Sakis Rouvas Action Figures

Reaction score
5
Γιώργο, το ήξερα ότι δεν έπρεπε να μπω σε αυτό το topic, τώρα είναι αργά...πάω να ξερ@σω και θα σου πω τη γνώμη μου μετά...

Reaction score
7
Και εγώ ένα μοντέλο Μαριάντα και ένα Πέγκυ.Στις στέλνβουν και στο σπίτι Θεμιστοκλή?Delivery ένα πράγμα?

Reaction score
23
Και εγώ ένα μοντέλο Μαριάντα και ένα Πέγκυ.Στις στέλνβουν και στο σπίτι Θεμιστοκλή?Delivery ένα πράγμα?

Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά που ζητάτε από εδώ : www.realdoll.com

Μαζι με μια φωτογραφία της Παπαρίζου , της Μαριάντας ή της Πέγκυς θα έχετε εγγυημένο αποτέλεσμα!! :mrgreen:

Θα σας έρθει , κομματάκι ακριβά :cry: , βέβαια αλλά γιορτές έρχονται , κάντε το δώρο στον εαυτό σας!! :mrgreen:

Reaction score
2
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε μαζί του.
Αφού δεν μας ενδιαφέρει ο τύπος, ας τον αφήσουμε στην ησυχία του!

Αυτό που κάνει, όπως το κάνει και για αυτούς που απευθύνεται είναι άψογο.
Έχει πιάσει το νόημα, όλα είναι εφήμερα και ότι αρπάξει .... η τσέπη μας.
Προσωπικά δεν ακούω τη μουσική του, αλλά μπράβο του!

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

Reaction score
0
Εγώ θέλω το limited edition του Sakis!

Μάριε, ξυρίσου πρώτα γιατί θα σου σκάσει η φουσκωτή Πέγκυ με τα γένια!

Συμφωνώ με τον Αντώνη, ο Σάκης σας έφταιξε?

Λες και έφτιαξε αυτός τις κούκλες. Δικαιώματα πούλησε για τη φάτσα του. Αν ερχόταν ο ΗΧΟΣ σε εσάς και σας τα έσκαγε για να σας κάνει εξώφυλλο στο τεύχος Δεκεμβρίου σαν Άγιοι Βασίληδες, αγκαλιά με τον Qualia, ως αναγνωρίσιμοι δοκιμαστές προβολέων, θα λέγατε όχι?

(Μάριε αναφέρομαι στους υπόλοιπους όχι σε εσένα, εσύ είσαι για Playgirl και πάνω)

Reaction score
7
Όχι παίζουμε.Και στο εξώφυλλο τον τίτλο το sex toy που θα ήθελε η κάθε γυναίκα.Και από κάτω εμένα με κόκκινο φιόγκο.

Άσχετο από αυτό.Εγώ δεν λέω ότι φταίει ο Σάκης.Ίσα ίσα που είχα πάει όταν ήτνα με την Δέσποινα (τι ποιά Δέσποινα μια είναι η Δέσποινα:D) και ήταν και πολύ καλός.Απλά με το Μάρκετινγκ τα παίρνω.Οκ πουλάει αλλά μην το πάμε στα όρια.Αλλά πρέπει να ομολογήσω οτι για τον Ελλαδικό χώρο είναι αν μη τι άλλο πρωτοποριακό...

Reaction score
7
Θεέ και κύριε...Το site είναι φοβερό.Ρε τι πάνε και φτιάχνουν οι άνθρωποι...Αλλά πολύ ακρίβεια...6500???Κάτσε ρε μπάρμπα.Με τόσα βρίσκω ορίτζιναλ πράγμα...

Reaction score
23
Θεέ και κύριε...Το site είναι φοβερό.Ρε τι πάνε και φτιάχνουν οι άνθρωποι...Αλλά πολύ ακρίβεια...6500???Κάτσε ρε μπάρμπα.Με τόσα βρίσκω ορίτζιναλ πράγμα...
original Πεγκυ με 6500 euro ...μπα δεν νομίζω.... :mrgreen: λίγα είναι!

Ασε που την real doll την κάνεις ότι θελεις :mrgreen: και το σημαντικότερο .....ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!! :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm