RUBICON: η νεα σειρα του ΑΜC

Reaction score
119

To καλωδιακο AMC το γνωριζουμε κυριως απο δυο σειρες, αλλα τι σειρες: Mad men και Breaking bad.

Η τριτη του επιλογη ειναι το Rubicon που θα ξεκινησει να προβαλλεται στις 1 Aυγουστου και o "πιλοτος" παιχτηκε προχθες.

Περιγραφεται σαν ενα ασυνηθιστο συνωμοσιολογικο-πολιτικο θριλερ.

Ο Will Travers εργαζεται σε ενα κυβερνητικο think tank και δουλεια του ειναι να σπαει κωδικες και να αναγνωριζει patterns σε φαινομενικα τυχαια και ασυνδετα μεταξυ τους γεγονοτα. Ενας απροσμενος θανατος θα ειναι η αφορμη......

Not every conspiracy is a theory λενε οι δημιουργοι και μακαρι το Rubicon να αποτελεσει το τριτο διαμαντακι του καναλιου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.476
Απάντηση: RUBICON: η νεα σειρα του ΑΜC

Έχω ήδη δει τα 4 πρώτα επεισόδια και δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω κάτι καλύτερο στα επόμενα. Περίμενα το Rubicon με ανυπομονησία, αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε αντάξιο των προσδοκιών μου.

Εντάξει, είμαι λίγο προκατειλημμένος με τον πρωταγωνιστή, James Badge Dale. Μου είναι αντιπαθής από τη φάτσα του μέχρι το "άψυχο" στιλ του. Ήταν το μόνο αρνητικό στοιχείο της κατά τ' άλλα άψογης μίνι σειράς "The Pacific" , που πάλι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο Rubicon η εξέλιξη είναι τόσο αργή που όσα έχουν εξελιχτεί στα 4 πρώτα επεισόδια είναι ένα δεκάλεπτο άλλων σειρών. Πολλές άχρηστες σκηνές και διάλογοι άνευ ενδιαφέροντος.
Έχουμε μια ομάδα ιδιοφυών αναλυτών που επεξεργάζονται στοιχεία και πληροφορίες για τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Είναι οξύμωρο να υπάρχει διορία ωρών για να βρουν πληροφορίες για ζητήματα εθνικής ασφάλειας, και να συμπεριφέρονται λες και ετοιμάζονται για ύπνο.

Και πια σούπερ μυστική οργάνωση θα ήθελε το 2010 να πάρει στα χέρια της την εξουσία του κόσμου χρησιμοποιώντας κώδικες σε σταυρόλεξα των NY Times;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508