S60 Touch UI

Reaction score
60

S60 Touch UI

Το πρώτο βίντεο που αναφερόταν στα χαρακτηριστικά του S60 Touch UI, δηλαδή στο λειτουργικό σύστημα S60 με οθόνη Touch Screen της Nokia, είχε αφήσει πολλές θετικές εντυπώσεις, κυρίως με την εισαγωγή μερικών έξυπνων εφαρμογών αξιοποιώντας τόσο το Touch Screen, όσο και άλλα hardware υποσυστήματα του κινητού, όπως ο αισθητήρας κίνησης!

Αυτές τις μέρες έχει δημοσιευθεί ένα νέο βίντεο το οποίο είναι φτιαγμένο στο ίδιο μοτίβο με το προηγούμενο και δείχνει διάφορες εφαρμογές του Touch UI (UI = User Interface).

[youtube]rW3rAmwn3d4[/youtube]

Μπορείτε να δείτε αρκετά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και λειτουργίες, ωστόσο το μόνο που δεν θα δείτε είναι πότε τελικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά!

Reaction score
51
Απάντηση: S60 Touch UI

Μου αρέσει που το S60 Touch UI
εμφανίζεται ως πρωτοποριακό.......
Τι στιγμή που υπάρχει 4 χρόνια η έκδοση S90 Τouch (χωρίς αισθητήρα κίνησης όμως...)

Reaction score
0
Αυτό, που κάνεις με το δάκτυλο προς τα κάτω, στο κέντρο της οθόνης και ανεβαίνει η σελίδα προς τα πάνω, με έστειλε για τακούνια.. Πρέπει να μάθουμε να ακολουθούμε καινούργιους νόμους της φυσικής, τελικά..:):)

Reaction score
51

Πιθανότατα να είναι καλύτερο του i-Phone.
Θα δούμε.
Μην προτρέχουμε.....

Πάντως έχει ήδη μπει στην wish list και περιμένω reviews!! :107:
Πιθανότατα το 2009 να με βρει με νέα συσκευή! :107:

Reaction score
0
πωπω

ταγμενοι σε στρατοπεδα σε ολους του τομεις...

ας κανω το τρολ :142:

εχουνε μηπως συσκευη με 5 megapixel xenon flash και ενσωματομενη κεραια gps?

για τις υπολοιπες λειτουργιες δεν χρειαζεται να μιλησουμε ειναι ιδιες. ωστοσο δεν ξερω κατα ποσο καλα ειναι τα thrid party application του iphone για avi playback etc

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: S60 Touch UI

Δημητρόπουλε μην λες π@π@ριες... Θα σου βάλω τον iMac εκεί που ξέρεις.. Και δεν είναι i-Phone. Είναι iPhone. Φτού σου.. :p:p:p
Μήτσο μ'
Πάρε το i-Phone και εγώ το S60 Touch UI και βλέπουμε.....
Και μην ξαναπάς στα goody's
Να πηγαίνεις μόνο στα.......i-McDonalds :116:
i-στο διάλα μωρή :136:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: S60 Touch UI

Εδώ συζητιέται ΑΝ το Samsung Omnia (WM 6.1) θα είναι καλύτερο από το iPhone και θα είναι η χαρχάλα της Nokia με το "φοβερό" Symbian :419: Touch UI καλύτερο; LOL
Συγνώμη τώρα... Είπε κάτι ο Δημητρόπουλος κι εσύ του απαντας σοβαρά; Πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος του πλανήτη που θέλει symbian :142:

Reaction score
51

Το καλύτερο παιδιά έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.
VM προσπαθώ να αποφύγω. Τρώω στη μάπα τα windows σπίτι. Όχι και στο δρόμο......
Για μένα το iPhone είναι υπερτιμημένο και υπερεκτιμημένο (όπως και τα iPod βεβαίως). Δική μου άποψη και δεν ζήτησα από κάποιον να την δεχθεί!

Δουλεύω με symbian τα τελευταία 6 χρόνια (μάλλον περισσότερα) και δεν έχω προβληματιστεί.
Το 7710 το έχω 3.5 χρόνια και δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία αλλαγής.
Θα δούμε!

Reaction score
7

Το καλύτερο παιδιά έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.
Συμφωνώ απόλυτα
Για μένα το iPhone είναι υπερτιμημένο
Έτσι πίστευα κι'εγώ μέχρι που το είδα και το δούλεψα από κοντά...ε μετά από λίγες μέρες πήγα και πήρα iPod Touch :138: ...η Lag-Free αίσθηση, τα κατανοητά και πανέμορφα μενού, το ανεπανάληπτο Browsing (για φορητή συσκευή) και η εμφάνιση/ποιότητα της συσκευής είναι τα δυνατά του σημεία... Θα δούμε όμως τι θα γίνει στην πορεία γιατί έχουμε κάτι Diamond, κάτι Experia και κάτι Omnia που του την έχουν στημένη στη γωνία :205:

Reaction score
51

Με χαλάει η λογική XBOX 360 που έχει η συσκευή.....
Ότι δηλαδή σ=μέσα σε (λιγότερο από) ένα χρόνο βγαίνει ανανεωμένο iPhone με αρκετά μεγαλύτερες δυνατότητες......

Δυνατότητες μάλιστα που το ΜΚΙ έπρεπε να έχει με το καλημέρα!

Reaction score
0

VM προσπαθώ να αποφύγω. Τρώω στη μάπα τα windows σπίτι. Όχι και στο δρόμο......
Για μένα το iPhone είναι υπερτιμημένο και υπερεκτιμημένο (όπως και τα iPod βεβαίως). Δική μου άποψη και δεν ζήτησα από κάποιον να την δεχθεί!

Δουλεύω με symbian τα τελευταία 6 χρόνια (μάλλον περισσότερα) και δεν έχω προβληματιστεί.
Το 7710 το έχω 3.5 χρόνια και δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία αλλαγής.
Θα δούμε!

παρε οπωσδηποτε το N95 8GB η το N96 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ:142:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: S60 Touch UI

παρε οπωσδηποτε το N95 8GB η το N96 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ

Χε,χε,χε.....
Σε τσίμπησα....
Κάνεις αναζήτηση με τις λέξεις: XBOX ή 360 και όπου σου βγάλει απαντάς???
Καινούριο fanboy στο site!!

Reaction score
7

Με χαλάει η λογική XBOX 360 που έχει η συσκευή.....
Ότι δηλαδή σ=μέσα σε (λιγότερο από) ένα χρόνο βγαίνει ανανεωμένο iPhone με αρκετά μεγαλύτερες δυνατότητες......

Δυνατότητες μάλιστα που το ΜΚΙ έπρεπε να έχει με το καλημέρα!
Αν κάνεις μια αναδρομή στα μοντέλα που έχει βγάλει η Nokia θα ανακαλύψεις πολλές υπερτιμημένες μπαρούφες που έπρεπε να είχαν πολλά με το καλημέρα...απλά είναι η εταιρία που έφτιαξε ένα όνομα με το ομολογουμένος εύχρηστο UI που είχαν τα τηλεφωνά της πριν πολλά χρόνια...και ως κλασικοί Έλληνες που αγοράζουμε με τον κανόνα "αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε" συνεχίζει ακόμα και θεωρείται ότι παίζει δυνατά σε κάθε κατηγορία κινητού τηλεφώνου.... Στην πραγματικότητα όσοι έχουν ασχοληθεί με τα κινητά και τα λειτουργικά τους ξέρουν πολύ καλά ότι η Nokia παίζει δυνατά στα μή-smartphones...γιατί σε smartphones είναι πλέον αρκετά πίσω...βέβαια την δικαιολογώ..πρέπει να υποστηρίξει το Symbian με κάθε τρόπο, το οποίο όμως είναι πολύ πίσω μπροστά στα WM και iPhone OS. Όσο για το iPhone δεν σου κάνει εντύπωση που έκανε τόσο πάταγο στην αγορά; Δεν είναι τυχαίο αυτό...και μην ακούσω πάλι την εύκολη απάντηση περί Apple, Fashion Gadget κ.τ.λ. διότι με αυτό ασχολούνται και πολύ ψαγμένοι χρήστες που είναι πίσω από το όλο σκηνικό με το Jailbreak και τα σχετικά... όσο για το τί έπρεπε να έχει και τί όχι δεν το ξέρω...αυτό που ξέρω είναι ότι αυτά που σου προσφέρει δουλεύουν όπως ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύουν και πραγματικά το ευχαριστιέσαι να το χρησιμοποιείς...Διαθέτει ισχυρότατο Hardware με ένα πολύ δυνατό λειτουργικό (Mach Kernel δανεισμένο από το Mac OS X)...από την άλλη την ίδια περίοδο η Nokia με το N95 διέθετε μια συσκευή με μέτριο Hardware και λειτουργικό...τι και αν είχε Wi-Fi....απλά δεν μπορούσες να δείς σελίδες αξιοπρεπώς...τι κι αν είχε GPS...με την οθόνη του και το Route 66...τα πράγματα δεν έδιναν σε καμία περίπτωση την αίσθηση WM με Destinator...Να μη μιλήσουμε για τον Music Player. Μια Hi-End συσκευή με πολλά χαρακτηριστικά που όμως ήταν μέτρια σε όλα και με ακριβή τιμή... Απλά κάποιοι μύθοι διαιωνίζονται ανεξάρτητα από τις εξελίξεις.... Θές κινητό; Πάρε Nokia!...βγάζει τα καλύτερα! Θές αμάξι; Πάρε Γερμανικό...Βράχος! ..τί; Ιταλικό; φτου φτου μακριά! Χαλάνε! Πάντως το ότι έχεις 6 χρόνια Nokia-Symbian και ήσουν πάντα ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάω τι παίζει γύρω μου...Δοκίμασε ένα σύγχρονο WM Smartphone και ίσως καταρίψεις και σύ το μύθο της Nokia.

Reaction score
0

Αν κάνεις μια αναδρομή στα μοντέλα που έχει βγάλει η Nokia θα ανακαλύψεις πολλές υπερτιμημένες μπαρούφες που έπρεπε να είχαν πολλά με το καλημέρα...απλά είναι η εταιρία που έφτιαξε ένα όνομα με το ομολογουμένος εύχρηστο UI που είχαν τα τηλεφωνά της πριν πολλά χρόνια...και ως κλασικοί Έλληνες που αγοράζουμε με τον κανόνα "αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε" συνεχίζει ακόμα και θεωρείται ότι παίζει δυνατά σε κάθε κατηγορία κινητού τηλεφώνου.... Στην πραγματικότητα όσοι έχουν ασχοληθεί με τα κινητά και τα λειτουργικά τους ξέρουν πολύ καλά ότι η Nokia παίζει δυνατά στα μή-smartphones...γιατί σε smartphones είναι πλέον αρκετά πίσω...βέβαια την δικαιολογώ..πρέπει να υποστηρίξει το Symbian με κάθε τρόπο, το οποίο όμως είναι πολύ πίσω μπροστά στα WM και iPhone OS. Όσο για το iPhone δεν σου κάνει εντύπωση που έκανε τόσο πάταγο στην αγορά; Δεν είναι τυχαίο αυτό...και μην ακούσω πάλι την εύκολη απάντηση περί Apple, Fashion Gadget κ.τ.λ. διότι με αυ

τό ασχολούνται και πολύ ψαγμένοι χρήστες που είναι πίσω από το όλο σκηνικό με το Jailbreak και τα σχετικά... όσο για το τί έπρεπε να έχει και τί όχι δεν το ξέρω...αυτό που ξέρω είναι ότι αυτά που σου προσφέρει δουλεύουν όπως ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύουν και πραγματικά το ευχαριστιέσαι να το χρησιμοποιείς...Διαθέτει ισχυρότατο Hardware με ένα πολύ δυνατό λειτουργικό (Mach Kernel δανεισμένο από το Mac OS X)...από την άλλη την ίδια περίοδο η Nokia με το N95 διέθετε μια συσκευή με μέτριο Hardware και λειτουργικό...τι και αν είχε Wi-Fi....απλά δεν μπορούσες να δείς σελίδες αξιοπρεπώς...τι κι αν είχε GPS...με την οθόνη του και το Route 66...τα πράγματα δεν έδιναν σε καμία περίπτωση την αίσθηση WM με Destinator...Να μη μιλήσουμε για τον Music Player. Μια Hi-End συσκευή με πολλά χαρακτηριστικά που όμως ήταν μέτρια σε όλα και με ακριβή τιμή... Απλά κάποιοι μύθοι διαιωνίζονται ανεξάρτητα από τις εξελίξεις.... Θές κινητό; Πάρε Nokia!...βγάζει τα καλύτερα! Θές αμάξι; Πάρε Γερμανικό...Βράχος! ..τί; Ιταλικό; φτου φτου μακριά! Χαλάνε! Πάντως το ότι έχεις 6 χρόνια Nokia-Symbian και ήσουν πάντα ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάω τι παίζει γύρω μου...Δοκίμασε ένα σύγχρονο WM Smartphone και ίσως καταρίψεις και σύ το μύθο της Nokia.
επειδη λοιπον εισαι ψαγμενος να σου πω πως το N95 δειχνει ανετα ολες τις σελιδες και υποστηριζει Flash 9 με φουλ youtube playback. Το Route 66 δεν ειναι προγραμα της νοκια αλλα third party προσωπικα δεν το δοκιμασα ποτε μιας και το nokia maps 2,0 ειναι κατα πολυ καλυτερο και γρηγοροτερο προσφεροντας σου χαρτες σε ολες τις ηπειρους.

μιλας για επιτυχια του iphone και για το πως σκεφτονται οι ελληνες :142:

να σου πω πως η νοκια εχει παντου το 40%+ απο τις πωλησεις handset εκτος της αμερικης λογο blackberry(που οι περισσοτεροι ουτε καν ξερουν τι ειναι) και τωρα πια λογο iphone.
ειναι τυχαιο αυτο?

προσωπικα εγω δυο symbian ειχα...μια παντοφλα 7650 που το εσπασα πετωντας το απο τον πεμπτο και το N95 8GB.

με το music player τι ακριβως εχεις? παιζει πιο καθαρα τα mp3 το iphone:143:??? για να μη μιλησω για το κλειδωμα itunes μη δυνατοτητα αναπαραγωγης wma etc...

οταν βγει mac τηλεφωνο που θα στηριζεται σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και οχι σε φρουφρου και αρωματα για εφετζηδες ισως το αγορασω. σιγα μην δωσω λευτα για handset το 2008 που δεν μπορει να επεξεργαστει word & excel...

μην μιλησουμε για καμερα, video playback(avi,wma,mpeg,flv) και τα τοιαυτα...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.702