Running Scared (Τρεξε Γρηγορα)

Reaction score
0

"Ο Joey Gazelle είναι ένας χαμηλόβαθμος μαφιόζος. Ο ρόλος του είναι να μαζεύει τα όπλα από μαφιόζικες δολοφονίες. Σύντομα ανακαλύπτουμε ότι ο Joey κρύβει αυτά τα όπλα στο υπόγειό του, αντί να τα πετάει στο ποτάμι. Όταν ο δεκάχρονος γιος του Joey και ο καλύτερος του φίλος, Oleg, βλέπουν τον Joey να κρύβει κάποια όπλα, ο Oleg κλέβει ένα όπλο (που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία ενός βρώμικου αστυνομικού) - και πυροβολεί τον επιθετικό πατριό του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς ο πατριός τυγχάνει να είναι ανιψιός ενός ψυχωτικού Ρώσου μεγαλομαφιόζου."

Πολυ ωραια ταινια με ωραια σκηνοθεσια αγωνια και δραση.Ταινια που τουλαχιστον εγω την ευχαριστηθηκα.
Βοηθησε βεβαια και το dts .
Και η εξυπνη (οχι πρωτοτυπη )σκηνοθεσια του Wayne Kramer .Με τους Paul Walker,Cameron Bright,Chazz Palminteri.
Μη φανταστειτε καμια ταινια -σταθμο στην ιστορια του Σινεμα. Το cult της η ταινια το εχει λογω των χαρακτηρων της.
Ειναι απο τις ταινιες δρασης που μπορεις να απολαυσεις ενα βραδυ σπιτι σου χωρις να πεις στο τελος
"τζαμπα τα 2 ευρω"!!!!

Reaction score
7
5/10
Με χάλασε και με κούρασε σε πολλά σημεία.
Δυό στις τρεις λέξεις ήταν "f@ck"
(Δεν είναι περίεργο που ο Ταραντίνο ενθουσιάστηκε με αυτήν.)
Οσοι πιστοί της ευρύτερης (δε μιλάμε για pulp fiction) Ταραντίνο σχολής
θα τους αρέσει όμως.

Reaction score
6
Καλά εισtε για πολύ ξύλο ,και εσυ ( Andrew ) αλλα και ο Μελιδης.
- Ωραία λεει ο ενας
- Δες την λέει ο άλλος
Ε την είδα.
Και η χαζομάρα μου είναι πως δεν πηρα καθόλου σοβαρά αυτό που γράφει παραπάνω ο Μπάμπης
Δεν είναι περίεργο που ο Ταραντίνο ενθουσιάστηκε με αυτήν.
Πολύ μπαμ μπουμ, ξυλο, αρρωστημένη βια ,αρρωστημένες καταστάσεις, και πολύ ντοματοπελτές (ως αιμα) τόσος ώστε να μπορει να συναγωνισθεί σε ποσότητα αυτόν του Hostel .

Αν δεν ηταν το DTS προφανώς θα με έπαιρνε ο ύπνος και δε θα εβλεπα το παιδικό του φιναλε ( χάθηκε να ηταν στέρεο το dvd και να το έχανα;)

Ε εντάξει.
Μπορει και να μην κοιμόμουν, καθως το τελευταίο τέταρτο μου ειχε σπασει τα νεύρα, και όταν τα παίρνω δεν μπορω να κοιμηθώ

Μακάρι η εφορία να βρει ατασθαλίες στα βιβλία του και να κλείσει επιτέλους η σχολή Ταραντίνο ( ζήτω το 2007).

Για το είδος της 4/10 και στον κουβά

Reaction score
0
Ρε ,δεν πας να παιξεις με τα προβατα λεω γω!!! :twisted:
Εμ βεβαια δεν σου αρεσουν αυτες οι ταινιες.
Ειναι βιαιες.
Βαλε τον Dumbo να δεις και τον τροχονομο Βαρβαρα
καιι ασε τον Μελιδη (χαιρετισμους ) ησυχο. :lol:
Ειπα να σε βοηθησω να ξεφυγεις λιγο αλλα "το ποταμι δεν γυριζει πισω". :mrgreen:

Reaction score
130
Εμένα μου άρεσε, δεν λέμε ειναι ότι ειναι κάποια κορυφαία ταινία, απλώς μια ευχάριστη περιπέτεια και με καλούτσικα εφφέ για προβολή στο home cinema. Αν θέλουμε να δούμε μόνο τις λεγόμενες έντεχνες κλασσικές ταινίες όλοι ξέρουμε τι να πάρουμε. Οταν όμως έχω δώσει (και όλοι μας νομίζω)κάποιο σεβαστό ποσό σε μηχανήματα, ηχεία και διάφορα άλλα για να στήσω ένα σύστημα, δέν θα πάω να δω εκεί το "πολίτη καίην" συγγνώμη ε!!
Οπότε για ταινίες τύπου "running scared" εκ προοιμίου ξέρω ότι θα κάνω κάποιους συμβιβασμούς στην ποιότητα, δέν θα ψάξω να βρώ νοήματα και διάφορες αλήθειες, θα τη δώ προκοιμένου να αξιοποιηθεί και το home. Σίγουρα άν δέν είχα το home πολλές απο τις ταινίες που έχω δει ούτε να τις ακούσω δέν θα ήθελα π.χ "aliens vs predetor", "doom", "resident evil" και τόσες άλλες. Μακάρι να είχαμε θέαμα και ποιότητα μαζί π.χ "ΗΕΑΤ", "GLADIATOR" και ποιός δεν το θέλει, αλλά δυστυχώς σήμερα δέν υπάρχουν πολλά τέτοια φίλμ.

Υ.Γ Θα έλεγα ότι δέν θα ήταν άσχημα να προτείναμε κάποιες ταινίες που κατα τη γνώμη μας συνδιάζουν και τα δύο.!!

Reaction score
6
Το Dumbo το εχω δει .
Λεω να δω σήμερα το Wild

Τροχονόμος Βαρβάρα;;;
Πιο είναι αυτό ρε;
(μα τι βλέπει αυτό το παιδί!!!)
8) :)

Reaction score
6
dvotsis said:
Εμένα μου άρεσε, δεν λέμε ειναι ότι ειναι κάποια κορυφαία ταινία, απλώς μια ευχάριστη περιπέτεια και με καλούτσικα εφφέ για προβολή στο home cinema. Αν θέλουμε να δούμε μόνο τις λεγόμενες έντεχνες κλασσικές ταινίες όλοι ξέρουμε τι να πάρουμε. Οταν όμως έχω δώσει (και όλοι μας νομίζω)κάποιο σεβαστό ποσό σε μηχανήματα, ηχεία και διάφορα άλλα για να στήσω ένα σύστημα, δέν θα πάω να δω εκεί το "πολίτη καίην" συγγνώμη ε!!
Οπότε για ταινίες τύπου "running scared" εκ προοιμίου ξέρω ότι θα κάνω κάποιους συμβιβασμούς στην ποιότητα, δέν θα ψάξω να βρώ νοήματα και διάφορες αλήθειες, θα τη δώ προκοιμένου να αξιοποιηθεί και το home. Σίγουρα άν δέν είχα το home πολλές απο τις ταινίες που έχω δει ούτε να τις ακούσω δέν θα ήθελα π.χ "aliens vs predetor", "doom", "resident evil" και τόσες άλλες. Μακάρι να είχαμε θέαμα και ποιότητα μαζί π.χ "ΗΕΑΤ", "GLADIATOR" και ποιός δεν το θέλει, αλλά δυστυχώς σήμερα δέν υπάρχουν πολλά τέτοια φίλμ.

Υ.Γ Θα έλεγα ότι δέν θα ήταν άσχημα να προτείναμε κάποιες ταινίες που κατα τη γνώμη μας συνδιάζουν και τα δύο.!!
Ετσι είναι και συμφωνώ αλλα οι ταινίες που αναφέρεις aliens vs predetor και άντε το doom είναι αριστουργήματα μπροστά στο Running Scared .
Πάντως στο συγκεκριμένο είδος ταινιών θα σου πρότεινα να δεις το Crank .
Το φιλμάκι έχει πλάκα ,αυτοσαρκάζεται και ισως τελικά για να αυτό μου άρεσε.

Reaction score
0
Cinemusic - Ανδρεας said:
Το Dumbo το εχω δει .
Λεω να δω σήμερα το Wild

Τροχονόμος Βαρβάρα;;;
Πιο είναι αυτό ρε;
(μα τι βλέπει αυτό το παιδί!!!)
8) :)
χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Γεια σου ρε Cinemuc.
:D

Reaction score
0
Την είδα και εγώ χτες, καλή ταινία (οι οπαδοί του Ταραντίνο ξεπετάγονται ένας ένας) άφθονη δράση, αρκετά καλός ήχος.
Το τέλος με ψιλοξενέρωσε λίγο, πολύ "αμερικάνικο".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης