακουσα τα Χριστουγεννα που ηρθε η σειρα 10, και ειναι καταπληκτικο.. 200 ευρω και ακουγεται πολυ καλυτερα απο 300..

εκτος αν θες να κινηθεις σε μεγαλυτερη κατηγορια.

Reaction score
4

είναι το monitor III της eltax.....θέλω να ακούσω τα roth oil και τα klipsch....αλλά θα ρίξω και μια ματιά τώρα που το είπες στα wharfedale..ευχαριστώ πολυ!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

είναι το monitor III της eltax.....θέλω να ακούσω τα roth oil και τα klipsch....αλλά θα ρίξω και μια ματιά τώρα που το είπες στα wharfedale..ευχαριστώ πολυ!!
Wharfedale ειχα τα 9.1 στο γραφειο και τα επαιζα με ενα Rotel RA971 mkii (που ειχα μετα τον RB), ο συνδιασμος σκιζει! Το Oli 2 ειναι ενα ηχειο που ερχεται πολυ φθηνοτερα απο οτι στο εξωτερικο και ακουγεται απιστευτα καλα το ιδιο καλα με ηχεια της διπλασιας τιμης. Klipsch εχω τωρα και δεν θα στα συνιστουσα για ταιριαγμα με Rotel. Τα Klipsch θελουν "ζεστο" χαρακτηρα Nad, Marantz κλπ..

ριξε μια ματια εδω http://www.whathifi.com/Review/Wharfedale-Diamond-101/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.018
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos